Hogyan lehet részt venni a virtuális 2021-es Sundance filmfesztiválon

Avatar admin | 2021.01.25. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Sundance Filmfesztivál ideje alatt fényképezett színházi sátor

Fénykép: PureRadiancePhoto (Shutterstock)

Január csütörtökön indul az éves Sundance Filmfesztivál. 28., és először nem kell Utahba utaznia, vagy sorba állnia a hidegben részt venni. A Sundance Intézet filmeket, Q&A paneleket és speciális eseményeket vetít virtuálisan, hogy Ön kényelmesen nézhesse (és biztonság) a nappali.

A legtöbb évhez hasonlóan az összes hozzáférésű bérlet korán fogyott (néhány dolog soha nem változik), de az egyes filmjegyek továbbra is kaphatók 15 dollárért sok bemutatóra. A fesztivál kétféle nézési módot kínál: élő premierek, amelyek 3 órás ablakokon belül zajlanak, és igény szerinti szűrések lehetővé teszi 24 órán keresztül hozzáférhet a kiválasztott filmekhez.

Hogyan lehet jegyeket vásárolni

Miközben megtekintheti a szűrési ütemezés és jegy elérhetősége online, könnyebb eligazodni a webhelyen, miután elkészült létrehozott egy fiókot.

Innen kattintva ellenőrizheti, hogy mely filmek és bemutatók még vásárolhatók jegyekkel Válassza a A szűrés lehetőséget az Egyetlen filmjegy opció alatt.

A Sundance nem megkönnyíti, hogy közvetlenül erről az oldalról többet tudjon meg az egyes filmekről (vagy arról, hogy premier- vagy igény szerinti jegyet vásárol-e), ezért meg kell húzza fel az ütemtervet külön. Görgessen lefelé a napi listák megtekintéséhez vizuális formátumban, majd a leírások elolvasásához kattintson a film címeire. Ez megmutatja az egyes szűrések idejét és elmondja hogy van-e még jegy.

A weboldal szerint további jegyeket lehet kiadni a teltházas műsorokra, ezért ellenőrizze újra, ha elkapta egy konkrét film.

A hvége: az igény szerinti szűrések nem igazán “igény szerint” a film időtartama alatt fesztivál. Csak 24 órán keresztül nézheti meg a megvásárolt filmeket attól kezdve, hogy elindulnak az online platformon (függetlenül attól, hogy valóban mikor kezdi meg a megtekintését).. Az élő premier-vetítéseknél a 3 órás időtartam alatt bármikor elkezdheted nézni, de hiányolod az élő kérdéseket és válaszokat, ha késő.

Az egyszemélyes filmjegyek mellett továbbra is elérhető a 25 dolláros Explorer Pass. Ez igény szerint hozzáférést biztosít rövidfilmekhez és más médiumokhoz, például a VR-élményekhez.

Hogyan nézzünk otthon

Miután megvásárolta a jegyeket, fiókja Saját ütemezés szakaszában megtekintheti azokat. A képernyőn megnyílik a „Watch” gomb.

Filmet nézhet a legtöbb eszközön és a legtöbb böngészőben, és a vetítéseket átküldheti a streaming eszközére vagy okos TV. Van még egy Sundance Filmfesztivál alkalmazás az AppleTV, a FireTV, az Android és az iOS rendszerekhez. Be kell jelentkeznie a Sundance-fiókjába, és ha igény szerinti szűrést vásárolt, akkor meg kell győződnie arról, hogy az „kedvencként szerepel”, és a böngészőn keresztül hozzá lett adva a Saját ütemezéshez, hogy betölthesse az alkalmazásba. Vegye figyelembe azt is, hogy az alkalmazást nem használhatja egyszerre több eszközön.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok