Hogyan használom a Samsung Dual Cook Flex sütőt

Avatar Gadam | 2021.01.21. 169 Views 0 Likes 0 Ratings

169 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ezt a bejegyzést a Samsung. Minden vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatja azokat a márkákat, amelyek támogatják a Fall For DIY alkalmazást.

OK, tudom, mire gondolsz. A sütő megfelelő sütő … Nos, legalábbis ezt gondoltam, mielőtt valódi örömöm lett volna használni a sütőt Samsung Dual Cook Flex Sütő (hú, ez egy falat). De annyira tévedtem. Ha egy ideig követett az Instagramon, akkor láthatta a régi sütőnket. Egy régi és fáradt készüléket használtak évekig, amikor ezt a házat bérelték. Azonnal tudtuk, hogy cserélni akarjuk a sütőt, amikor megvettük ezt a házat. De mivel épp most vettük meg az első otthonunkat, teherbe estünk és semmiféle megtakarításunk nem maradt, úgy gondoltuk, a legjobb lenne néhány évet várni, amíg felújítjuk a konyhát.

Három évvel később, és elfelejtettem, milyen volt olyan sütőben főzni, amely valóban az Ön által beállított hőmérsékleten működött. Elmúltak azok az idők, amikor megszállottan ellenőrizték az ételt 2 percenként, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem ég meg. Annyi fagyasztott pizzát tettem tönkre abban a kemencében. Valójában amikor új kenyérben főztünk pizzát, ez olyan volt, mint egy kinyilatkoztatás! Elfelejtettem, hogy pizzát lehet főzni közepén, és nem lehet kőkemény a külső részén.

A régi sütőnk tulajdonképpen megszerette a szerelmet a főzésben. Sosem foglalkoztam igazán a sütéssel, de próbálkozó vagyok. Minden egyes dolog, amit kipróbáltam, az a kemence katasztrófát okozott. Elkeserítő volt, és csak abbahagytam semmit. A Samsung Dual Cook több önbizalmat adott nekem, hogy újra kezdjem a főzést és a sütést a semmiből. Valójában először készítettem kenyeret (anélkül, hogy a kenyérkészítő mindent elvégzett volna helyettem) ehhez a videóhoz (ez ott a bizalom.) Tökéletes volt! És finom. És valójában nagyon könnyű. Később linkelem az általam használt receptet.

Már több mint egy éve készítek Ollen sárgarépa és cukkini muffint. Az első alkalommal, amikor a Dual Cook-ban sütöttem őket, puhábbak és finomabbak voltak, és egyenletesebben főztek. Nem tudott betelni velük! Én sem tudtam! Alapvetően az, amit mondok, hogy ennek a kemencének a használata valóban megismételte a főzést. Ahelyett, hogy valami nagyon közepes eredménnyel járna.

Gondolom, bárki, aki tud valamit a főzésről, elég alap. Egy jó sütő jobb ételeket főz. Ez egyszerű. A Dual Cook igazán különlegessé teszi azt a lehetőséget, hogy két különböző hőmérsékleten főzhetünk normál méretű sütőben. Ez a nagyon okos kialakítás lehetőséget ad arra, hogy az egész sütőt egyben használja, vagy ketté oszthatja. Miután az elválasztó tálca a helyén van, a felső vagy az alsó sütőt külön is használhatja, külön hőmérsékleten. Egy másik lehetőség az alsó és a felső rács használata. Annyi lehetőséget kínál, ha sokat főzöl, és csökkentheti az energiafelhasználást, ha nem.

A legtöbb nap csak a legfelső sütőt fogjuk használni, de minél többet sütünk, annál jobb lesz ez a sütő. Nem kell sütésünket étkezések köré időzíteni. Csak beugrom a legfrissebb kulináris alkotásunkat az alsó sütőbe, beállítom az időzítőt és elfelejtem. Anyám mindig azt mondta, hogy sütés közben ne nyissam ki a sütőt (fogalmam sincs miért – csak tudom, hogy rossz). De most még használhatom a sütő tetejét anélkül, hogy ezt a sarkalatos szabályt megsérteném!

Nézd meg ezt videó- főzök villásreggelit, hogy lássam, hogyan működik a Samsung Dual Cook Flex Sütő a gyakorlatban![ad_2]
Source link


169 Views 0 Ratings Rate it