Hogyan készítsünk jelet alapértelmezett SMS-üzenetkezelő alkalmazásként Android-on

Avatar admin | 2021.01.18. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

jelző logó
Jel

Jel egy népszerű adatvédelmi központú, titkosított üzenetküldő alkalmazás. Ez egy a WhatsApp alternatívája, Távirat, Facebook Messenger és mások. Nagyon sok tetszik az alkalmazásban, és ha vált, akkor akár az SMS-alkalmazást is helyettesítheti.

A versenytársakhoz hasonlóan a Signalt is főleg az alkalmazást használó más emberek azonnali üzenetküldésére használják. Azonban a Android-alkalmazás van egy extra funkciója: Beállítható a készülék alapértelmezett SMS-üzenetküldő alkalmazásaként. Sajnos a funkcionalitás nem érhető el az iPhone készüléken.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a jel, és miért használja mindenki?

Nem csak kommunikálni tud a Signal kapcsolattartóival, hanem szöveges üzeneteket is küldhet és fogadhat a telefonszámával. Minden beszélgetése egy helyen lehet. Csináljuk.

Figyelem: A Signal-on keresztül küldött SMS-üzenetek „bizonytalanok”, vagyis nem titkosítottak, mint a Signal felhasználói közötti üzenetek.

Először nyissa meg a Signal alkalmazást a készüléken Android eszköz. Ezután érintse meg a hárompontos menü ikont az alkalmazás jobb felső sarkában.

érintse meg a hárompontos menü ikont

Válassza a menü „Beállítások” menüpontját.

válassza a beállításokat

A Beállítások menü tetején koppintson az „SMS és MMS” elemre.

Válassza az SMS és MMS lehetőséget

Ezután a tetején megjelenik az „SMS letiltva” felirat. Válassza ki az alapértelmezetté tételhez.

SMS letiltva

Egy felugró ablak arra kéri, hogy válassza ki az alapértelmezett SMS alkalmazást. Válassza a „Signal” lehetőséget, és koppintson a „Set as Default” elemre.

válassza a Signal alapértelmezett sms alkalmazásként

Ez az. Az SMS-küldés megegyezik a Signal üzenet elküldésével. A névjegyek listájának tetején kék színnel jelennek meg a Signal-on tartózkodó emberek.

névjegyzék

Ha bármilyen okból SMS-t szeretne küldeni a Signal kapcsolattartónak, akkor ezt is megteheti. Először írjon be egy üzenetet, mint általában.

írjon be egy üzenetet

Ezúttal a küldés gomb megérintése helyett érintse meg és tartsa lenyomva.

érintse meg és tartsa lenyomva a Küldés gombot

Most lehetősége van a „Bizonytalan SMS” -re váltani. Mint korábban említettük, az SMS-üzenetek nincsenek titkosítva, mint a Signal üzenetek.

küldés SMS-ben

A küldés gomb szürke lesz, feloldó ikonnal. Érintse meg az SMS üzenet elküldéséhez.

küldés SMS-ben

Minden készen áll! Most minden beszélgetését egy helyen tárolhatja, akár Signal-on, akár SMS-en keresztül. Ne feledje, hogy nem fog tudni hozzáférni az SMS-ekhez a Signal Desktop alkalmazáson keresztül.

ÖSSZEFÜGGŐ: A WhatsApp 5 legjobb alternatívája
Source link


36 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok