Kötél és fém gyűrű holdkoszorú

Avatar admin | 2021.07.28. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Szeretünk fonalat vagy makrámkötelet használni az alkotáshoz falikárpitok bármelyik szobában gyönyörűnek tűnnek. És néha ugyanolyan egyszerű, mint az anyagot egy tárgy köré tekerni – mint ezt Meagan tette ehhez szivárványos fal lóg vagy ehhez a kötélhez és fém gyűrűs holdkoszorúhoz. Nem csak könnyű elkészíteni, de csak néhány kézműves eszközre és anyagra van szüksége a projekt elkészítéséhez.

Miután beszerezte az alábbi kellékeket, töltse le fotóalbumunkat, és kövesse a hat egyszerű lépést.

Ez a kézzel készített holdkoszorú olyan szépen mutatna egy nappaliban, hálószobában vagy óvodában. Különböző méreteket hozhat létre, mint mi, és elhelyezhet néhány csillagot égi falművészeti projekt holdkoszorúid körül, hogy létrehozd saját csillagos éjszakai égboltodat. Egy másik szórakoztató ötlet, hogy felhúzzon néhányat érezte az eukaliptusz ágait a koszorújába, vagy néhány levendula érzés csinos lehet!

Bármit is tesz hozzá (vagy nem tesz hozzá) a holdkoszorúhoz, ez a barkácsprojekt tökéletes egy égi témájú helyiséghez – és elég finom ahhoz, hogy egész évben lépést tartson, ha akar. A gyerekeknek is könnyű segítséget nyújtani, és több méretet is készíthet a falra vagy a mennyezetre akasztásra. Reméljük, hogy ti is annyira szeretitek ezt a projektet, mint mi, és osszátok meg velünk, amikor elkészítitek a #MadeWithLia címkével.

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Hogyan készítsünk kötél- és fémgyűrűs holdkoszorút

  1. Gyűjtse össze kézműves eszközeit és anyagait.
  2. Használjon szalagot két arany karika rögzítéséhez.
  3. Kezdje el a kötél tekerését a karikák köré, onnan kezdve, ahol ragasztotta.
  4. Óvatosan folytassa a csomagolást, és ne húzza meg túlzottan.

A teljes oktatóanyag csak a tagok számára áll rendelkezésre. Csatlakozz itt!

Fotó bemutató kötélhez és fém holdkoszorúhoz Lia Griffith

makrámkötél holdkoszorúk filc eukaliptusszal DIY holdkoszorú filc eukaliptussal kézzel készített holdkoszorúk

Fedezze fel többet

További ötletekre van szüksége? Tanulja meg, hogyan használhatja a makrame kötelet különféle célokra macrame projektek. Vagy böngésszen a miénk között DIY lakberendezés hogy mit tehet még.

A napi barkácsolási ötletekért és inspirációért csatlakozzon hozzánk Facebook, Pinterest, és Instagram. És fedezze fel a YouTube csatornánkat videó oktatóanyagok papírvirágokról, kézműves projektjeinek stílusa és egyebek.
Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok