Így válassz cipősszekrényt!

Avatar Gadam | 2022.12.12. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

ciposszekreny
Útmutató a jó döntéshez!

Elege van a rendezetlen cipőkből, amelyek zsúfolttá teszik az előszobát? Nem kell többé elviselnie őket. A piacon sokféle cipőtárolási lehetőség áll rendelkezésre, amelyek bármilyen élettérhez illeszkednek a nagy otthonoktól a kis lakásokig. Meg fog lepődni a különböző típusú cipőtartók és cipősszekrények választékán!

Ideje, hogy képet kapjon róla, hogyan oldhatja meg cipőtárolási problémáit. A cipősszekrények többsége nem drága, így biztos lehet benne, hogy nem a cipőtárolóra fog elmenni a fizetése.

Normál cipőssszekrény

A cipőtároló szekrényeknél a polcok magasságának beállítása segíti a különböző méretű cipők, például csizmák, magassarkúk és férficipők elhelyezését. Némelyikben szellőzőnyílások is találhatók, így a cipők nem füllednek be.

A cipősszekrény ráadásul tetszetős előszobai bútor. A tetejére akár dísztárgyakat is helyezhet, például vázát vagy képkeretet. A folyosók mellett a hálószobák és a társalgók jó kiegészítője is lehet.

Kihajtható cipősszekrény

Ha sok cipője van, a lehúzható vagy kihajtható cipősszekrény alkalmas rá, hogy rendszerezze őket. Több cipő fér el benne, mint a normál, azonos méretű cipősszekrényben: általában akár 16-36 cipő is a fiókok számától vagy a cipők méretétől függően. A kibillenthető típus karcsúbb, mint a hagyományos cipősszekrény, ami remek választás, ha szűk folyosón szeretné elhelyezni.

Az ilyen típusú cipőtárolók többsége azonban összeszerelést igényel. Hacsak nem jártas a bútorok összeszerelésében, javasoljuk, hogy bízza egy profira!

Ajtó feletti cipőakasztó

Az ajtó feletti cipőakasztó egyszerű, de hatékony módja annak, hogy sok cipőt tároljon. Nem igényel összeszerelést, hiszen egyszerűen csak egy szabványos fogas vagy szekrényrúd felett lóg. A legtöbb ilyen tároló 24 zsebbel rendelkezik, így akár 24 pár cipőt is tarthat benne. A zseb megvédi őket a portól és a sérülésektől. Ha korlátozott méretű a hálószoba vagy az előszoba, akkor kívánság szerint a cipők helyett más tárgyak tárolására is használható.

Cipőpadok

A cipőpad hihetetlenül praktikus az ajtó mellett, így azonnal elteheti a lábbeliket, amint hazaér a munkából vagy a kutyasétáltatásból. Rá is ülhet, hogy le- vagy felvegye a cipőt. A padokat általában össze kell szerelni, ám ez nagyon egyszerű feladat.


30 Views 0 Ratings Rate it