Hogyan engedélyezhetjük, hogy az adminisztrátorok csak üzenetet küldjenek a WhatsApp csoportban

Avatar Gadam | 2021.02.21. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Csak rendszergazdák küldhetnek üzeneteket egy WhatsApp csoportba
WhatsApp

A fontos bejelentésekhez tartozó üzenetek gyakran elveszhetnek a zsúfolt WhatsApp csoportban, különösen akkor, ha mindenki egyszerre gépel. De ha Ön rendszergazda, a következőképpen szüneteltetheti a nyilvános csevegést azáltal, hogy korlátozza az üzenetküldés lehetőségét magának.

Indítsa el a WhatsApp alkalmazást Android okostelefon, tablet vagy iPhone, és a „Csevegések” lapon adja meg a csoportos csevegést.

Látogasson el a WhatsApp csoportos csevegésre

Koppintson a csoport nevére a beszélgetés tetején a profiloldal megtekintéséhez.

Látogasson el a WhatsApp csoport profiljára

Görgessen lefelé, és válassza a „Csoportbeállítások” lehetőséget.

Látogassa meg a WhatsApp csoportbeállításait

Koppintson az „Üzenetek küldése” elemre.

Szabályozhatja, hogy kik küldhetnek üzeneteket a WhatsApp csoportban

Váltson a „Csak rendszergazdák” lehetőségre. Az új beállítás mentéséhez kattintson az „OK” gombra.

Válassza a Csak rendszergazdák beállítást a WhatsApp csoportos üzeneteknél

Most csak az adminoknak van joguk üzenetet küldeni a WhatsApp csoportos csevegésben. A tagok többi hozzáférését csak olvashatóvá alakítják.

Miután frissítette ezt a beállítást, a WhatsApp figyelmeztető üzenetet ad hozzá a csoportos beszélgetéshez, hogy tájékoztassa a résztvevőket a változásról. A tagok számára az alul található szokásos írási szövegmező helyére egy rögzített feljegyzés kerül, amely azt mondja: „Csak az adminisztrátorok küldhetnek üzenetet.” A csoport korábbi üzeneteit azonban ez nem érinti.

Korlátozza a WhatsApp csoportban küldött üzeneteket az adminisztrátorokra

A csoportos csevegés korábbi állapotához való visszatéréshez vissza kell térnie a „Csoportbeállítások” menübe, és vissza kell kapcsolnia az „Összes résztvevő” lehetőségre.

Válassza a Minden résztvevő beállítást a WhatsApp csoportos üzenetekhez

Mivel az adminok irányítják ezt a csoportbeállítást, akkor akár előre-hátra is lapozhat a két lehetőség között. Ha megosztandó információval rendelkezik, amelyet mindenkinek el kell olvasnia, letilthatja és később újra engedélyezheti a nyilvános üzeneteket.

Másrészt, ha eleged van abból, hogy a telefon állandóan zümmög egy csacsogó csoport miatt, akkor fontolóra veheti a WhatsApp csoport értesítéseinek elnémítása vagy korlátlanul elnémítja a csevegést.
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it