Hogyan válasszuk ki a legjobb filmeket a családi filmek estéjére »Lovely Valóban

Avatar Gadam | 2021.06.12. 98 Views 0 Likes 0 Ratings

98 Views 0 Ratings Rate it

A családi filmek legjobb filmjei itt vannak! Nézze meg ezt a sikertelen módot, hogy kiválassza a legjobb filmeket a háztáji vagy a szabadtéri filmestekre (plusz néhány legfontosabb javaslatunk). Tökéletes minden korosztály számára – gyerekeknek, felnőtteknek és közben!

a legjobb családi filmek

Elkaptad a költözés éjszakai bejegyzésünket mindannyiunkkal szabadtéri mozi éjszakai források?! Furcsa módon rajongok a filmestért a kertünkben. Komoly hagyománnyá vált házunkban és a szomszédságunkban!

Komolyan, messze földön ismertek vagyunk „költözni éjszakai házként”, és a nyár végének azoknak az édes napjainak, amikor az összes barátunk átjön és lóg a mi hátsó udvar vagy a mi DIY terasz a kedvencem közé tartoznak.

Mert beszélgettünk itt mindenről a miénktől kedvenc kivetítő nak nek a legjobb popcorn gép, most arra gondoltam, hogy elbeszélgetnénk arról, hogyan válasszuk ki a legjobb filmeket a családi filmek estéjére.

Psst – mindenképpen jelentkezz be az alábbiakban a VIP csoportomba, ahová tovább küldök legjobb Barkácsok, receptek és családi ötletek egyenesen neked.

legjobb szabadtéri projektor film estére

Hogyan válasszuk ki a filmeket a családi filmesthez

Ezen a ponton van néhány szempontunk, amikor filmeket választunk a szabadtéri (vagy beltéri) filmestre. Fontos számomra, hogy csak mi négyen nézzük-e, vagy egész tömegünk van-e.

Fontos dolgok

Ismerje meg a tömegét. Először is tudnia kell, hogy kinek szól ez a mozi este! Életünk jelenleg tele van kisgyermekekkel és kisgyerekekkel, ezért mindig megpróbálunk olyan filmeket találni, amelyek szórakoztatóak lesznek a gyerekek számára és felnőttek.

Futási idő. Szeretem megtartani az általunk választott filmeket is alatt kétórás futási idő. Úgy érzem, hogy másfél óra vagy egy negyvenöt perc az édes folt.

Még tovább, és azt tapasztaltuk, hogy a tömeg elvékonyodik, vagy a kiddók elalszanak, vagy kihűl vagy kényelmetlen lesz. A filmválasztás során az utolsó dolog, amit figyelembe veszek, az az, hogy azok alkalmasak a kis fülekre – nincsenek nagyobb trágárságok vagy erőszak.

Sokféleség. Bevallom, hogy pár évvel ezelőtt ez nem volt része a megfontolásunknak, és ez zavarba hoz. De amikor jobban tudunk, akkor jobban kell cselekednünk. Tehát most megbizonyosodunk arról, hogy a sokféleséget sokféleképpen mutatjuk be, legyen szó színészekről vagy színes rendezőkről, más kultúrák filmjeiről vagy történetünkről, amelyek oktatnak minket,

Évszak. Szórakoztató szezonálisan gondolkodni is! Gyakran nyár végén vagy kora ősszel rendezünk filmesteket, amikor Kaliforniában kicsit hűvösebb van. Tehát mindig egy Halloween témájú filmet veszünk fel a listánkba. A filmestek minden évszakában mindig van legalább egy Pixar vagy Disney film.

Próbáljon ki egy sorozatot. Évente egy Star Wars-filmet vetítettünk, végigjárva az eredeti trilógiát. Tehát, ha van valami hasonló, amit a család vagy a barátok szeretnek, fontolja meg, hogy ez éves dolog legyen, és filmek sorozatát dolgozza fel. Szórakoztató módon lehet megszervezni!

legjobb szabadtéri projektor film estére

Családi filméjszakai ötletek a gondolkodásra

Ez lesz a hatodik filméjszakánk, így nyomon követjük a múltban mutatottakat és a jövőre vonatkozó ötleteket. Ezek a családi filmek legjobb filmjei voltak. Az alábbiakban láthatja az összes filmet, amelyet bemutattunk, hogy ötleteket szerezhessen a következő háztáji filmfesztiválra!

MÚLT FILMEK
Hókusz pókusz
Fagyott
A Lego film
A menyasszony hercegnő
Kókuszdió
Csillagok háborúja
A birodalom visszavág
A Jedi visszatérése
Menyasszony Hercegnő
Játékháború
Manó
Sandlot

JÖVŐ FILMEK
Raya és az utolsó sárkány
Hajlakk
Indiana Jones
Vissza a jövőbe
Muppets vegye Manhattant
Ferdinánd
Moana
Éjszaka a Múzeumban
Harry Potter
Horog
Szellemirtók
Dóra és az arany elveszett városa
Az álom helyesírása

CSALÁDI ÜNNEPI FILM ÖTLETEK
Otthon egyedül
Muppets karácsonyi ének
fehér karácsony
Charlie Brown karácsony
Karácsonyi történet
Karácsonyi vakáció

IDŐSEBB GYEREKEKNEK
Jurassic Park
Rejtett alakok
Ferris Beullers szabadnap
Nyom
Piszkos tánc
Egy balerina mese
Nemzeti kincs
A Carribbean kalózai
A dolog amit csinálsz
Saját Liga
Egy ránc időben

legjobb szabadtéri projektor film estére

Játszd a legjobb filmeket a családi filmek estéjén kívül (vagy belül)!

Tehát rengeteg ötletet kell adnia a következő filmestjére (vagy legalább a következő néhány hétre tartó filmestjeire)! Butaságnak tűnik, de valóban rengeteg gondolatot vetünk be a választott filmekbe, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy az emberek valóban élvezik az idejüket.

Olyan különleges hagyománnyá vált családunk és barátaink számára, és van benne valami olyan varázslatos.

Látogasson el erre a bejegyzésre, hogy mindent elolvashasson a hátsó udvari filmes estéről. Információt osztunk meg a legjobb kivetítő, hangszórók, snackek, idővonal, ételek és még sok más.

Tudom, hogy évek múlva visszagondolok ezekre a mezítlábas kiddók éjszakáira, amelyek mind takarókra halmozódtak, és a teraszunkon villogtak a fények, és az apukák sört ápoltak, miközben az anyukák hátul csevegtek, és nagyon hiányozni fogom. Ezek a napok!

Voltál már egy szabadtéri filmesten? Vagy vendégül látott egyet? Ugyanúgy szereti őket, mint mi? puszi

legjobb szabadtéri projektor film estére

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot kapok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli külön költséget.


Forrás link


98 Views 0 Ratings Rate it