Hogyan lehet törölni LastPass fiókját

Avatar Gadam | 2021.02.22. 77 Views 0 Likes 0 Ratings

77 Views 0 Ratings Rate it

LastPass felhasználó törli a fiókját
Maor_Winetrob / Shutterstock

Úgy döntött, hogy elköltözik a LastPass-tól? Itt az ideje, hogy fiókjának törlésével elbúcsúzzunk. Ez biztosítja, hogy egyetlen jelszavát sem tárolja a LastPass szerverei. Így törölheti LastPass-fiókját.

Törölheti LastPass-fiókját akkor is, ha elveszítette hozzáférését a fő jelszavához (mindaddig, amíg rendelkezik hozzáféréssel az e-mail címhez, amelyet a LastPass-hoz regisztrált). Ebben az útmutatóban arra összpontosítunk, hogy miként törölheti LastPass fiókját, ha tudja a fő jelszót.

Csak néhány kattintás szükséges a folyamat befejezéséhez. Miután törölte a LastPass-fiókot, elveszíti a hozzáférését a fiókjában tárolt összes információhoz. Az összes felhasználónevet, jelszót, automatikus kiegészítést és személyazonosítót véglegesen töröljük.

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy exportálta-e a LastPass adatait (akkor ezt megteheti importálja más szolgáltatásokba, például a Bitwardenbe).

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan továbbíthat LastPass jelszavait a Bitwarden-re

Ha készen áll a fiók törlésére, először jelentkezzen be a LastPass-fiókjába, majd nyissa meg A LastPass Fiók törlése oldala.

Ezután a „Fiók törlése” részben kattintson a „Törlés” gombra.

A LastPass megkérdezi, hogy emlékszik-e a fő jelszóra. Kattintson az „Igen” gombra.

Ekkor a LastPass nagy előugró üzenetet tölt be. Ha még nem tette meg, akkor kattintson az „Adatok exportálása most” gombra, hogy elindítsa a LastPass adatexportálását egy új lapon.

Ezután adja meg LastPass mester jelszavát és e-mail címét. Válassza ki a fiók törlésének okát, majd kattintson a „Törlés” gombra.

A LastPass megkérdezi, hogy biztosan törölni szeretné-e a fiókját. Itt kattintson az „Igen” gombra.

Ezt követően a LastPass egy utolsó megerősítést kér tőled, ha valóban biztos abban, hogy törölni akarod a fiókodat. Kattintson az „Igen” gombra.

És végül kijelentkezik a LastPass szolgáltatásból, és a webhely megmondja, hogy fiókját véglegesen törölték. Miután ez megtörtént, a jelszavakat nem lehet visszakapni. Kattintson az „OK” gombra, hogy visszatérjen a LastPass kezdőlapjára.


Kíváncsi vagy, hová kéne innen menni? Így tetszik más népszerű jelszókezelőknek 1Password, Dashlane és KeePass összehasonlítva a LastPass-szal.

ÖSSZEFÜGGŐ: Jelszókezelők összehasonlítva: LastPass vs KeePass vs Dashlane vs 1Password
Source link


77 Views 0 Ratings Rate it