Légsütő bébi burgonya (mindössze 15 perc!)

Avatar Gadam | 2021.10.12. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Légsütő bébi burgonya recept tippek

Ennek az összetört burgonyaburgonya légsütő receptjének elkészítésekor a legjobb kis, sárga vagy piros burgonyát használni. Igény szerint keveréket is használhat! Őszintén szólva, ragadja meg a burgonyát, amikor akciós, és pénztárcabarát légfrissítő ételt kap.

Igen- mondtam “tört krumplit” felett. Ha így szereti a tálalott burgonyát, akkor törje össze őket, amikor kijönnek a sütőből. Törött burgonya? Kész.

Olajat kell használnom? – Igen, az olaj használata a legjobb, mert ropogós bevonatot hoz létre a bőrön anélkül, hogy kiszáradna. Ha azonban nincs olívaolaja, használhatja avokádó olaj, főző spray vagy növényi olaj.

Hozzáadhatok további összetevőket a burgonyához? – Igen, további összetevőket adhat hozzá, amikor követi ezt az összetört burgonyaburgonya légsütő receptjét. Például, ha egy kis rúgást szeretne hozzáadni a burgonyához, használhat cajun fűszert vagy cayenne -i borsot. Vannak, akik szeretnek egy kevés fokhagymás sót és hagymaport hozzáadni a fokhagymás porhoz. Használd, ami tetszik. Vághat néhány hagymát is, hogy ez egy Air Fryer burgonya és hagyma receptje legyen.

Milyen hőmérsékletet kell használnom a légsütőben? – Állítsa a légsütőt 400 F -ra, és hagyja, hogy előmelegszik, mielőtt elkezdené. A receptet nem kell előmelegíteni, de lerövidíti a főzési időt. Ezeket 20 percig kell főzni, ha nem melegíti elő a légsütőt.


Forrás


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok