Komolyan, most szabaduljon meg a kutyaeledel visszaidézett márkáitól

Avatar admin | 2021.08.19. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Egy kutya, amely egy fém étel edényből eszik, felülről lőtt

Fénykép: lena Lebedzeva (Shutterstock)

A kutya nem tudja verbalizálni érzéseit, ami azt jelenti, hogy csak akkor tudhatja meg, hogy beteg, ha a fizikai tüneteket figyeli. De wha mérgezésről van szó szennyezett élelmiszerekkel, azon túl, hogy néhány rendetlenség után takarítani kell, mindig fennáll annak a kockázata, hogy kutyája hosszú távú problémákat fog okozni-vagy nem fog tudni semmita baj addig van, amíg nem késő.

Középnyugati állateledel ez év januárjában tűz alá került után felidézése hatból száraz kutyapelyhek keverékei feltételezhetően aflatoxin nevű mérgező rákkeltő anyagot tartalmaz. Ekkor az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság gyanította a szennyezett étel felelős volt több mint 70 kutya haláláért és körülbelül 80 másik betegsége miatt.

Egy másik visszahívás márciusban ment végbe 10 fajta macska- és kutyaeledel esetében, amelyek feltételezetten szalmonellával fertőzöttek. Most az FDA figyelmeztetést adott ki, hogy a Midwestern Pet Foods „jelentős jogsértéseket” mutatott az élelmiszerbiztonsági szabályokat több mint 130 kutyához vezethetett halálesetek és betegek Még 220.

A lényeg: Debben a percben végleg megszabadulhat az érintett Midwestern Pet Foods termékektől. És mivel egyre több bizonyíték van rá rossz biztonsági gyakorlatok miatt érdemes lehet elkerülni a vállalat állateledelét a jövőben is.

Mit a márkák igen A Midwestern Pet Foods közé tartozik?

A Midwestern kutyaeledelt értékesít a következő márkanevek alatt:

 • Földszülött holisztikus
 • Finomítatlan
 • Vállalkozás
 • Pro Pac
 • Egészségesek
 • CanineX
 • Sportmix
 • Sportstrail
 • Délkör
 • Nuun Jobb

Keresse meg a fenti neveket tartalmazó termékeket, beleértve a hibrideket, mint például a Sportmix Wholesomes.

Melyik Középnyugati állateledel márkák visszahívták?

A márciusi szalmonella visszahívás a CanineX, a Earthborn Holistic, a Venture, a Rafinálatlan, a Sportmix Wholesomes, a Pro Pac, a Pro Pac Ultimates, a Sportstrail, a Sportmix, és Meridian márkák a tételkóddal „EXP AUG/02/22/M1/L# (ezt az ételzsák hátoldalán találja). Ezeket az élelmiszereket a vállalat monmouth -i gyárában állították elő.

A januári visszahívás minden kukorica alapú termékre vonatkozott, amelyet az Oklahomában található Chickasha Operations Facility-ben állítottak elő, és amely 2022. július 2-án vagy azt megelőzően jár le. nagyon állateledelből. Ennek a visszahívásnak a tételkódja az “EXP03/03/22/05/L#/B ###/ÓÓ: MM”.

Ne feledje, hogy az FDA megállapításait négy üzem ellenőrzése után tették közzé, vagyis a probléma egyenletes lehet nagyobb, mint a jelenlegi visszahívások sugallják. Dobja el az állateledelt (úgy dobja el, hogy a vadvilág ne kerüljön bele), és mossa le és fertőtlenítse mindazt, amihez hozzáért. A kutyád meg fogja köszönni.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok