Hogyan készítsünk és használjunk francia hasábot

Avatar admin | 2021.02.09. 107 Views 0 Likes 0 Ratings

107 Views 0 Ratings Rate it

Megtanítom, hogyan kell nehéz tárgyakat a táblára és néhány csavarral biztonságosan felakasztani a falra. A French Cleat használata kipróbált és igaz módszer nehéz tárgyak felakasztására, és professzionális szekrénygyártók és barkácsok egyaránt használják. Beépíthető az épülő elembe, vagy tény után hozzáadható.

Barkácsol francia franc

Hogyan készítsünk francia hasábot

Mi az a francia klip? A French Cleat egy tábla vagy öntvény, amelynek 30–45 ° -os ferde vágása a falhoz van rögzítve, valamint a falra akasztandó tárgyhoz rögzített megfelelő ferde deszka vagy öntvény. Ez kissé zavarosnak tűnik, de nézze meg az alábbi diagramot, és mindennek értelme lesz. Először vegyünk néhány készletet.

Barkácsol francia franc

Anyagok:

(Az Ön kényelme érdekében társított linkeket is mellékeltem. Ezeknek a linkeknek a felhasználásával kis százalékot keresek egy vásárlásból. Önnek nincs többletköltsége. itt olvashat bővebben az affiliate linkekről.)

  • 1 ″ x 3 ″ tábla vagy 3/4 ″ rétegelt lemez csík (minimum 3 ″ szélesség)
  • 2 ″ csavar

Eszközök:

Utasítás:

1. lépés:

Mérje meg, milyen hosszúnak kell lennie a francia karórának. A francia kötés általában a falra akasztandó elem hossza, és legalább 2 csapnak a falban van, amelyhez az elemet rögzíteni fogják.

2. lépés:

Állítsa az asztali fűrészt vagy a körfűrészt 30 ° -45 ° -os ferdére, és szakítsa meg deszkáját a közepén. (A tippek az asztali fűrész biztonságos használatához, olvassa el ezt a cikket.)

3. lépés:

Rögzítse az üreg felső darabját a felakasztandó tárgyhoz (lásd az alábbi ábrát). Ez történhet zseblyukakkal, polc alá ragasztva, vagy csavarokkal a cikk hátuljához. (Érdemes előre kifúrni a lyukakat, hogy elkerülje a fa hasadását.)

Barkácsol francia franc

4. lépés:

Válassza ki azt a magasságot, amelyre az elemet fel akarja akasztani a falra, és jelölje meg, hova kerül az alsó tartó. Jelölje meg azokat a csapokat, amelyekbe az ütköző be lesz csavarva, és rögzítse a rögzítőelemet a falhoz fafuratokkal és a fent látható irányban. (Ismét érdemes előfúrni a lyukakat, hogy elkerülje a fa hasadását.)

5. lépés:

Óvatosan helyezze a tárgyat a falrögzítő fölé, és engedje le, amíg a két darab biztonságosan egymásba nem illeszkedik.

Gyakran a tárgy súlyának és a ferde ütésnek a szöge elegendő ahhoz, hogy a tárgy biztonságosan a helyén maradjon. De ha aggódsz, hogy a gyerekek felemelik a tárgyat, a nyugalom érdekében a függesztett tárgyon keresztül csavarokat csavarozhat a tartóba vagy a fali csapba.

Barkácsolás francia hasáb

És ha izgatott a francia Cleat használata, akkor érdemes lehet készítsen fejtámlát amelyet egy francia hasító segítségével a falra akasztanak!

rusztikus-király-fejtámla oldalnézetből

Ez egy nagyszerű tipp a szekrények falra akasztására is. Remélem, hamarosan kipróbálja a kezét egy francia hasáb elkészítésében és felhasználásában. Meséld el, hogy sikerült!

Szia! Kristen vagyok A garázsában, és autodidakta fafeldolgozó és barkácsoló fanatikus vagyok Minnesotából, ahol férjemmel és két lányunkkal élek. Feleség, anya és bejegyzett ápolónő között próbálok minél több időt szánni a barkácsolásra. Az építkezés iránti szeretetem az volt, hogy családunk 2015-ben felépítette jelenlegi otthonunkat. Miután beköltöztünk, bútorokra volt szükségünk, és ahelyett, hogy hatalmas összegeket költöttünk volna a kívánt darabok megrendelésére, úgy döntöttem, hogy én magam építem fel őket. Egy büféasztal-tervvel kezdtem a mesés Ana-fehérből, és gyorsan nekiláttam átalakítsam az egész otthoni irodámat.

Azóta elindítottam egy melléküzletet, amely bútorokat épít a közösségem lakói számára. Szeretem hallani, amikor az ügyfelek beszélnek azokról a darabokról, amelyeket kívánnak, hogy legyenek rusztikus büféasztal, a egy fiókos oldalsó asztal, vagy a játékdoboz majd valósággá vált számukra. Miközben beindítottam kisvállalkozásomat, teljesen logikus volt, hogy dokumentálom az építési utamat, így egyszerre elindítottam a A Garázs blogjában és szeretek megosztani terveimet, tippjeimet és trükköimet.

Elképesztő érzés, hogy egy kis előkészítéssel és elszántsággal készít valami szépet a saját két kezével, és remélem, hogy inspirációt és know-how-t hozhatok azoknak, akik egy kisebb vagy nagyobb projektet szeretnének megoldani.
Nagyon örülök, hogy itt találtál, és nyugodtan lépj kapcsolatba velem Pinterest, Instagram, Facebook, és Youtube hogy lássam, min dolgozok éppen.
Source link


107 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok