Hogyan kell a megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból? – Hogyankell.hu

Avatar Gadam | 2021.03.16. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

[szerkesztés] Hogyan kell a megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból?

MEGJEGYZÉS: Tartasz az internetes vásárlástól nehogy rossz méretű férfi nadrágot vásárolj? Olvasd el tippjeinket, hogy ezentúl ez is könnyedén menjen!

  1. A férfi nadrág méretének kiválasztása webshopból
  • Ne használj nadrág méretátváltót!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a méretjelző alapján rendelnek nadrágot. Megnézik egy otthoni nadrágjukat és ugyan azt a méretet rendelik. Ha más szabványmérettel találkozunk a webshopban, akkor pedig hajlamosak vagyunk egy méretátváltó segítségével kiválasztani a méretet. Ezek mind veszélyt rejtenek. Minden márkának más a méretezése. Még akkor is lehet eltérés, ha mondjuk mindkét márka EU-s méretezést használ. Az anyagok különböző módon viselkednek az elkészítésük során, ezért a derékbőségben is lehet eltérés.
Mérd le otthon a kényelmes nadrágodat és a kapott méreteket hasonlítsd össze a webshopban talált mérettáblázat adataival! Így mehetsz biztosra!

  • Írd be a megjegyzés rovatba az otthon mért méreteidet!

Szinte minden webshopban találsz a pénztár folyamat legvégén egy “Megjegyzés” rovatot. Ide írd bele milyen méreteket mértél otthon a nadrágodon. Így a webshop tulajdonos le tudja ellenőrizni, hogy tényleg jót választottál-e.

  • Ne csak a nadrág derekát mérd le!

Ha nem vagy rutinos visszatérő vevő a webshopban, akkor ne csak a nadrág derékbőségét mérd le méret választáskor. A férfi nadrág szabása is fontos lehet, ezért szükséged lesz a nadrág ülep magasságára, a felmenetére és a szárbőségére is. Sőt, ha az átlagnál magasabb vagy, akkor a nadrág belső szárhosszát se hagyd ki a sorból.

  • Bizonyosodj meg arról, hogyan lehetséges az esetleges csere!

Tájékozódj, hogy az adott webshopban van-e mód cserélni, ha mégsem jó a méret. A csere lehetősége milyen költségekkel jár és mennyire bonyolult.

  • Az egyik kényelmes nadrágod.

Ha nincsen az otthonodban mérőszalag, akkor colstok vagy vonalzó is megfelelő lesz rá. Ez esetben keress egy hosszú madzagot, cipőfűzőt is. A madzag segítségével vegyél méretet a nadrágon, amit aztán a vonalzóra téve tudod majd cm-ben is számszerűsíteni.

  • Így mérd le helyesen a nadrág méreteit!

További tanácsokat olvashatsz a témával kapcsolatban a következő oldalon:


Source link


25 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok