Hogyan lehet elrejteni a távirati csevegéseket az iPhone megosztási lapról

Avatar Gadam | 2021.04.10. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Telegram segítségével elrejtheti a csevegési javaslatokat az iPhone megosztási lapján

Ha a Telegramot használja iPhone-ján, akkor észrevehette az alkalmazás csevegési javaslatait a megosztási lapon. Ha távol akarja tartani a távirati kapcsolatait az iPhone megosztási lapján, akkor jó helyen jár.

A Távirat lehetővé teszi, hogy testreszabja a tapasztalatait, hogy csak bizonyos típusú kapcsolattartókat jelenítsen meg a megosztási lapon. Például kiválaszthatja, hogy csak a Távirat csoportos csevegési javaslatokat jelenítse meg az iPhone megosztási lapján, és elrejthesse az összes többi típusú csevegést.

Távirati csevegések elrejtése iPhone megosztási lapján

Vizsgáljuk meg, hogyan lehet testreszabni vagy elrejteni a Telegram csevegési javaslatait a megosztási lapon. Először meg kell nyitnia az iPhone készülékén a Telegramot, és koppintson a „Beállítások” elemre.

Koppintson a Beállítások elemre a táviratban

Itt koppintson az „Adatok és tárolás” elemre.

Koppintson az Adatok és tárolás elemre a távirat beállításai között

A következő oldalon görgessen lefelé, és nyomja meg a „Lap megosztása” gombot.

Koppintson a Lap megosztása elemre

Ha el akarja rejteni az összes távirati csevegést iPhone megosztási lapjáról, érintse meg a „Kapcsolatok”, „Mentett üzenetek”, „Privát csevegések” és „Csoportok” melletti kapcsolókat. Ez megakadályozza azt is, hogy a távirati tartalom vagy névjegyek megjelenjenek a Spotlight keresési eredményei között.

Tiltsa le a megosztási lapra vonatkozó javaslatokat a mentett üzenetekhez, privát beszélgetésekhez és csoportokhoz a Telegramban

Ha a gomb zöld, akkor a csevegési javaslatok megjelennek a megosztási lapon. Ha szürke, akkor ezek a csevegések el lesznek rejtve.

Az összes lehetőség elrejtése annak megakadályozására, hogy a csevegési javaslatok megjelenjenek a Telegram megosztási lapján

Dönthet úgy, hogy egy bizonyos típusú csevegést megtart az iPhone megosztási lapján ugyanazon a beállítási oldalon. Például gyakran küldünk linkeket a Mentett üzenetek csevegésre a táviratban. Ez az egyetlen típusú csevegés, amelyet megengedünk megosztási lapjavaslatként.

Távolítsa el a táviratot az iPhone megosztási lapról

Eddig megmutattuk, hogyan rejtheti el a Telegram csevegési javaslatait a megosztási lapon. Ha egy lépéssel tovább akar lépni, akkor érdemes eltávolítani a táviratot a megosztási lapról. Ez kissé kényelmetlenné teszi a megosztást, mert minden alkalommal meg kell nyitnia a Táviratot, amikor linkeket vagy fotókat szeretne oda küldeni. Ha tudsz élni ezzel, itt tenned kell.

Nyisson meg bármelyik böngészőt (beleértve a Safarit és a Chrome-ot is), majd érintse meg a Megosztás ikont. Ezt a Safari segítségével mutatjuk be, de bármely más böngészőben vagy alkalmazásban megteheti, ahol a Telegram megjelenik a megosztási lapon.

Koppintson a Megosztás ikonra

A második sorban (az összes többi alkalmazással) görgessen jobbra, és koppintson a „Tovább” elemre.

Koppintson a Továbbiak elemre a megosztási lapon

Most koppintson a jobb felső sarokban található „Szerkesztés” gombra.

Koppintson a Szerkesztés elemre

Ha a Távirat a „Kedvencek” alfejezet alatt található, koppintson a Távirat melletti piros mínusz ikonra.

Koppintson a piros mínusz ikonra

Ezután nyomja meg a jobb oldali piros „Eltávolítás” gombot.

Koppintson az Eltávolítás elemre

A távirat most átkerül a „Javaslatok” alcímre. Érintse meg a távirat melletti zöld kapcsolót, hogy elrejtse az iPhone megosztási lapján.

Érintse meg a zöld kapcsolót, hogy eltávolítsa a táviratot az iPhone megosztási lapjáról

A még nagyobb adatvédelem érdekében kipróbálhat néhány módot elrejteni a táviratot az iPhone-on.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet „elrejteni” egy alkalmazást iPhone vagy iPad készülékén[ad_2]
Forrás link


23 Views 0 Ratings Rate it