Hogyan hozzuk létre a tökéletes munkaterületet

Avatar Gadam | 2021.08.17. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

A munkakörnyezet nagymértékben befolyásolhatja termelékenységét és jólétét. Tehát itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a szürke irodai fülkéknek, és üdvözöljük a világos és színes munkaterületeket. A vállalkozástulajdonosoknak egy kis időt és energiát kell fektetniük a megfelelő munkaterület kialakításába, mivel az irodának ösztönöznie kell a fókuszálást és a munkafolyamatot, miközben támogatnia kell a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát.

Hogyan hozzuk létre a tökéletes munkaterületet

Induljon meg a megtakarítások vagy akár fedezetlen üzleti hitel révén biztosított finanszírozás, felújíthatja irodáját, és egy kis életet fecskendezhet bele. Íme néhány módszer a tökéletes munkaterület kialakítására.

Adjon hozzá néhány növényt

A növények felfrissíthetik a teret, és egy kis karaktert adhatnak az irodának. A szürke íróasztalszékek, a fehér falak és a villogó felső lámpák motiválatlanná tehetik az alkalmazottakat a munkahelyen. Másrészről, az üzemek megdöbbentő 15% -kal javíthatják a termelékenységet és jobban elkötelezettnek érezni az embereket. Próbáljon különböző színű, magasságú és formájú növényeket találni az üres irodaterületek kitöltésére.

Nyitott tervű elrendezés

A tágas munkaterületek és a nyitott terű lakások most hatalmas belső trendek. A nyitott terű elrendezések gyakran tele vannak a nagy ablakok és tetőablakok természetes fényével. A hagyományos fluoreszkáló irodai világítás szemfáradtsághoz, fejfájáshoz és fáradtsághoz vezethet. Kapcsolja ki a mesterséges világítást, és nyissa ki a redőnyt! Rengeteg természetes fény a csapat minden nap jobban alszik és boldogabb lesz.

Funkcionális jellemzők

A tökéletes irodának elő kell segítenie az együttműködést és a kreativitást. Telepítés tábla vagy tábla fal a konferenciateremben jegyzeteket és gondolattérképeket feljegyezni. Csapatként együtt agyalhat, és gondolatait cselekvési tervbe foglalhatja. A kitörési terek egyre népszerűbbek a modern irodákban. A nyitott terű helyek zajosak lehetnek a kollégák csevegésével, a konferenciahívások pufferelésével és a gépelés hangjaival. Telepítsen néhány kitörési teret az élénk vitákhoz, és néhány csendes szobát a minőségi laptopidő eltöltésére. Ezeknek a helyiségeknek nem kell luxus privát irodáknak lenniük – egy íróasztallal és székkel ellátott, saját doboz teszi a dolgát. A csendes zónák ugyanolyan fontosak, mint az együttműködési terek.

Hogyan hozzuk létre a tökéletes munkaterületet - otthoni irodát

A kitörési helyiségekben színes kanapék, kávéfőző és tábla állhat. Akasszon néhány motivációs idézetet a falakra, hogy egy kis inspirációt és dekorációt adjon a szobához. Tedd, hogy a belsőépítészet tükrözze az egyes terek célját, és használj különböző színeket, hogy más légkört teremts. Például a rózsaszín rózsaszín a feszültség alatt álló helyekhez, és a nyugodt kék a fókuszterületekhez.

Szabadidős extrák

Az irodák nem csak a munkáról szólnak. Kapcsolatokat kell kiépítenie a csapatával, és elő kell segítenie a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát. Rendelkezhet egy rekreációs szobával, ahol asztalitenisz, játszótér és néhány ebédidős jógaóra. Bátorítsa csapatát, hogy lépjenek el az íróasztaltól, és frissítsenek egy rövid szünetet. Érezze jól magát irodájában, és gondozza a tökéletes munkaterületet Önnek és idejének.


Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it