Legjobb tippek az új konyhai pénzmegtakarításhoz | Barkácsdoktor

Avatar Gadam | 2021.02.02. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Ha szűkös a költségvetése – vagy csak gazdaságos szeretne lenni -, akkor könnyedén megtakaríthatja új konyháját anélkül, hogy kompromisszumot kötne a stílusában, vagy a piacon a legolcsóbb egységekért kell választania.

A legjobb módja annak, hogy pénzt takarítson meg az új konyháján, ha az időt azzal tölti, hogy tervez, hogy ne a meglévő szoba felépítésével küzdjön, és gondosan válasszon, hogy megkapja, amire valóban szüksége van a konyhában, és ne költsön amiket nem fogsz használni.

Legyünk őszinték, hogy egy új konyha drága lesz, de ha jól sikerül, minden nap öröm lesz, és sokáig fog tartani.

Kerülje a divatokat és trendeket – a legújabb dizájnnal való lépést tartani próbálhatja a készülékek és a kütyü drága. Keresse meg az időtlen stílust és a színeket, amelyeket szeret, ahelyett, hogy követné a divatot. Az alábbi konyha örök varázsa van, amely még mindig a tulajdonos személyiségét tükrözi, a világítás, a széklet és a padló megválasztása nagyon korszerűvé teszi – de ezeket az elemeket később szükség esetén könnyen és gazdaságosan meg lehet változtatni.

Testreszabott konyhaépítés az ügyfelek igényeinek megfelelően
Testreszabott konyha – Kép Anthony Peres Photography és az ElleDecor.com jóvoltából

Válasszon stílusát, amely megfelel az Ön ingatlanának: Alapszabályként egy házikó egy nyaraló stílusú konyhának, a modern ház pedig egy modern konyhának felel meg. Ez nem egy gyors és gyors szabály – akkor igazán játszhatsz a korszakok keverésén, ha magabiztos tervező vagy.

Válasszon semleges és természetes anyagokat, ha olyan konyhát szeretne, amely kiállja az idő próbáját mind kopás, mind stílus szempontjából (például az alábbi konyha). Hozzáadhat színes és dizájnos elemeket festékkel, tapétával, ablakszárnyakkal és kiegészítőkkel – ezeket később viszonylag alacsony költséggel cserélhetjük ki.

Semleges konyha
Semleges konyhai egységek időtálló stílusban – Kép az ikea.com jóvoltából

Tudja meg, mit szeretnek és gyűlölnek mások a konyhájukban – és tapasztalataikat felhasználva elkerülhetik a buktatókat és pénzt költhetnek az igazán fontos darabokra. Például, ha sokat mosogat, akkor egy nagy mosogatóra és ürítőre, esetleg egy kettősre is szüksége lehet. Ha mindent a mosogatógépbe tesz, a mosogató kevésbé fontos.

Ez arról szól, hogy hogyan használja a konyháját, és hogy megfelelő-e a munkafolyamat. Ha szeret sütni, akkor bőséges felületre van szüksége a kenyér gyúrásához, a sütemények hűsítéséhez és a sütemények tekercseléséhez. Ha szórakoztat vagy nagy családi ételeket is fogyaszt, dupla sütőt, 2 egyszemélyes sütőt vagy egy főzőlapot szeretne, hogy egyszerre elegendő főzési és / vagy sütési helyet biztosítson. Ha utálja a főzést, és általában a készételekre támaszkodik, akkor egy közepes magasságú sütő, mikrohullámú sütő és mosogatógép még könnyebbé teszi az életét.

Nézze meg a szoba alaprajzát, és döntse el, sikerül-e nagyjából megtartani az alaprajzot. Ha nem kell megváltoztatnia a tűzhely villanyszerelését, az aljzatokat, a világítást vagy a vízvezetéket víz, gáz és lefolyók számára, ez sok pénzt takarít meg. Ha azonban a mosogató a jelenlegi helyén van, akkor minden alkalommal megőrjít, hogy egy serpenyőt vízzel töltsön meg vagy megmossa a zöldségeit, akkor tervezze meg a mozgatását, és tekintse jól elköltött pénznek.

Ha a pénz nagyon szűk, akkor az összes költségvetését arra fordíthatja, hogy megszerezze a valóban kívánt egységeket, és idővel tervezi a készülékek frissítését. Csak győződjön meg róla, hogy így teszi-e, hogy a jövőben elegendő helyet biztosítson a kívánt készülékeknek, és ne csak azt, amellyel jelenleg rendelkezik.

Számos konyhai cég ingyenes tervezési és tervezési szolgáltatást nyújt Önnek. Szeretné, ha egy konyhatervezési tanácsadó meglátogatná otthonát, megmérné a helyet, és aki időt szán rá, hogy megtudja, mit is szeretne valójában, ezért veled dolgoznak álmaid konyhájának megtervezésében.

Ha saját maga tervezi a konyhát, győződjön meg róla, hogy mindent pontosan mér, a szobától a beépítendő egységekig és készülékekig – a legtöbb szoba nem négyzet alakú, és meg kell győződnie arról, hogy elegendő helyet biztosított-e minden bejutásához. Helytelen mennyiségű egységet vagy rossz méretet rendeljen meg, amely költséges és időigényes lehet a cserék megszervezése. A legtöbb konyhagyártó nem téríti vissza a kinyitott tárgyakat, különösen ha összeszerelték. Néhány boltban meglehetősen hosszú megrendelési idők vannak, ezért ha konyhai szerelőket alkalmaznak, akkor vissza kell térniük a befejezéshez, ami valószínűleg költségeket jelent.

Ebből a szempontból célszerű sok idő alatt megrendelni mindent, amire szüksége van az új konyhájához, így minden kéznél van, hogy a konyhai szerelők a megfelelő sorrendbe illeszkedjenek, így a lehető leghatékonyabban végezzük. Az idő végül is pénz.

Amikor minden megérkezik, ellenőrizze, hogy minden alkatrész a helyén van-e – mivel ez is lelassíthatja szerelőit, ha hiányoznak az alapvető bitek.

Keresse meg a készülékek funkcionalitását és minőségét, nem pedig annak kinézetét, és ellenőrizze, hogy más kereskedők kínálnak-e ajánlatot az Ön által választott készülékekre, mivel ez valóban pénzt takaríthat meg Önnek. Tényleg szüksége van a legújabb kacsa-tojás kék vagy égett narancssárga hűtőszekrényre, vagy ugyanolyan jól fog-e lenni egy fehér, fele áron? Természetesen az égett narancs valóban megcsinálja a napját, amikor elkészíti a reggeli teát, ebben az esetben megéri a plusz készpénzt.

Fontolja meg a szabadon álló, nem pedig beépített készülékek vásárlását – ezek általában olcsóbbak.

Tudja meg, mely üzletek kínálnak ajánlatot – egyesek olyan ügyleteket kötnek, ahol a készülékek ingyenesek. Előfordulhat, hogy a tavalyi szezon egységei olcsóbban fogynak, de továbbra is ugyanolyan minőségűek lesznek, és találhat olyat, amely éppúgy megfelel Önnek, mint az új formatervek.

Legyen készen arra, hogy alkudozzon – ha van költségkerete, és egy üzlet nem képes ennek megfelelni, vagy ha máshol talált hasonló dizájnt, mindig megkérdezheti, hogy le tudnak-e dobni valamit az árról, vagy bedobhatják-e a szerelvényeket, a készülékeket vagy padló stb., hogy lehúzza az árat.

Ha van egy kis konyhája, vagy tetszik az egységek eklektikus keverékének ötlete, pénzt takaríthat meg, ha ex-bemutatótermet vásárol. Csak ott tegye, ahol az eredeti konyha jó minőségű, mert az olcsó konyhák nem bírják a szétszerelést és az újjáépítést.

Jó barkácsolási készségekkel saját konyhája is elfér, és ez jelentős összeget takarít meg Önnek. Még akkor is, ha rendelkezik alapismeretekkel és képes felépíteni a tetemeket, ez azt jelentheti, hogy szerelője kevesebbet számít fel Önnek – mindenképpen érdemes náluk ellenőrizni. Ne feledje azonban, hogy egy jó konyhai szerelő sokkal gyorsabban elvégzi a munkát, mint Ön, és jártas lesz olyan finoman, mint például a gérvágások készítése a munkalapok számára, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy ha nem biztos benne, érdemes szakszerűen elvégezni . Konyha nélkül élni fájdalom, és annál jobb, ha a legkevesebb idő nem működik.

Vannak rengeteg hasznos konyhai oktatóanyag a projektek részben, ha segítségre van szüksége a barkácsolással kapcsolatban, vagy megteheti használja a Kereskedő keresése részt hogy konyhai szerelőt találjon a környékén.


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it