Kézzel készített nemez sárkányminta és bemutató

Avatar Gadam | 2021.02.27. 612 Views 0 Likes 0 Ratings

612 Views 0 Ratings Rate it

Új mitikus lényt adunk a fullánk-gyűjteményünkbe! Ez a barátságos nemezsárkány kékes-zöld filcünk három árnyalatából van kézzel varrva, tónusú megjelenés érdekében, ami kissé olyan, mint egy vízi sárkány. A projekt megkezdéséhez nézze meg az alábbi eszközök és anyagok listáját. Ezután töltse le a mintát és az oktatóanyagot.

Mivel ez a filc sárkány több építési ismeretet igényel, mint néhány másik fülledt, ez nagyszerű közbülső projekt.

Mint mindenünknél állati fülledtnek érezte magát, van egy lépésről-lépésre fényképes oktatóanyag, amelyet követhetsz a filc sárkány elkészítésekor. Természetesen, ha bármilyen kérdése van, forduljon csak hozzá. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk!

Annak érdekében, hogy a filc sárkányunk valósághűbbnek tűnjön, a szárnyak mindkét oldalát varrtuk. Vezetékesek is, így mozgathatja őket. A nyakon és a háton végigfutó tüskéket pedig a varrásba varrják.

Úgy gondoljuk, hogy ez a projekt olyan szórakoztató lesz mindenki számára, aki szereti a mitológiát, a fantáziát és a folklórt! Akár magának, akár ajándéknak készíti ezt a filc sárkányt, örömmel látnánk a verzióját. Ezért mindenképpen ossza meg velünk a tagok számára létrehozott privát Facebook-oldalunkon vagy a #MadeWithLia címkével.

Kézműves tipp: Próbáljon meg újabb sárkányokat varrni vörös vagy zöld színű nemezekkel.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk nemez sárkányt

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait. Ezután töltse le az alábbi mintát.
  2. Vágja ki a filcet a minta szerint Cricut Maker vagy olló segítségével.
  3. Varrja a lábakat az alsó részre két szál megfelelő hímzőselyemmel és ostorvarrással, a lábak belsejéből származó munkával. Illessze össze és kövesse a lábnyílások görbéjét, és győződjön meg arról, hogy a lábak a megfelelő irányba néznek.
  4. Ismételje meg ezt a lépést az összes lábra.

Teljes oktatóanyag érhető el tagok az alábbiakban letölthető.

Fotó oktató filc sárkányhoz Lia Griffithkézzel készített nemez sárkány DIY érezte sárkány filc sárkány kézzel készített nemez sárkány filc sárkány kézzel varrott filc sárkány kézzel varrt filc sárkány filc sárkány
Source link


612 Views 0 Ratings Rate it