Hogyan változtassuk meg az Apple Watch óraszámát

Avatar admin | 2021.01.20. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Apple Watch színes tipográfiás órával
Khamosh Pathak

Egy óraszám soha nem elég. Érdemes testre szabnia az Apple Watch-ot több óralappal a napszak és a tevékenység függvényében. Így gyorsan megváltoztathatja az óra számlapját az Apple Watchon.

Ha több óraszámot adott hozzá, akkor nem kell visszatérnie a testreszabási menübe hozzáadhatja vagy módosíthatja az óra számlapját (mondjuk infografiktól a tipográfiáig).

ÖSSZEFÜGGŐ: Óraszám hozzáadása az Apple Watch-on

Ehhez csak egy csúsztatás szükséges. A szó szoros értelmében. Először emelje fel az Apple Watch-ot, hogy a képernyő aktívvá váljon.

Most gyorsan csúsztassa az Apple Watch képernyő bal vagy jobb szélétől a másik széléig az óra számlapjának gyors megváltoztatásához.

Ha csak pár órája van (számunkra három-négy tűnik az édes pontnak), ez valóban nagyszerű módja lehet a váltásnak a közöttük.

De valójában nincs korlátozva, hogy hány óraszámot adhat hozzá a gyűjteményéhez. Ha szereti, ha egy tucat különböző óraszám van készenlétben, akkor az ellop módszer elég unalmas lesz.

Ehelyett nyomja meg és tartsa lenyomva az Apple Watch képernyőt, hogy belépjen az óraszám szerkesztési módba. Itt forgassa el a digitális koronát, hogy gyorsan mozoghasson az összes óráján. Ezután egyszerűen érintse meg a váltani kívánt órát.

És ez az. Most megváltoztatta az Apple Watch óraszámlapját.


Miután megtanulta, hogyan kell több óralapot használni a nap folyamán, szánjon egy kis időt erre elsajátítja az Apple Watch bonyodalmait is.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni az Apple Watch bonyodalmait
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok