Kedvenc forrásaim a műalkotások számára – papír és öltés

Avatar admin | 2021.06.24. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Ha online kereste, hol vásárolhat művészetet, ez a bejegyzés az Ön számára! Összegyűjtöttem kedvenc / legjobb művészeti forrásaimat menő darabokhoz (eredeti és nyomatos).

Galéria fal műalkotás a modern ebédlőben.

Hol lehet művészetet vásárolni? Egy kérdés, amelyre imádok válaszolni! A műalkotás az egyik kedvenc témám errefelé.

Különösen az elmúlt néhány évben egyre többet kérdeztek arról, hogy hol szerzem az otthonunkban lévő műalkotásokat. Valami köze kell ahhoz a hatalmas rakat műalkotáshoz, amelyet szinte mindig valahol a földre halmoztam. Haha.

Tehát ma megosztom tíz kedvenc helyemet (online), ahol műalkotásokat vásárolhatok, néhány kedvenc művészemmel együtt.

A

Galéria fal műalkotás függ a modern kiságy felett, egy semleges óvodában.

Online források a hűvös művészet számára

1. Szép kis nap

Szinte az összes mű, amelyet Hayes szobájában lógattam, a Fine Little Day-ből származik. A focipálya nyomtatása (amelyről a legtöbbször kérdeznek, amikor megosztom a szobáját az IG-n), a nyuszi nyomat, a mókus és a tokiói madár.

Nemrég vettem még néhány darabot a Fine Little Day-től is (otthonunk más részeihez). Absztrakt darab hálószobánkhoz és egy ebédlőhöz. Gáz poszter és Időbe telik az elmúlás (mindkettő göteborgi művész, Daniel Götesson, más néven EKTA).

PS Is, nézd meg Mogu Takahashi. Találtam Takahashi művét a Szép kis napon keresztül, és SZERETEM mindent, amit csinál. Hayes szobájában több nyomtatványa is van, én pedig csak elővettem egy kutyanyomatot a nappaliba. Játékos darabok, amelyeket az egész családom szeret.

Fekete-fehér, modern absztrakt grafika lóg egy nappaliban egy nagy hegedű levél fügefával.

2. Block Shop Textiles

A Fine Little Day-n kívül a másik művészeti kérdés, amelyet a legjobban felteszek, az, hogy honnan származik ez a darab (fent). És a Block Shop Textiles cégtől származik. SZERETEM fapadló nyomatukat. Őszintén szólva szívesen birtokolná szinte minden egyes darabjukat!

3. Tappan

Csodálatos erőforrás gyönyörű nyomatok és eredetik megtalálásához. Sok olyan előadót találtam ezen az oldalon, akiket korábban nem ismertem. És őszintén mondhatom, hogy nincs olyan darab, amelyet Tappanon keresztül találtam volna, és amelyet nem szívesen birtokolnék. A munka minősége kiváló.

4. Kiko Print Studios

Nagyon izgatott vagyok a Kiko Print Studios miatt. Ez az agyszüleménye Kesslyr Dean, aki csodálatos lakberendezési tárgyakat készít (párnák, szalvéták, dobások stb.) és a férje. Van egy csomó párnám, és az egyik dobását (engedélyével) hatalmas műalkotással készítettem a legutóbbi bérlésünk bejáratához. Emlékezz rá? Hozzátettem a DIY művészeti kiemelés a történetekről, így láthatja, hogyan készítettem el (6 láb magas).

Mindenesetre a Kiko Print Studios a Kesslyr legújabb vállalkozása, és olyan sok remek nyomat található az üzletben. És néhány remek darab gyerekszobákhoz is. Jelenlegi kedvenceim: Vonalpont, Szirmok és Kígyó.

Absztrakt fekete-fehér vonalas rajz lóg a modern nappali.

5. A Poszter Klub

Van néhány nyomtatványom a The Poster Club-tól (ez Bycdesign Studio nyomtatás és Hein Studio nyomtatás). NAGY sok menő nyomatuk van, és keretezést is kínálnak, ha mindent egyszerre akarsz elvégezni.

Csak megrendeltem a nyomatokat, és elkészítettem saját kereteket. Van egy Instagram-kiemelésem fa keretek bemutató ha érdekel.

Absztrakt grafika lóg szerves modern nappali könyvespolc.

6. Boróka Nyomdaüzlet

A Juniper Print Shop-ban azt szeretem a legjobban, hogy bármilyen nyomtatást kaphat, amelyet hordoz, nyomtatott formában vagy postai úton VAGY digitális formában. Ha nem csak korlátozott kiadású nyomatokat vásárolok, akkor szinte mindig a digitális nyomatokat részesítem előnyben, mert akkor azonnal beérem a postaládámba, és elküldhetem a fájlt Framebridge keretezéshez, és kinyomtatják és keretbe foglalják az Ön számára. Olyan egyszerű (és gyors)!

Megvan a Nyomok nyomtatása boróka a nappalimban. A művész Candace Wiant.

7. Etsy

Etsy nyilvánvaló helynek érzi magát, amelyet fel kell venni ebbe a művészeti források listájába, de nekem be kellett vennem. Mert annyi tehetséges művész és kézműves van az Etsy-n.

8. Leif

Leifnek remek kisebb nyomatai vannak, független művészektől. A választék pedig változatos, így akár a semleges dolgokat, akár a színes lehetőségeket kedveli, mindenki számára megtalálható valami.

9. Hotel Magique

Megvan a Wake Up / No Thank You nyomtatási készlet lóg a folyosón a vendégszoba mellett. Pimasz és aranyos – akárcsak a Hotel Magique.

10. Upton

Az Upton nagyszerű forrás a műalkotásokhoz. Különösen szeretem a vászonképeket – hűvös színű kombók és absztrakt képek.

Színes absztrakt grafika lóg egy egyszerű, modern hálószobában. Absztrakt grafika lóg minimális vendégszoba század közepén íróasztal.

Művészek, akiket szeretek

Nemrégiben megosztottam egy 17 csodálatos listát női művészek hogy abszolút szeretem. Tehát feltétlenül ellenőrizze ezt a listát, amely átfogóbb. Mivel ez a bejegyzés kissé elhúzódik, itt megosztok néhány előadót…

Absztrakt grafika halmozott és a falnak támaszkodva a modern otthon.

És egyelőre ennyi! Hol vannak a kedvenc forrásaid a hűvös / egyedülálló számára alkotás? Szívesen hallanám.

PS Meglehetősen rendszeresen kérdeznek tőlem, hogy honnan szedem a képeimet az összes művemhez. Olyannyira, hogy létrehoztam egy szuper részletes blogbejegyzést az összes modern keretek Műalkotásokhoz használom, forrásokkal, konkrét mérésekkel, amelyeket keresek stb.
Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok