Kövesse nyomon az edzéseket az “1 másodperc minden nap” segítségével

Avatar admin | 2021.03.12. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

naptár és súlyzók

Fénykép: NUM LPPHOTO (Shutterstock)

Amikor egy fitnesz célt hajszolsz, hosszú távon nem az a fontos, hogy edzettél-e ma, hanem az, hogy milyen következetesség, amelyet idővel épít. Az 1 másodperces mindennapi alkalmazás segíthet ennek megjelenítésében.

1 másodperc minden nap egy videós napló alkalmazás, amely ismertebb abban, hogy segít nézd meg, ahogy a babád felnő. Csak kiválaszthat egy videót minden napra, egy másodperces klippre vágja, és az alkalmazás havi és éves videókat ad, amelyek összekötik a másodperceket.

Nem gondoltam arra, hogy fitneszre használom, amíg meg nem láttam, hogy Elizabeth Pagel-Hogan író és futó használja az alkalmazást dokumentum egy hónap futás minden nap. Gondolkodtam azon, hogy elvégezzek egy egy hónapos kihívást, de aztán rájöttem: Csak az alkalmazást használhatom az edzések dokumentálására már csináld.

Tehát minden nap kiválasztok egy klipet. Általában ez a felvonó vagyok a legbüszkébb arra a napra, de néha egy kiegészítő felvonót is felveszek, hogy megmutassam, hogy az élet nem minden. Néhány nap futni megyek vagy kettlebellt hintázok; Megpróbálok megragadni egy gyors klipet, ha igen, vagy elhelyezek egy állóképet (például képernyőképet a futásomról, ha órát vagy telefont használtam a nyomon követéséhez).

És a pihenőnapok? A pihenőnapokat abszolút beleszámítom. Fontosak, mert részei a rutin ritmusának. Mellékelek egy fényképet vagy klipet valami másról, amit aznap csináltam, például étkezés előkészítéséről, kézműveskedésről vagy csak heverészésről. Néha elmegyek sétálni, és gyors videót készítek a fűben vagy a hóban tett lépéseimről. (Egy másik megközelítés egy olyan kártya létrehozása lenne, amely csak a „pihenőnapot” mondja.)

Ami teljes képet mutat, sportolói életem. Ha elütök egy PR-t, akkor mindenképpen beleteszem, de a legtöbb nap csak a munkát végzi. Ezután minden hónap videója tisztelgéssé válik a napi összecsapás előtt. Próbáld ki, és mutasd meg magadnak, mennyire keményen dolgozol.
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok