Slime készítése krumpliból

Avatar Gadam | 2019.04.14. 456 Views 0 Likes 0 Ratings

456 Views 0 Ratings Rate it

slime készítése

Hogyan készítsek slime-ot? A fenti videós bemutató lépéseit követve krumpliból készíthetsz slime-ot. Fontos tudnod, hogy komoly kosszal járhat a folyamat. Szóval a Saját felelősségedre hajtsd végre a lépéseket.


Hogyan készítsünk slime ot? 1. lépés.

Gyűjts össze egy nagy tálnyi krumplit, és vágd egészen vékonyka szeletekre. Majd tedd őket egy mixelőbe. Azt töltsd fel melegvízzel úgy, hogy elfedje.1. lépés

Hogyan készítsünk slime-ot? 2. lépés

10 perc után furcsa fehér massza jelenik meg az edény alján. Próbáld meg úgy kiönteni az edény tartalmát egy tálba, hogy a fehér réteg az alján maradjon.

Slime készítése 3. lépés

Tegyél rá fedőt, és rázd össze alaposan. Hagyd úgy 10 percig. A fehér folyadék középre vándorol. Tejnek tűnhet, de ha megkavargatod, látod, hogy egy sima ragadós állagú cuccról van szó.

Hogyan készítsünk slime-ot? 4. lépés

Hagyd így 2 napig az egészet. A fluoreszkáló varázslat egy flakon tonik segítségével történik. Tegyél a fehér porodból néhány kanállal egy külön edénybe. Aztán add hozzá a tonikot, kezdd el kavargatni, és nézd meg mi történik. Minden keveréssel sűrűbbé válik az anyag.

Slime készítése 5. lépés

A kavargatást kb. jó 10 percig folytasd, amíg az anyag állaga a korábbihoz hasonló lesz. Viszont most már fluoreszkálóvá válik. Ha zavar hogy burgonyát használj, a folyamathoz választhatsz kukoricakeményítőt is. Az eredmény ugyanaz lesz.


456 Views 0 Ratings Rate it