Loveseat a nappalihoz

Avatar Gadam | 2021.02.02. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Egy csomóan bepillanthattak e változásba, köszönhetően Instagram történetek közvetlenül az ünnepek után, de itt van egy gyors frissítés az új szerelmesülésről, amelyet kaptunk, és arról, hogy néz ki a nappali manapság.

Az overstock-on kaptuk a szerelmesülést, és természetesen most nincs raktáron – de megtaláltam itt és itt sötétebb színben (a miénk a „világosszürke”). Eddig is imádtuk, és ez valóban nagy utat tett meg abban, hogy az egész terület legitim hangout-helynek érezze magát. Szintén nagyon kényelmes, ami igazán fontos (és tudod, hogy ebben a bejegyzésben lesz néhány John & Sherry méretarányos képhez).


Ülősarok fa dohányzóasztallal, két kockás ottomán, két karosszék és szürke szerelmesülés

török / kétszemélyes pad / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Egy hónappal ezelőtti bejegyzésünkben említettük kb a nappali területünk alakulása hogy szívesen beszereznénk egy nagyobb ülést, például egy ülőhelyet az alsó falhoz. Emlékezhet erre a grafikára azt a bejegyzést.


Régi fotó ülősarok kárpitozott paddal és a hozzáadandó dolgok photoshop-jelölésével


Az óriási aha-pillanat egy-két hét alatt történt a birtoklás során új dohányzóasztalunk, ami volt: a komód az ajtó melletti elülső falon (a jobb oldalon fent látható), amely nem alkuképes – itt-itt kell nekünk – darabunk … sokkal kevésbé lett szükségessé, amikor kaptunk egy TELJES dohányzóasztalt tároló (mindkét oldalon két mély fiók!).

Hirtelen minden dolog, amit az ajtó melletti komódban tároltunk, ott lakhatott (tudod, mint a kutyatiszta táskák, napszemüvegek, pótkulcs, maszk, fülhallgatók, Burger póráz és egyéb dolgok, amelyeket kifelé menet megragadunk ajtó).


Nyissa meg a fiókot a fa tároló dohányzóasztal cipő és kosár kulcsokkal


Olyan INGYENES REALIZÁCIÓ volt! Mivel ez azt jelentette, hogy a szeretett ülésre vágytunk, és valóban jobb helyet találhatna azon az ablakon az első falon – amit meg is tett! De nézzük csak azt a szép réz hardvert A dohányzóasztal, ami mindent megváltoztatott még egy másodpercig:


Zárt fiók a fa dohányzóasztal tetején sárgaréz akcentussal

szőnyeg / kávézóasztal

Láthatja azt is, hogy meg is kaptuk egy kis réz állólámpa nagyon hasonlít a renderelésünkhöz azt a bejegyzést a múlt hónapban. Először egy nehezebb / nagyobb fát húztunk be a hálószobából (ezt láthatta néhány hete az IG történeteinkben, amikor megosztottuk a loveseat frissítést), de az új fény csak jobban elfér a térben anélkül, hogy annyira nehéznek éreznénk magunkat. Ez nem egy hatalmas terület, de ennyi puha és kényelmes ülőhely hihetetlenül érzi ezt a kis helyet a bejárati ajtó mellett régen csak két úszó szék volt.


Sétaút a szürke szerelmesülés előtt a földszinten

török / szőnyeg / székeket / kétszemélyes pad / művészet által Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Emlékeztető: normális, hogy a szobák fejlődnek egy ideig, ezért ne verje meg magát, ha az első próbálkozással nem sikerül rendbe hoznia a dolgokat. A családja számára rendkívül keményen működő otthon létrehozása sokkal tovább tart, mint azok a 30 perces HGTV átalakítások. Szinte soha nem kapjuk meg pontosan a dolgokat – és néha évekbe telik, mire odaérünk! De egy szoba minden fejlődése közelebb áll a családja számára a lehető legjobb megoldáshoz – amely mindenki számára másként néz ki – és valószínűleg az idő múlásával fejlődik, ahogy az igényei úgyis változnak. Valóban, nem tudom ezt eléggé hangsúlyozni – csak szánjon rá időt, játsszon el új rendezéssel, kölcsönözzen dolgokat más helyiségektől, és érezze jól magát az utazás során. Utolsó házunk jóval több mint 5 évig tartott – akárcsak az első házunk!

Itt van egy szélesebb felvétel a szoba egész oldaláról. Minden alkalommal, amikor ezt lefényképezzük, úgy tűnik, hogy különféle dolgok blokkolják a bejárati ajtót, de ez csak a szög.Ülőfelület az üveg bejárati ajtó mellett
török / szőnyeg / székeket / kétszemélyes pad / művészet által Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal / növénykosár

Itt van egy videó áttekintés, ahol láthatja, hogy áthaladok az űrön, mint a kecses telefonos videós, aki vagyok. Ha nézed, ahogy rögzítem azt az ablakot / ajtó falát, láthatod, hogy a dolgok az ajtó előtt vannak, és elmozdulnak, amikor átsétálok a szobán (úgy tűnik, hogy a kanapé is átgurult). A kisebb terek feltétlenül kihívást jelentenek a fényképezéssel, ezért köszönöm a jó Istennek a videót!

Megjegyzés: Megtekintheti ezt a videót is itt a YouTube-on.

Néhány embert megkérdeztek az IG-től, hogy a szék és a bal oldali szerelmesülés közötti terület szoros-e nekünk?


Ülősarok fa dohányzóasztallal, két kockás ottomán, két fotel és szürke szerelmesülés

török / szőnyeg / székeket / kétszemélyes pad / művészet által Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Úgy gondolom, hogy kicsit szigorúbb a videó, mint a való életben, mert valójában 25 ”széles. Ez nem éppen hatalmas nyílás, de szélesebb, mint a hálószobánk ajtaja az utolsó házunkban volt, és közel 7 évig éltünk ezzel!


Mérőszalag, amely bemutatja a sétateret a bútorok között a nappaliban


Ha túl szoros lenne számunkra, akkor csak eltávolítanánk kis oldalasztal a kanapé jobb oldalán, és mozgassa tovább a szerelmes ülést, de ez nem volt kérdés. Még visszafelé is sétálok rajta a videón;)


A bejárati ajtó melletti ülősarok oldalnézete

török / szőnyeg / székeket / kétszemélyes pad / művészet által Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Ami a többi, az ajtón kifutó tárgyat tárolja, valójában ott jön be a bejárati ajtónk melletti szekrény.Ülőfelület az üveg bejárati ajtó mellett
növénykosár / török / szőnyeg / székeket / kétszemélyes pad / művészet által Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Így nézett ki, amikor befejeztük tároló polcok és egy nagy pult építése a nyár elején:


Mosodai szoba szekrény nyitva mutatja fa polcok


Most, hogy hidegebb lett, a jobb oldali horgokat használjuk a dzsekikhez, amelyeket gyakran megragadunk kifelé menet, és néhány más elemet is adtunk a mögöttük lévő fából készült pulthoz, amely elöl a komódban volt ajtó.


Kabátok lógtak a mosoda szekrényének ajtaján


Íme: több napszemüveg, hajkefe, rengeteg további kaki táska, több maszk és kristály. Tudod, a szokásos.


Kosarak és kukák a mosodai polcon, ahol bejárati kiegészítők találhatók, mint például maszkok, kutyatáskák és napszemüvegek


Ami a cipőnkre szokott kerülni – itt láthatja, hogy hétköznapi jellegűnek tartjuk, a verandán egy nagy halom papucs található.


Nyissa ki a bejárati ajtót sok hézaggal

török / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Ja és nézze meg azokat két fehér török az ajtónál? Csak az emeleten lévő tévé elől kölcsönkértük őket – de végül néhány tároló ottomán a helyükön még funkcionálisabb lehet. Tehát szemmel tartom.


Egyenes kilátás az ülősarokra, az előtérben két kockás ottománnal

török / kétszemélyes pad / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo

Ez a nappali mindenképpen vehetne egy nagyobb szőnyeget valamikor (ideális esetben legalább a székek és az ülések első lábai a szőnyegen ülnének, ami segít meghatározni a teret), de én szeretem ez a kis fémes srác. Olyan szépen néz ki a szobában lévő sárgaréz tárgyakkal, és a szürke szerelmesüléshez kötődik, ezért azt hiszem, egy ideig így fogunk élni vele.


Felülnézete a nappaliban fa dohányzóasztal közepén

török / kétszemélyes pad / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo

Ok, ahogy ígértem, itt van John a mérlegért (9 font font chihuahua-val jó mércéért). Szórakoztató tény: Burger imádja betolni az arcát a párnák közötti résbe.


John a szürke szerelmesülésen ül, mellette csivava

kétszemélyes pad / török / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

És itt vagyunk mindketten. Szeretem, hogy John alá ülve behúzhatom magam alá a lábam – és elég sok időt töltöttem mindkét gyerekkel, amelyre ezen a szerelmesülésen halmoztak.


John és Sherry csivavával ülnek a szürke szerelmesülésen együtt

kétszemélyes pad / török / szőnyeg / arany keretek / kávézóasztal / kisasztal

Ha oldalra ülök, akkor teljesen kinyújthatom a lábam, helyet foglalva. Néha Burger éppen abban a térben érzi az érzésemet, mintha csak neki készítettem volna.


Sherry lába elnyúlt a szürke szerelmesülésen


Ami a szövetet illeti, szép feszes szövésű meleg-szürke tónusú. Eddig tartotta Burger körmeit, gyerekeit, morzsáit és minden mást. Annyira mérges vagyok, hogy ez a dolog az Overstock-nál teljesen elfogyott (és csak sötétebb színben kapható) itt és itt), de amikor visszatér, összekapcsolom. Nagyon kényelmes, és rengeteg ötcsillagos értékelés volt, ami megadta a bizalmat, hogy kipróbáljam (közel 40 vélemény van, sok fotóval, és 4/5 csillaggal rendelkezik!).


Szürke szövet részlete a loveseaten


Tehát itt van. Frissített bejegyzés a kis ülősarunkról.


Oldalnézetből ülősarok növényekkel a dohányzóasztalon, és lóg a konyhai polcon

szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / kávézóasztal / lamo / Ikea polcrendszer

Végül, amikor teljesen felújítjuk a konyhát, van még néhány ötletünk, amelyek még funkcionálisabbá és jól megtervezetté tehetik ezt a zónát, de közben nagyon örülünk, hogy van helyünk akasztani, társasjátékozni, rejtvényeket csinálni, és rendkívül szellemes fonal-golyós csúzli harcok vannak. Igen, a gyerekek megkapták csúzli karácsonykor, és az ottománok egy elég epikus barikádot készítenek, hogy elbújjanak, és bárkit megdobjanak a szoba másik oldalán.


A földszinti ülősarok oldalnézete

török / szőnyeg / székeket / art by Teil Duncan / arany keretek / kávézóasztal / lamo / kisasztal

Annak érdekében, hogy megnézzük, hogyan néz ki most a szoba konyhai oldala, rengeteg fotó és videó található ebben a bejegyzésben. Láthatja minden egyes projektet és frissítést is, amelyet az elmúlt 8 hónapban végeztünk ezzel a házzal ezen a helyen.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it