Hogyan lehet szabaddá tenni ifj. Szalonna sajtburgereket a Wendy’snél februárban

Avatar Gadam | 2021.02.06. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan szerezz ingyenes junior szalonnás sajtburgereket a Wendysnél február legnagyobb részében

Fénykép: Deutschlandreform (Shutterstock)

Tegnap elmondtuk valamivel kapcsolatban ingyenes közepes krumpli (legalább 1 dollár megvásárlásával) pénteken a McDonald’s-ban. Ma ismét egy gyorsétterem-megállapodással állunk rendelkezésünkre – ezúttal mindenki kedvenc copfos gyömbérének jóvoltából. Mostantól február 21-ig kaphat egy ingyenes junior szalonnás sajtburger a Wendy’s-en amikor bármilyen vásárlást végez. Itt van, amit tudnia kell.

Hogyan juthatunk ingyenes junior szalonnás sajtburgerekhez ebben a hónapban

Ennek az ajánlatnak a kihasználásához regisztrálnia kell a Wendy mobilalkalmazására és a Jutalmak programra. Azután, szkennelje be az alkalmazáson belüli ajánlatot a boltban – miután legalább egy további elemet hozzáadott a rendeléséhez. Van egy korlát vásárlónként egy ingyenes junior szalonnás sajtburger, naponta. De mostanától február 21-ig ez sok szaftos JBC.

És ha jól időzítesz, és valahol az egyik csík közelében laksz, ahol van egyik gyorsétterem a másik után, pénteken felütheti a McDonald’s-t egy kis sült krumplival (megvásárolható), majd Wendy’s-t, hogy az ételt egy junior szalonna sajtburgerrel zárja. És feltételezzük, hogy a vásárlás ott egy csokoládé Frosty lesz, mert mi van még.

De tudnia kell, hogy ez az üzlet nem érvényes a Wendy egyéb ajánlataival – például 4 dollárért 4 dolláros étkezésért vagy más alkalmazáson belüli ingyenesen. És mik ezek a más ajánlatok, kérdezed? Azok között mozog, hogy ingyenes rendelést kapnak a pub fries (amelyekhez Applewood füstölt szalonna, aprított cheddar sajt tartozik és egy meleg sörsajtszósszal) bármilyen vásárlással, to 2 dollárt kap minden reggeliből vagy prémium kombinációból. Élvezd.


Source link


21 Views 0 Ratings Rate it