Hűvös tanyasi csirke Tostadadillák mézes mészkrémával.

Avatar admin | 2021.03.08. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Váltás a dolgokon ezekkel a szórakoztató Cool Ranch csirke „Tostadadillas” -okkal Honey Lime Crema-val. Házi menő tanya tostada héjak sajttal szendvicsben, majd kemencében sütve „tostadadilla” keletkezik – ez a fajta kereszt a ropogós tostadák és a sajtos quesadillák között. Minden tostadadillát tetejére rakjon csirke, mexikói fűszerekkel ízesítve, aprított saláta és tejszínes mézes lime krém. Éppen megfelelő mennyiségű sajtos sajt és CRUNCH minden falatnál. Könnyen elkészíthetők, és olyan finom.

a felső ranch csirke Tostadadillák fölött készült fényképe, amely széthúzta a sajt megtekintését

Nos, ezek nem szórakoztatóak … Csak azt éreztem, hogy hétfőnk használhatna egy kis mulatságot, tudod?

Ezeket egy ideje terveztem megosztani. És amikor szólok egy darabig, tényleg csak néhány hétre gondolok, de nekem ez egy ideig. Nem nagyon tervezem előre a recepteket, mert szeretek ÖNTÖLTEN megosztani veletek dolgokat. Ha túl sokáig ragaszkodom egy recept fogalmához, jó esély van arra, hogy mire elkészítem, meggyőzöm magamról, hogy ez rossz ötlet. Tehát általában, ha valami miatt izgatott vagyok, akkor is elkészítem, miközben még mindig izgatott vagyok, és fényképezés után szinte azonnal megosztom.

Hamarabb készítettem volna őket, de az időzítés csak így alakult.

Tehát itt vagyunk. Hadd mutassam be nektek egy tostada-dillát. A ropogós tostada és egy extra sajtos quesadilla keresztezése.

fotó fűszerezett őrölt csirke serpenyőben

Az ötlet.

Őszintén szólva nem tudom, mikor, hogyan és miért gondoltam ezt. Ez semmiképpen sem valami zseniális ötlet, de az ember biztosan finom csavar a tostadákon.

Gondolom, egy szokásos régi tostada csak kissé unalmasnak tűnik, nagyon szeretnék enni egy ropogós, sajtos tacót. Szeretem, ha az ételek sok ízzel, textúraréteggel, több mártással és igen … sajttal is rendelkeznek.

Amikor Creighton bátyám azt javasolta, hogy készítsek marhahúsos tostadákat, gyorsan nemet mondtam, ezek unalmasnak tűnnek. De aztán arra gondoltam, hogyan javíthatnék a klasszikus tostadán, és valahol ezen az úton megszülettek ezek a tosatadillák. Mindegyik ropogós, ropogós, sajtos, krémes és fűszeres. És a hozzáadott bónusz? Annak ellenére, hogy az összetevők listája hosszúnak tűnik (mindez csak száraz fűszerek), ezeket könnyű összedobni.

általános előkészítő fotó a tanyasi tanyasi fűszerezésről

A részletek.

Kezdje a hússal, én őrölt csirkét használtam, de a marhahús ugyanolyan nagyszerű lenne. Nagyon egyszerűen azzal fűszereztem, hogy rengeteg füstös poblano paprikát és egy kis paradicsompürét adtam hozzá, hogy a szokásosnál finomabb csavar legyen.

Szeretek kezdeni a hús főzésével, és amíg ez elpárolog, elkészítem a „hűvös farm” tostada héjakat.

rezsi előzetes fotó olyan klassz tanya Tostadas

A „menő tanya” tostada kagyló.

Ezek a tostada héjak valóban valami különlegesek. Most nagyon foglalkozom házi készítésű ételízesítőkkel, ezért készítettem egy házi keveréket a hűvös tanyasi Doritos fűszerezéshez, és feltettem a tostadáimra. Olyan egyszerű. Ez valójában csak a száraz tanyai fűszerek és gyógynövények keveréke, paprika, chilis por és egy kis reszelt sajt mellett.

Süssük ropogósra a tostada héjakat, majd szórjuk meg az ételízesítővel. Önmagában a tostadák elegendő ok ezek elkészítéséhez. Ropogósak, ropogósak és olyan tökéletesen fűszerezettek.

Olvastam egy kicsit arról, hogy mi a remek tanya Doritos. És bár ez nem pontosan ugyanaz a keverék, nagyon hasonló. A csirkéhez használt paradicsompüré pedig behozza azt a paradicsomport, amelyet a klasszikus Dorito tanyán használnak.

PS. Nem tudom, mi van azzal a furcsa vágyammal, hogy bolti kedvenceket szeretnék átdolgozni, de jól érzem magam.

felső fotó Ranch csirke Tostadadillas mézes mész krémával

Ok, most összeállunk.

Rétegezze a sajtot a tostadák közé, majd süsse őket a sütőben, amíg a sajt nem lesz szép és lágy. Most van egy tostada-dilla. Igen, kitaláltam a szót, de ez valamiféle munkát végez … igaz?

Amúgy, amíg a tostadadillák sütnek, gyűjtsük össze az összes öntetünket. Szeretek egy kicsit összetört avokádót és mézes-mészes krémet csinálni a mártásomként.

Amint a tostadadillák kijönnek a sütőből, rétegezze őket, miközben még szépek és lágyak. Avokádó, szósszal fűszerezett csirke, majd egy kis apróra vágott káposzta vagy saláta, jalapeños és egy szórás koriander. Ezután csepegtesse át azt a krémmártást, és fejezze be egy mésszel.

És most egymásra vannak állítva, és készek élvezni.

oldalsó, szögletes, közelkép, fénykép, ranch, csirke, Tostadadillas, noha, méz, mész, Crema

Tényleg azt hiszem, élvezni fogja minden utolsó ropogós-ropogós falatot. A csirke kissé fűszeres, de a crema kissé lehűti a dolgokat. És ez a tanyasi tanyasi fűszerkeverék csak megköti az üzletet.

Ha mindent összevonunk, akkor tökéletes halom mexikói stílusú ételeket kínálunk. Ezeket nagyon nehéz legyőzni. És a családom? Nos, mindannyian egyetértettek abban, hogy ezek csak új kedvencek lehetnek … a sajtos tostadadilla, amely mindenkit megszerzett! Valóban különlegesek.

Cool Ranch csirke Tostadadillas széthúzott sajttal

Más szórakoztató mexikói éjszakai recepteket keres? Íme néhány kedvenc:

Reggeli Quesadilla puha rántottával és avokádó salsa

Ropogós csirke Tinga Taquitos sós lime avokádó Crema-val

Karfiol Al Pastor Quesadillas a Lime összetört avokádóval

Végül, ha elkészíti ezt a Cool Ranch csirke Tostadadillas-t Honey Lime Crema-val, feltétlenül hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Hűvös tanyasi csirke Tostadadillas mézes mészkrémával  halfbakedharvest.com