LEGO Fast! Sonic the Hedgehog saját LEGO készletet kap – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.04. 521 Views 0 Likes 0 Ratings

521 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Sonic LEGO készlet
LEGO Ötletek

Tavaly mi könyörgött a LEGO-nak, hogy készítse el ezt a Sonic-alapú készletet valóság az Ideas rajongói benyújtási rendszeren keresztül. A Green Hill Zone készlet elegendő rajongói szavazatot gyűjtött össze, és ez lett azon kevesek egyike, amelyet a LEGO birtokol elkötelezett amellett, hogy egy teljes kiskereskedelemben életre keljen. Ez azt jelenti, hogy egy-két éven belül le kell szállnia a polcokra.

Az Ideas rendszer, ahol a LEGO építők a világ minden tájáról benyújthatják ötleteiket, és lehetővé tehetik a rajongók számára, hogy szavazzanak arról, melyiket fogadja el a LEGO, az elmúlt évtized néhány legérdekesebb készletét hozta létre. Az ötletbejegyzések bármire vonatkozhatnak, ideértve a popkultúra licencelt tulajdonságait is. Így van ez a Sonic Mania Green Hill Zone kialakítása a „toastergrl” -től.

De a hozzáértő LEGO-rajongók tudják, hogy a popkultúra-készletek nagyobb valószínűséggel kerülnek jóváhagyásra, ha a LEGO már kapcsolatban áll az engedély birtokosával: A LEGO már készített néhány Sonic the Hedgehog-alapú extrát a már megszűnt LEGO Dimensions videojátékokhoz. Segít abban, hogy Sonic egy kicsit reneszánszát éli az élőszereplős filmje után és hamarosan megjelenő Netflix sorozat.

Sonic lego készlet, karakterek
LEGO Ötletek

A Green Hill Zone készlet tartalmazza a Sonic első SEGA Genesis játékának első szakaszának kikapcsolódását, az ikonikus kockás földmunkákkal és a hurok hurokkal. Van benne Sonic gonosztevője, Dr. Robotnik is (hívhatja Dr. Eggmannek, de maga az rossz) ikonikus Death Egg mech öltönyében Sonic 2. Természetesen a LEGO Ötletek kiskereskedelmi termékké alakításának folyamata gyakran drasztikus változásokat hoz, ezért az eredeti tervezés bármely részlete vagy azok mindegyike megváltozhat.

Sonic LEGO készlet, környezet
LEGO Ötletek

A LEGO egy kicsit könnyes, videojáték tulajdonságokkal. Amellett, hogy a Nintendóval együttműködünk a Super Mario elektronikus vonalon, ott van a hivatalos NES készlet, licencelt Minecraft és Overwatch. Talán nem sokkal később hivatalosan is létrehozhat egy színpadot Super Smash Bros. tégla formában.

Forrás: LEGO keresztül A tégla ventilátor[ad_2]
Source link


521 Views 0 Ratings Rate it