Hogyan lehet eldobni a PIN-kódot a Google Térképen a számítógépen vagy a telefonon

Avatar Gadam | 2021.04.09. 149 Views 0 Likes 0 Ratings

149 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Maps logó

Ha új helyet szeretne menteni, amelyet a Google Maps-ben talált, akkor a pontos helyre kell kitűznie. Ez segít újra megtalálni. Itt van, hogyan.

Dobjon egy tűt a Google Térképbe Windows vagy Mac rendszeren

Kétféleképpen dobhatja el a tűt a Google Maps valamelyik helyén a Windows 10 PC-n vagy Mac-en. Használhatja a keresősávot egy gombostű automatikus eldobására, vagy kézzel is kitűzheti a térkép bármely pontjára.

Az indításhoz nyissa meg a Google Maps webhely és ha helyet szeretne menteni, be kell jelentkeznie fiókjába. A gombostű automatikus eldobásához keressen egy helyet a bal felső sarokban található keresősáv segítségével.

A keresési javaslatok megjelennek a keresősáv alatt – válasszon egyet ezek közül, hogy kitűzze a helyet.

Ha automatikusan kitűzi a tűt, nyissa meg a Google Maps alkalmazást, és a bal felső sarokban található keresősáv segítségével keresse meg a helyet.

A bal oldalon megnyílik egy információs panel, amely lehetőséget kínál a hely megosztására vagy mentésére, illetve útbaigazításra. A jobb oldali térképnézetben egy piros tű fog esni ugyanarra a helyre, és pontosan megmutatja azt a térképen, így gyorsan azonosíthatja.

Példa egy eldobott tűre a Google Maps-ben, bal oldali információs panellel.

A tűt manuálisan is eldobhatja. Ehhez válassza ki a térképnézet bármelyik helyét. Egy kisebb gombostű ikon jelenik meg a térképen, az alján pedig egy gyors útmutató mező jelenik meg.

Ha meg szeretné tekinteni a nagyobb piros csapot az adott helyen (a bal oldali információs panellel együtt), válassza a ikont térkép koordinátái a gyors útmutató mezőbe.

A tű kitöltéséhez kézzel nyomja meg bármelyik helyet a térképen, majd válassza ki a térkép koordinátáit az alábbi kis információs mezőben.

Ekkor megjelenik a piros gomb és az információs panel, amely lehetővé teszi a hely mentését vagy megosztását. A tű eltávolításához válassza a kereszt ikont a keresősávon, vagy válassza ki magát a térképen.

Tű eltávolításához nyomja meg a kereszt ikont a keresősávon, vagy kattintson a térkép más pontjára.

Dobjon egy tűt a Google Térképbe Androidon, iPhone-on és iPaden

Ha a Google Maps alkalmazást a következő oldalon használja: Android, iPhone, vagy iPad, a keresősáv vagy a térképnézet segítségével tűt is helyezhet bármely helyre.

A keresősáv használatához nyissa meg az alkalmazást, és írja be a helyet a tetején található keresősávba. A hely megtekintéséhez koppintson az alatta megjelenő keresési javaslatok egyikére.

Ha a PIN-kódot automatikusan el szeretné dobni a mobileszközökön található Google Térképen, keressen egy helyet a keresősáv segítségével, majd érintse meg az egyik keresési javaslatot.

Egy piros tű automatikusan leejt a keresett helyre, alul egy kisebb információs panel található. Ennek az információs panelnek a megérintésével további lehetőségek és információk jelennek meg, beleértve az útvonaltervet, a címet és az elérhetőségeket, az üzleti véleményeket és egyebeket.

Hely keresése a Google Maps alkalmazásban egy eldobott PIN-kódot generál ugyanazon a helyen.  További információk megtekintéséhez érintse meg az alján található információs panelt.

Ha kézzel szeretne eldobni egy csapot, lépjen a térkép azon területére, amelyre fel szeretné dobni a tűt, majd nyomja meg és tartsa lenyomva az adott helyet az ujjával.

Néhány másodperc múlva egy piros tű jelenik meg ezen a helyen.

A tű kitöltéséhez kézzel érintse meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a térképnézet bármely helyét.

Ezután elmentheti vagy megoszthatja a helyet az alul található kis információs panel segítségével, megtalálja az útvonaltervet vagy egyebeket.

Az elejtett tű eltávolításához érintse meg az „X” ikont a keresősávon. Alternatív megoldásként érintse meg a térképnézet bármely más helyét.

Ideiglenes tű eltávolításához a Google Maps alkalmazásban érintse meg a kereszt ikont a keresősávon, vagy koppintson a térkép más pontjára.

A piros csapok ideiglenesek, így ezzel eltávolítja a csapot a térképről, így más helyeket is kereshet.[ad_2]
Forrás link


149 Views 0 Ratings Rate it