Hogyan kell pizsamát választani? – Hogyankell.hu

Avatar Gadam | 2021.09.27. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

[szerkesztés] Hogyan kell Hogyan kell pizsamát választani??

A pizsama nagyon fontos ruhadarab. A hosszan tartó kényelemért érdemes jó minőségű, kellemes tapintású terméket választani. De melyek is a legfőbb szempontok ami alapján választani érdemes? A pizsamák megválasztása rendkívül fontos, mert a pihenés és az alvás minősége ettől függ. Először is figyelnünk kell az anyag minőségére és a megfelelő méretre, de a pizsama stílusa és megjelenése is. De melyek is a legfőbb szempontok ami alapján választani érdemes?

1.Ki fogja viselni a pizsamát? Nő vagy férfi, esetleg gyermek, milyen korosztályhoz tartozik?
2.Melyik évszakra választasz pizsamát? Meleg időben a rövid fazont, ősztől tavaszig a hosszú pizsamát részesítsd előnyben.
3. Milyen legyen az anyaga?
Pamut pizsama
Viszkóz pizsama
Modal és mikromodal pizsama
Poliészter pizsama

A pizsama kiválasztásakor talán a legfontosabb szempont az anyag minősége, amelynek szellősnek, puhának és kellemesnek kell lennie a bőr számára. A legjobb választás mindenképpen a bőrbarát alapanyagok választása, mint a pamut pizsama.

A pizsamákra különösen igaz, hogy a kevesebb néha több, ezért nyárra elsősorban a letisztult vonalú egyszerű pamut pizsamákat ajánljuk, 3/4 es hosszú vagy akár rövidnadrággal. Egy ilyen megoldás garantáltan nyaralás slágerévé válik. A rövidnadrágos pizsama, amely jól áll és nyugodtan érzed magát éjszaka és egy lusta nyári napon is.


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok