3 okos kutya wc megoldás házilag

Avatar Gadam | 2022.11.01. 1133 Views 0 Likes 0 Ratings

1133 Views 0 Ratings Rate it

kutya wc házilag

Ha lakásban tartasz kutyust, igazán hasznát veszed ezeknek a házilag készített kutya WC megoldásoknak. Ezek segítségével nem kell egész napot kibírnia a kutyinak séta nélkül, amíg hazaérsz a munkából. Nekem is van kutyusom, szóval már csak ezért is örömmel néztem utána a legokosabb megoldásoknak. Nézd meg, miket találtam.

Okos és egyszerű kutya WC házilag

  1. Menj el bármelyik barkácsáruházba, és vásárold meg az alábbi cuccokat.
  • Csizmatálcát
  • Csempét
  • Műfüvet és dekoratív kerítést.

2. Szereld össze az alkatrészeket a képen látható módon. Rendkívül egyszerűen.

3. Dekoráld, csinosítsd ki ízlés szerint.

A kutya alom forrása: Homemade Doggy Potty : 3 Steps – Instructables

Kutya wc házilag elhasznált tárolódobozból

Bean, a csivava egy magasan fekvő lakásban él, és szüksége van egy helyre, ahol elvégezheti a dolgát.

Mivel Bean kicsi, nincs szüksége nagy helyre. Ebben az ötletes konstrukcióban saját hidroponikus füvet termeszt a gazdija (ami szuper egyszerű), és egyszerűen egy kivágott tárolóba helyezi. Ezzel kész is a házi kutyaalom.

Beltéri és kültéri kutya WC házilag

A műfű széleinek levágása és a hulladék elvezetésére szolgáló járat kialakítása viszonylag kevésbé büdös végterméket eredményez. Ez a rövid videó megmutatja, hogyan lehet ezt percek alatt megépíteni.

Remélem a fenti három kutyaalom megoldásból sikerül legalább egy megvalósíthatót kiválasztanod. Igyekeztem a legegyszerűbbeket megtalálni, amelyhez kevésbé szükséges extra alapanyag vagy barkácstudás.

Az ihletet ez az oldal jelentette, ahol még további ötleteket találsz házi kutya wc készítésére: 15 DIY Dog Porch Potty & Grass Box Projects – PlayBarkRun


1133 Views 0 Ratings Rate it