Hogyan lehet a Microsoft Edge-t alapértelmezett böngészővé tenni az Android rendszeren

Avatar Gadam | 2021.03.11. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

microsoft edge logó
Microsoft

Az Android-eszközökre a Google Chrome előre telepítve van, de nem kell használni. Ha használja Microsoft Edge számítógépén, inkább a telefonján használja. Megmutatjuk, hogyan lehet az Edge-t alapértelmezett böngészőként beállítani.

A Microsoft Edge beállítása alapértelmezett böngészőnek azt jelenti, hogy az Android operációs rendszer mindig használja, ha böngészőre van szükség. Például, ha egy e-mailben kiválaszt egy linket, akkor az automatikusan megnyílik az Edge-ben. Ez sokkal könnyebbé teszi a használatát.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Microsoft Edge lapok szinkronizálása az eszközök között

Először nyissa meg Android-okostelefonján vagy táblagépén a Beállítások menüt úgy, hogy lefelé csúsztatva a képernyő tetejét (az eszköz gyártójától függően egyszer vagy kétszer) megnyitja az értesítési felületet. Koppintson onnan a fogaskerék ikonra.

nyissa meg az eszköz beállításait

Ezután válassza az „Alkalmazások és értesítések” vagy az „Alkalmazások” lehetőséget.

koppintson az alkalmazások és értesítések elemre

Keresse meg az „Alapértelmezett alkalmazások” lehetőséget. Lehetséges, hogy kibővítenie kell egy „Haladó” részt, hogy megtekinthesse.

érintse meg az alapértelmezett alkalmazásokat

Itt sorolja fel azokat a különböző műveleteket, amelyekhez alapértelmezett alkalmazások társíthatók. A folytatáshoz válassza a „Böngésző alkalmazás” lehetőséget.

válassza a böngésző alkalmazást

A telefonján vagy táblagépén megjelenik az összes alkalmazás, amely böngészőként használható. Az „Edge” lehetőséget akarjuk kiválasztani.

válassza a listából az Él lehetőséget

Ez az!! Visszaléphet, és a Microsoft Edge lesz az alapértelmezett böngésző Android-eszközén. Minden olyan művelet, amely böngészőt igényel, az Edge-n keresztül megy tovább.
[ad_2]
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it