Könnyű déli stílusú sült mac és sajt.

Avatar admin | 2021.04.29. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

Ez az egyszerű déli stílusú sült mac és sajt a legjobb a hét bármelyik estjén, bármilyen alkalomra, mac és sajt. Ennek az egyszerű, könnyű és finom sajtos macnak a titka egy pár tojás, sok sajt és egy kis fűszer. Minden falat déli ízű, krémes tésztával és sajttal van rétegezve. Ez a legkrémesebb tál sült mac és sajt, amely elegáns a hétvégére, de elég könnyű elkészíteni a hét bármelyik estéjén. És ami a legfontosabb, nagyon finom … főleg, ha a tetejére extra szórunk bazsalikomot.

Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com

Nem vagyok benne biztos, hogy a házi mac és a sajt tetején sok van. Úgy értem, egyszerűen olyan könnyű és finom. Ez határozottan egy alapétel errefelé. Hetek óta beszélek arról, hogy mennyire inspirálnak a szüreti receptek. És bár ez a recept technikailag nem „évjáratú”. Olyan érzés, mintha anyám vagy nagymamám 100% -osan lemaradhatott volna.

A másik dolog ezzel a macival és sajttal? Eszembe jut a Stouffer mac és sajtja, amelyeket gyerekkoromban állandóan ettem. Furcsa gyerek voltam, aki nem szerette a gyorsételeket, tovább adta a burgonya chipset, és csak Reese földimogyoróvajas csészéihez ragadt. Malley csokoládé. Falatként rántottam sárgarépát, és a mindent összevetve kissé „egészséges” evő volt, aki szerette a zöldségeket.

De én is SZERETEM, SZERETEM, SZERETEM a macimat és a sajtomat. Nem a Kraft Mac-en és a Sajton nőttem fel, ehelyett anyukám vásárolt Stouffer fagyasztott mac és sajt hogy beugorhat a mikrohullámú sütőbe. Sokat ettem az iskola után a harmadik, negyedik és ötödik évfolyamon. Azt szerettem bennük, hogy a teteje mindig valamivel jobban sütött, kérges szélekkel, de alatta a legkrémesebb sajtos tészta volt. Ez a mac és a sajt pontosan ilyen … de jobb … mert házi készítésű, több ízzel és több sajttal.

Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com

Ez a déli mac és sajt könnyű, itt vannak a részletek

Ha egy déli stílusú macról és sajtról van szó, van néhány dolog, ami különbözik.

Először is, tojást használ, hogy mindent összekössön, ami még egyszerűbbé teszi.

Szeretnék még hozzáadni egy cajun fűszert az enyémhez, ami egy szép kis déli rúgást ad hozzá. Ez nem kötelező, de rendkívül finomnak találjuk.

És végül a folyamat. Sokkal egyszerűbb, mint azt valaha el tudnád képzelni. Forraljuk le a tésztát, amíg ez megtörténik, habverővel keverjük össze a tejet, a tojást, a legkevesebb tejfölt és a cajun fűszereket. Most adja hozzá a tésztát és a vajat, és dobja össze az egészet.

Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com

Süssük, majd főzzük.

Ez kulcsfontosságú. Süsse a macit és a sajtot körülbelül harminc percig, hogy megolvadjon ez a sajt, majd kapcsolja át a sütőt sütésre. Hagyja, hogy a sajt buborékolni kezdjen, de ügyeljen arra, hogy gondosan figyelje, a brojler gyorsan megfő.

Amint kihúzza ezt a brojler alól, adjon hozzá egy kis bazsalikomot, tálalja és Élvezze.

Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com

Nagyon könnyű, igaz?

De mégis nagyon jó. Az alatta lévő tészta puha és krémes marad, míg a tetején lévő sajt ropogóssá válik, és csak kissé ropogós. Igen, az étel sarkaiból őrülten finom, sajtos kéreg lesz.

Alul krémes sajtos tészta, tetején ropogós cheddar, egy kis fűszer és friss bazsalikom az egész fölött …

Éppen. Így. Stoppol. Jó!

És srácok, nagyjából ennyi. Vacsora kevesebb, mint egy óra alatt, és valami, amit úgy érzem, hogy az egész család igazán élvezheti. Készítse el ezt a hétvégén a Kentucky Derby-n, majd készítse el az összes következő partira.

Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com

Más egyszerű tészta sütési recepteket keres? Íme néhány ötlet:

Egy fazék 30 perces krémes paradicsomos bazsalikomos tészta sütés

Egy serpenyőben sült sajtos bazsalikomos tészta

Caprese Pesto tészta sütés

Végül, ha elkészíti ezt az Easy Southern Style Baked Mac-t és sajtot, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!Könnyű déli stílusú sült mac és sajt |  halfbakedharvest.com