Hogyan készítsünk húsvéti kosarakat egyetlen anyagból 15 perc alatt

Avatar admin | 2021.03.19. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Imádja ezeket a házi készítésű húsvéti kosarakat, amelyek évről évre használhatók. Megfizethetőek és könnyen elkészíthetők!

Színes házi húsvéti kosarak, cukorka és ajándékok belül.

Ha valaha is szeretett volna saját húsvéti kosarakat készíteni, ma megosztok egy szuper egyszerű varrási projektet, amely segít.

Kedvenc részem mégsem a benne lévő cukorka, hanem az, hogy az ünnep letelte után ezeket a vászonkosarakat egész évben felhasználhatja tárolásként és szervezésként. Nem rossz egy szerény húsvéti kosárért. Kattintson a teljes oktatóanyagra.

Lépésről lépésre fotók, amelyek bemutatják, hogyan készítsenek DIY húsvéti kosarat vászonnal.

Lépésről lépésre fotók, amelyek bemutatják, hogyan készítsenek DIY húsvéti kosarat vászonnal.

DIY húsvéti kosár anyagok

Az egyetlen anyag, amelyet a húsvéti kosarak elkészítéséhez meg kell vásárolnia, pamutvászon (közepes vagy nehéz). A felsorolt ​​egyéb anyagok / felszerelések mind olyan dolgok, amelyek valószínűleg már vannak otthonában (például vonalzó és ceruza). Szüksége lesz egy varrógépre is.

 • közepes és nehéz súlyú vászon yardage (idő előtt kifestettem az enyémet)
 • vonalzó / mérőszalag
 • krétát vagy ceruzát varrni
 • varrógép

Hogyan készítsünk húsvéti kosarakat

1. Mérje meg és vágja le a vásznat.

Mérjen meg egy darab vászont a kosarához a kívánt méret alapján. A jó kiindulópont 11,5 hüvelyk széles és 20 hüvelyk hosszú (ezzel kezdtük). Vágd méretre.

2. Hajtsa és varrja a vásznat.

Miután levágta, hajtsa félbe a vásznat (hamburger stílusban), a képen látható módon. Ezután varrjon egy egyenes vonalat a kosárának mindkét oldalára (kb. 1/4 – 1/2 hüvelykre a szélétől), nyitva hagyva a tetejét. Backstitch mindkét oldal elején és végén.

3. Hajtsa a vászon sarkát két csúcsra.

Ezután illessze össze a kosár alsó sarkát egymással (a képen látható módon), és hajtsa az ábra szerint két csúcsra.

4. Hozzon létre vízszintes vonalakat a sarkokban.

Mérjen a hegytől 1,5 hüvelykig lefelé, jelölje meg, majd rajzoljon egy vízszintes vonalat vezetőként. Tegye ezt a másik sarkon is. Fordítsa át, és tegye ugyanezt a másik oldalon.

5. Varrjon egyenes vonalakat ezeken a sarkokon.

Ezután varrjon egy egyenes vonalat a 4. lépésben készített vezetőn keresztül. Ügyeljen arra, hogy az elején és a végén összekapcsolódjon. Ismételje meg ezt a folyamatot a másik sarokban is.

6. Fordítsa ki a jobb oldalt, és hajtsa le a tetejét.

Fordítsa a táskát jobbra kifelé. A tetejét pedig tekerje le egy-két alkalommal, hogy a nyers szél ne látszódjon. Ez az! Minden kész.

Minimális, modern húsvéti kosarak vászonból, húsvéti édességet tartalmazó asztalra ülve.

Díszítheti ezeket a házi húsvéti kosarakat tovább?

Igen! Van egy maroknyi egyszerű dolog, amivel ezeket a kosarakat egy kicsit tovább szépítheti…

1. Ha további részleteket szeretnék hozzáadni, mivel maga a kosár elég egyszerű, kifröccsentem a belsejét, mielőtt a tetejét lefelé gördíteném. Tehát van egy kis minta, amely az egyszínű színnel szembesül, ami tetszik.

2. Ha kívánja, még hozzáadhat egy fogantyút is, egy selejt vászondarabbal (adjon hozzá egy darab huzalt, hogy felálljon). Egy egyszerű markolat nélküli kosár mellett döntöttem, hogy megkönnyítsem az egész évben történő újrafelhasználást a szervezéshez stb.

3. És végül, ha egy kicsit tovább szeretné testre szabni a dolgokat, adjon hozzá egy üzenetet, stb., Használhat egy címke készítőt vagy egy P-touch Embellish gép üzeneteket, névcímkéket stb. írni a legszélesebb szalagra vagy szalagra. Ami elég szórakoztató.

Nő egy házi húsvéti kosár, cukorka és ajándékok.

Minimális vászon húsvéti kosarak pasztell színben.

Házi húsvéti kosarakat tart vászonból, benne virágokkal és cukorkákkal.

Házi húsvéti kosarak

Ha valaha is szeretett volna saját húsvéti kosarakat készíteni, ma megosztok egy szuper egyszerű varrási projektet, amely segít. De a kedvenc részem nem a benne lévő cukorka. Az ünnep leteltével egész évben újból felhasználhatja ezeket a vászonkosarakat tárolásként és szervezésként. Nem rossz egy szerény húsvéti kosárért.

Kulcsszó: kosár, vászon, barkács, húsvéti, húsvéti barkácsolás, gyors varrási projekt, varrás, oktatóanyag

 • vonalzó / mérőszalag

 • varrógép

 • közepes vagy nehéz súlyú vászon yardage Idő előtt kifestettem az enyémet
 • krétát vagy ceruzát varrni
 • Mérje meg és vágja le a vásznat.

 • Mérjen meg egy darab vászont a kosarához a kívánt méret alapján. A jó kiindulópont 11,5 hüvelyk széles és 20 hüvelyk hosszú (ezzel kezdtük). Vágd méretre.

 • Hajtsa és varrja a vásznat.

 • Miután levágta, hajtsa félbe a vásznat (hamburger stílusban), a képen látható módon. Ezután varrjon egy egyenes vonalat a kosárának mindkét oldalára (kb. 1/4 – 1/2 hüvelykre a szélétől), nyitva hagyva a tetejét. Backstitch mindkét oldal elején és végén.

 • Hajtsa a vászon sarkát két csúcsra.

 • Ezután illessze össze a kosár alsó sarkát egymással (a képen látható módon), és hajtsa az ábra szerint két csúcsra.

 • Hozzon létre vízszintes vonalakat a sarkokban.

 • Mérjen a hegytől 1,5 hüvelykig lefelé, jelölje meg, majd rajzoljon egy vízszintes vonalat vezetőként. Tegye ezt a másik sarkon is. Fordítsa át, és tegye ugyanezt a másik oldalon.

 • Varrjon egyenes vonalakat ezeken a sarkokon.

 • Ezután varrjon egy egyenes vonalat a 4. lépésben készített vezetőn keresztül. Ügyeljen arra, hogy az elején és a végén összekapcsolódjon. Ismételje meg ezt a folyamatot a másik sarokban is.

 • Fordítsa ki a jobb oldalt, és hajtsa le a tetejét.

 • Fordítsa a táskát jobbra kifelé. A tetejét pedig tekerje le egy-két alkalommal, hogy a nyers szél ne látszódjon.

 • Ha kívánja, még hozzáadhat egy fogantyút is, egy darabka vászondarabbal (adjon hozzá egy darab drótot, hogy felálljon). Egy egyszerű markolat nélküli kosár mellett döntöttem, hogy megkönnyítsem az egész évben történő újrafelhasználást a szervezéshez stb.

És ez az! Húsvét végeztével ezek a kosarak egész évben használhatók a kamrák megszervezésétől az irodai tárolásig. Nagyszerűek a kézműves kellékek megszelídítésére is. Ha pedig nem használják, laposan összehajthatók és könnyen tárolhatók.

Mi a véleményed a kész projektről? Gondolod, hogy idén kipróbálod ezt a saját húsvéti kosaradhoz? Vagy kihagyja a húsvétot és egyenesen irodaszervezésbe megy stb.? Szeretném hallani a gondolatait.


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok