Ingyenes barkácsoló bingó játék gyerekeknek

Avatar admin | 2021.06.25. 62 Views 0 Likes 0 Ratings

62 Views 0 Ratings Rate it

A hónap ingyenes projektjéhez Online címkék, azt gondoltuk, hogy jó lenne megtervezni a saját barkács bingó játékunkat! Ez egy nagyszerű és egyszerű tevékenység, amelyet a gyerekek bárhol végezhetnek. És ez egyúttal szórakoztató módja annak, hogy a gyerekek nyáron hosszú autós túrák vagy közúti kirándulások közben elfoglaltak és szórakoztatóak maradjanak.

Mint ilyen, úgy döntöttünk, hogy az ingyenes bingó játékunknak egy road trip témája lesz betűk és számok helyett, mint a tipikus bingó játék.

nyomtatható címke és mágneses bingó játék

A DIY bingó játékunk létrehozása nagyon egyszerű. Minden, amire szüksége van, lent linkre kerül, és az ingyenes nyomtatható anyagokat megtalálhatja az útmutatónkban. A bingókártyák három változatát vezettük be, amelyek fekete-fehérek. És akkor a bingójelzők színesek, hogy a kiddók rátapadhassanak a bingókártyájukra (csak ne felejtsük el kinyomtatni ezeket a címkepapírra).

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Utasítás

  1. Töltse le ingyenes bingósablonjait az Online címkékről.
  2. Nyomtassa ki a bingókártyákat (fekete-fehér verziók) teljes lapra cserélhető címkepapírra. Vágja le a belső fehér doboz mentén (kb. 7,25 ″ x 9,75 ″), távolítsa el a címke hátlapját, és ragaszkodjon a száraz törlőlaphoz. Ezeket a lapokat kinyomtathatja kartonpapírra vagy szöveges papírra is, és teljes méretben elhagyhatja. Vágólappal vagy más kemény felülettel használható.
  3. Nyomtasson színes bingo marker oldalt (játékosonként egy) teljes lapos címkepapírra. Távolítsa el a címke hátlapját, és ragaszkodjon a mágneslemezhez (először tesztelje a lapot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő oldala tapad-e a száraz törlésű mágneslemezhez!) Vágja ki az egyes jelölőket ollóval.
  4. Játssz és érezd jól magad!

road trip bingó matricák

diy bingó nyomtatható road trip bingó

Fedezze fel többet

Több ilyen egyszerű nyomtatható anyagot szeretne? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját.
Forrás link


62 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok