Ingyenes gyerek Valentin kártyák – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.01.15. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

Ez az a Valentin, amelyet 2017-ben használtam a 3 éves Maxwell számára! Szereti a lufikat. Léggömbök = party, és ez a gyerek nagyon szeret bulizni. Olyannyira, hogy amikor az autópályán halad, és Maxwell észrevesz egy autókereskedést a kerítéshez kötött léggömbökkel, cupcakes-ról kérdez, és könyörög, hogy menjen a „buliba”. Ezek az ingyenes gyerek Valentin-kártyák tökéletesek a tantermi Valentin-partira! 2 ballon Valentine opciót készítettem, egyet leeresztett léggömbökhöz és egyet felfújt léggömbökhöz. Szeretem a lehetőségeket!

Megkönnyíted a szívem léggömbjének valentin mondását

Ja és ha több gyerek Valentin-kártyát keres, mindenképpen nézze meg ezt a bejegyzést 150 okos valentin mondás apró csemegékkel párosítva. Ezek a ballon Valentinok 2 mondattal érkeznek:

  • Felpattan a szívem
  • Szerelem a levegőben

Non candy Balloon Valentine mondás

Ezeknek a léggömb Valentinoknak kétféle módja van, és minden módszerhez ingyenesen nyomtatható. Az olcsóbb, könnyebb megoldás az, ha vásárol egy zacskó piros lufit az üzletből, és felhő alakú, „A szerelem a levegőben van” nyomtathatót használ, és egy piros lufit csatol egy mosószalaggal. A másik lehetőség: hélium lufi vásárlása és a „You Make My Heart Pop” valentin rögzítése. Mindkettő aranyos!

A léggömb Valentin elkészítéséhez itt kell leírnia

Hogyan lehet letölteni a gyerekek Valentin-kártyáit

1. lépés – Töltse le az ingyenes nyomtatható Valentine-t

A „A szerelem a levegőben” ingyenesen nyomtatható letöltéshez egyszerűen írja be a nevét és az e-mail címét alább, és az ingyenes fájl eljut a postaládájába! Itt vannak a Valentin léggömbhöz mellékelt Valentin mondások.

  • Megdobogtatja a szívemet (Ezek 4 oldalra kerülnek.)
  • A szerelem a levegőben van (ezek 3 oldalra jutnak.)

2- lépés. Nyomtatás

A legjobb eredmény elérése érdekében fehér kártyát használjon a Valentin-nap nyomtatásához.

3- lépés. Vágás és lyukasztás

Ha héliumgömb útvonalon halad, nyomtassa ki az ingyenesen nyomtatható nyomtatót, vágja körökre, és a lyukasztóval adjon lyukakat minden kör tetejére és aljára. Használjon Sharpie jelölőt a to / from sorra.
Megkönnyíted a szívem léggömbjének valentin mondását

4- lépés. Csatolja

Ezután rögzítse a hélium lufit a Valentinhoz. Helyezze a ballonszalagot a felső lyukba, a nyomtatható mögé és az alsó lyukba. Ahhoz, hogy a kör a helyén maradjon, egyszerűen csak tekerje vissza a szalagot magán.

Megkönnyíted a szívem léggömbjének valentin mondását

Szerintem Max kedveli a ballon Valentinokat!

Megkönnyíted a szívem léggömbjének valentin mondásátNem cukorka Valentin lufikkal!

Hogyan készítsük el a könnyű léggömb Valentin-t

A ballon Valentin még könnyebbé tétele érdekében nyomtassa ki és vágja ki a felhő alakú „A szerelem a levegőben van” Valentin-t, és tegyen hozzá egy piros lufit washi szalaggal. Szuper egyszerű, és még mindig nagyon szórakoztató!

Ingyenes nyomtatható Valentin léggömb (1)

– Anyu! Nem látlak!

Megkönnyíted a szívem léggömbjének valentin mondását

Oszd meg a Love 2017 Clever Valentine Ideas-t

Ha további nem cukorkás Valentin ötleteket keres, nézze meg ezt a 63 listát nem cukorka Valentin-napi mondások. A Band Aids egy másik nagy nyertes ezen részek körül! Milyen Valentin-napokat osztogatnak a gyerekei? Szívesen hallanám …
Source link


40 Views 0 Ratings Rate it