Liam McIvor Martin, az Idõorvos a távmunka forradalmi erejérõl

Avatar admin | 2021.02.15. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Liam McIvor Martin

A TopRank Marketing több mint egy évtizede elősegíti az influencerek közösségét, szoros kapcsolatokat alakítva ki a legkülönbözőbb iparágak témakörének szakértőivel.

Ami a B2B influencer marketinget illeti, természetes, hogy vajon hogyan néz ki egy influencer valójában?

A harmadik évadban Break Free B2B marketing videointerjúk folytatjuk a mélyebb beszélgetéseket a B2B legfontosabb befolyásolóinak széles választékával, és feltárjuk azokat a kérdéseket, amelyekben az egyes szakértők befolyással bírnak.

Valamennyi sikeres B2B befolyásoló ritka keveréke az 5 Ps-nek – jártasság, személyiség, kiadói tevékenység, promóció és népszerűség – ahogy Lee Odden vezérigazgatónkA legjobb B2B befolyásolók 5 fő vonása. ”

Ezeknek és minden egyéb tulajdonságnak a beépítése az Liam McIvor Martin, a Time Doctor társalapítója, akit örömmel tölt el a mai profilalkotás.

2020 a hatalmas változások éve volt, amelyek 2021-ig folytatódtak. Az egyik változás, amely különösen jelentős volt a B2B marketingszakemberek számára, a távmunka növekedése. A távmunka mindig is létezett, de 2020-ban az opcióról a szükségszerűségre változott. A kis és nagy vállalkozásoknak haza kellett küldeniük alkalmazottaikat karanténba, és biztonságban kellett maradniuk a Covid-19 járvány nyomán.

Sok ilyen döntést gyorsan meg kellett hozni. Valahányszor elhamarkodik egy folyamat, nagyobb az esély arra, hogy a dolgok rosszul történjenek. Ezért a vállalkozások arra kíváncsiak, hol vannak ezek a buktatók, hogyan tudják ezeket elkerülni, és azon túl is. Ezért kértük Liam McIvor Martint, hogy szerepeljen a Break Free B2B Marketing interjúsorozat 3. évadjában.

Liam évek óta válaszol a távmunkával kapcsolatos kérdésekre – és nem tervezi, hogy hamarosan megáll. Rendelkezik a bizonyítékokkal: társalapítója Időorvos, az időkövető szoftverek vezetője és a A távvezérlő futtatása, a világ legnagyobb konferenciája a távoli csapatok felépítéséről és méretezéséről.

A mai 37 perces interjúban a TopRank’s-szal Nick Nelson megosztja az évek során megszerzett tapasztalatait a távmunka előmozdításával.

Break Free B2B interjú Liam McIvor MartinnalHa érdekel a beszélgetés egy adott része, az alábbiakban talál egy rövid általános vázlatot, valamint néhány részletet, amelyek kiemelkedtek a számunkra.

  • 1:30 – Bevezetés Liam McIvor Martinba
  • 4:45 – A távmunka tendenciái
  • 7:05 – A távmunka meghatározható előnyei a vállalkozások számára
  • 10:48 – Hogyan tartsuk szorosan kötve csapatát hibrid vagy távoli munka közben
  • 16:55 – Példák olyan vállalatokra, amelyek átalakulást váltanak és leküzdik a távmunkával kapcsolatos kihívásokat
  • 20:27 – Olyan dolgok, amelyek megakadályozzák a vállalkozásokat abban, hogy távmunkával találjanak sikert
  • 26:25 – Ajánlások olyan megoldásokra vagy termékekre, amelyek előnyösek lehetnek a távmunkával a lehető legnagyobb sikert elérni kívánó vállalatok számára
  • 29:26 – Hogyan fejlesztette Liam személyes márkáját
  • 33:30 – Hol található Liam és hogyan lehet kapcsolatba lépni

Nick: Azt hiszem, mindannyian megnézhetjük a trendeket, és láthatjuk, hogy a távmunka és a munka rugalmassága 2020 és minden eseménye előtt nagyon nőtt. Beszélne egy kicsit azokról a tendenciákról, amelyeket ehhez vezetett, valamint a pandémiáról és annak hatásairól?

Liam: Biztos. Tehát 2018-ban az amerikai munkaerő 5,5% -a teljes munkaidőben dolgozott távolról. Az OECD és az amerikai népszámlálás meghatározza, hogy hetente több mint négy nap dolgozik az irodán kívül. Tehát ez egy nagyon fontos minősítés ott, mert a távoli első vállalatok, amelyek mi vagyunk, a világ 37 különböző országában voltak. Nincsenek irodáink. Teljesen távol dolgozunk. De a COVID után 58% -on van – ami dió. Így 5,5% -ról 58% -ra emelkedtünk. És az előrejelzések szerint 2027-re valóban 50% -ot fogunk elérni. Szó szerint csak öt évet ugrottunk a jövőbe.

Láttuk, hogy a Twitter távoli, látjuk, hogy a Google azt mondja, hogy távol maradnak 2022-ig. A Facebook 50% -ban távoli lesz, Shopify – ezek a vállalatok mind távoli helyzetbe kerülnek, és valóban kezdünk árapályváltozást látni . Felismerve, hogy a távvezérlés nemcsak jobb munkaügyi döntés a munkaadók számára, hanem sokkal jobb döntés a munkavállaló számára is. Tehát van egy nagyon érdekes lökés, és becslésem szerint miután a COVID véget ért – és mármint az oltásokon túllépve – valószínűleg az amerikai munkaerő körülbelül 50% -ára fogunk lebegni, akik távolról dolgoznak. Most egy üres irodában ülsz. Azt hiszem, sokkal több lesz belőlük a következő pár évben.

“Becslésem szerint miután a COVID véget ért, és mármint az oltás vége, valószínűleg az amerikai munkaerő körülbelül 50% -ához fogunk úszni, akik távolról dolgoznak.” – Liam McIvor Martin @vtamethodman # BreakFreeB2B #remotework Kattintson a tweetelésre

Nick: Igen, az általános hatások valóban érdekesek lesznek. Kicsit beszélt arról, hogy az előnyök hogyan látszanak az üzleti oldalon. Például az, hogy nem kell fizetnie a fizikai irodahelyiségekért, egy vállalkozás számára óriási. Azt hiszem, sok vállalat és ember kezdi látni ezeket az előnyöket. Mit szólna ezekhez az előnyökhöz, amelyek megjelennek az emberekben? Van valami meglepő?

Liam: Biztos. A legnagyobb probléma, ami az embereknek a távvezérléssel volt, ami valójában a legnagyobb probléma, és még mindig a legnagyobb probléma, amellyel a Time Doctor foglalkozik: Nos, honnan tudom, mit csinálnak ezek az emberek, ha nem látom őket. A Time Doctor alapvetően ezt oldja meg. És akkor van még egy csomó más eszköz, amelyek a távmunka egyéb aspektusait is megoldhatják.

De alapvetően sok ember próbálta ezt tömegesen. És rájöttek, hogy az első hónapban, két hónapban és három hónapban – ember – a számok visszatérnek. És ugyanolyan eredményesek, ha nem is produktívabbak, mint amikor az irodában voltak. És ez valójában meglehetősen ellentmondásos. És elég érdekes. Amikor megnézzük a kutatást – és nagyon kevés kutatást végeztek -, de sokkal több kutatást végeznek jelenleg. Több zavaró tényező van otthon – vannak gyerekek, ott van a kutyád, van PlayStation, van, tudod, a CNN – vannak ezek a különböző zavaró tényezők. Ha azonban minden dolgozó ember számára eltávolítja az ingázást, ami átlagosan napi két és fél óra – ha ezt szó szerint csak alvásként telepítette, akkor sokkal produktívabb embert fog elérni. Tehát nem feltétlenül a produktívabb a távmunka, hanem az, hogy valójában eltávolítja a nap nagy részét, amely oda-vissza autóban ül, vagy buszon vagy vonaton ül, vagy ilyesmi ide-oda. , hogy visszakereshesse ezt az időt.

A munkáltatói oldalon a munkaadók ezen a ponton felismerik, hogy ez ugyanolyan produktív. Az emberek nagyon boldogok. Éppen egy közvélemény-kutatást végeztünk a Running Remote online eseményen, amelyben megkérdeztük a közelmúltban távoli embereket, hogy hányan mondják le az irodai bérleti díjakat, 22% pedig azt mondta, hogy lemondja irodai bérletét. És ha belegondolunk, sokan azt mondják: “Nos, lemondjuk az irodai bérleti szerződésünket, de még van másfél évünk, vagy még két évünk van hátra az irodai bérletből.” Tehát ez valóban érdekes kiváltó tényező a gazdaságban, amelyet még nem ismertek fel teljesen. Mert mindenkinek még fizetnek. De a következő nyolc-24 hónapban azt gondolom, hogy az irodai bérleti területek – a kereskedelmi bérleti területek – teljes összeomlását fogja tapasztalni.

Tehát egy csomó dolog van folyamatban, és valójában nem tudjuk, mi vár ránk a jövőben, de biztosan tudom, hogy a távirányító mindenképpen nagyobb darab lesz a tortából.

“Alapvetően egy csomó ember próbálta ezt tömegesen, és rájött, hogy az ember az első hónapokban visszatérnek a számok, és ugyanolyan eredményesek, ha nem is produktívabbak, mint amikor az irodában voltak.” @vtamethodman Kattintson a tweetelésre

Tartsa szemmel a TopRank Marketing Blogot, és iratkozzon fel a mi oldalunkra YouTube-csatorna további Break Free B2B interjúkért. Nézze meg a (z) epizódjait is 1. évad és 2. évad.

Vedd fel a B2B marketinged új magasságokba, nézd meg a Break Free B2B Marketing előző 3. évad epizódját:
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok