Hogyan lehet „felújítani” a nappaliját anélkül, hogy felújítási pénzt költene

Avatar admin | 2021.08.25. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Kép a ' Felújítás ' című cikkhez  Nappali a felújítási pénz elköltése nélkül

Fénykép: Photographee.eu (Shutterstock)

Persze, talán azt szeretné, ha több ezer dollárt fordítana a nappalijának frissítésére, hogy új, masszív TV -t (plusz surround hangzás), új süllyesztett világítást, nagyméretű bőrrészet lazítson, és kézzel készített dohányzóasztalt. kedvenc helyi mesterembertől. Hogy csinál jól hangzik. De ha a költségvetése határozottan kisebb ennél, akkor is végezhet néhány változtatást, és hozhat néhány kiegészítést, amelyek frissített hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek.

Kezdje egy kis beltéri zölddel

A növények olcsó, egyszerű módja annak, hogy színt és (szó szerinti) életet varázsoljanak nappalijukba. És nem kell különösebben képzettnek vagy tapasztaltnak lenni a növények termesztésében és gondozásában. Kezdje a kijelentkezéssel ezeket a kevés karbantartást igénylő, háziállat-biztonságos szobanövényeket bárki termesztheti, vagy ezek a könnyű szobanövények kezdőknek; készítse elő azokat a szivacsokat, hogy elkerülje a gyökérrothadást, és menj el.

(Csak ne felejtse el időnként tisztítani őket.)

Hozzon létre egy bárt a szórakozáshoz

Ha már nagyon várja a beltéri összejövetelek napjait, szánjon időt arra, hogy kialakítson magának egy nappalibár területet bulik és társalgók számára. A kis szekrény vagy guruló kocsi elrejthető, amíg el nem érkezik az idő, hogy ki kell húzni elöl és középen.

Keressen néhány gyors javítást

Ha van pénze a költségvetésben új bútorokra, és készen áll a frissítésre, akkor hajrá. De ha új színeket, mintákat vagy textúrákat szeretne hozzáadni a magasabb matricaárak nélkül, ne keresse tovább a párnáit, szőnyegeit és ablakkezeléseit. Szerezzen be új vázát a záróasztalához vagy új gyertyákat a dohányzóasztalhoz. Számos apró változtatás ugyanolyan hatással lehet, mint egy nagyobb változtatás.

Rendezze át a bútorokat

Az egyik módja a nappali megjelenésének teljesen egy fillér költése nélkül más rendezze át a bútorokat. Adjon új energiát a térnek azáltal, hogy az üléseket egymással szemben mozgatja, és így priorizálja a beszélgetést. Vagy hozzon létre egy új fókuszpontot, például kandallót vagy műalkotást. Instagramon lakberendezési barkács dwellaware bemutatja, hogyan lehet lecsavarható vászonképet készíteni felett a televíziót, amikor nincs használatban.

Nincs másra szükséged, mint a polc a tévé felett egy négyzet vászon vagy a TV méreténél valamivel nagyobb szövet, szövet festék, és néhány tépőzár (mindezt alig több mint 40 dollárért kaphatja meg). Először szereljen fel egy úszó polcot a televízió fölé, hogy bekeretezze. Ezután díszítse a vásznat festékkel és szórakoztató mintákkal, és ragassza fel a tépőzárat, amint a videó mutatja. Csatlakoztassa művét a TV fölötti polchoz, tekerje fel, és ragassza a tépőzárhoz, amikor eljön a TV ideje; tekerje vissza, amikor a képernyő elsötétül.
Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok