Kertészeti, barkácsolási és házikerti bárok Népszerűek 2020-ban

Avatar admin | 2021.02.01. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Mivel a lezárás ideje alatt otthonainkra és kertjeinkre korlátozódunk (ha szerencsénk van rá), a bankok és a hitelkártya-társaságok felmérik, mire költöttük a pénzünket, vagy ebben szándékozunk-e elkölteni.

Otthoni bár a kertben
Otthoni bár a kertben – Kép a shedblog.co.uk jóvoltából

Egy American Express felmérés szerint mindegyikünk több mint 100 fontot költöttünk kertjeinkre, ami hatalmas 3,7 milliárd fontnak felel meg az Egyesült Királyságban.

A kültéri területeinkhez fűződő fokozott kapcsolatunk megnövelte a kiadásokat, valamint több időt töltött a szabadban, az AmEx kerttel rendelkező válaszadók majdnem fele (49%) pedig a pihenés, vagy a barátaival és a családjával való biztonságos találkozás (20 %). Talán nem meglepő, hogy 62% vallotta be, hogy ebben az évben több időt töltött kertjében vagy kültéri területein, mint 2019-ben.

Minden hetedik ember (14%) időt és pénzt költött kertje vagy kültéri terének újratervezésére a lezárás során, 12% pedig megosztotta a frissítésekről készült képeket a közösségi médiában. Valljuk be, sokan úgy gondolják, hogy ha nem fényképezik és nem osztják meg a közösségi médiában, akkor valójában nem is ez történt. Akkor is, ha ennyi gondot és költséget elszenvedett, jó megosztani a legközelebbi és legkedvesebbekkel, és néha ez pillanatnyilag csak digitálisan lehetséges.

A Zopa digitális bank kutatásai azt találták, hogy 2020 a jövőben is az otthoni fejlesztések lökhárító éve lesz, mivel a háztartások 43% -a a lezárás során a barkácsolás felé fordult, és az év végéig 44% tervezi. Megállapították, hogy az otthonukat javító britek ebben az évben átlagosan 3169 fontot költenek 2020 egészére, ami 13% -kal több, mint tavaly.

A Zopa által megkérdezettek szerint a Lockdown volt a legfontosabb katalizátor, a háztartások által hivatkozott leggyakoribb motivációnak az volt az ideje, hogy kimagasló munkára jusson (35%), unja környezetét (24%), és felismerje a szabadban való jelentőséget. tér (20%).

Az American Express által megkérdezettek közül a legtöbb ember kültéri növényeket vásárolt, átlagosan 36 fontot költöttek, a vetőmag és a komposzt pedig más népszerű vásárlás. A legnagyobb kiadások a kerti bútorokra és a kerti barkácsberendezésekre fordultak, a BBQ és a kerti játékok más nagy versenyzőként érkeztek.

Megállapították, hogy a szomszédok is elterjesztették a kertészkedés iránti szeretetüket. 15% azt mondta, hogy növényt vagy saját termesztésű gyümölcsöt és zöldséget kapott valakitől, akit ismert a lezárás során. Kétségtelen, hogy mindannyian láttunk jeleket kerti termékekről és eladó növényekről, vagy akár arra kértük az embereket, hogy segítsenek magukon a gyümölcs- és zöldségfeleslegen.

Egy másik, a Barclaycard által készített felmérés azt mutatta, hogy a lakásfelújítás és a barkácsáram kiadások éves szinten 27,1 százalékkal nőttek, ezúttal a házak és a kertek felújításait összegezték.

Annak ellenére, hogy a korlátozások megszűnnek, és az irodák kezdenek újra megnyílni, 12% azt állítja, hogy a jövőben több otthoni munkát tervez, ezért javítani akarja munkakörülményeit. A munkaterületek javítását szolgáló legfontosabb díszek új üzemek (72%), új ülőhelyek (69%), új íróasztalok (64%) és jobb szélessávú szolgáltatások (63%) vásárlása voltak.

A házi szórakoztatás ebben az évben is a napirenden volt, Zopa szerint több mint minden tizedik (12%) tervezi, hogy kertjét többet szórakoztatja. A kocsmákba és bárokba való belépés korlátozott volt. A megkérdezettek 8% -a saját bárokat épített otthonaiban vagy kertjeiben, és átlagosan 1500 fontot költött erre.

A legjobb otthoni szórakoztató és kerti irodák közül néhány megtekinthető az idei Év fészer versenyén. Nézze meg a listát és szavazzon itt.

Hullámos fém kerti bár
Hullámos fém kerti bár – Kép a shedblog.co.uk jóvoltából

Tehát, ha mindez arra ösztönöz, hogy induljon, vagy folytassa nézze meg eszközeinket az online eszköztárban, Egészségére!


Source link


32 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok