Mennyi ideig maradhat egy macska egy beltéri ketrecben?

Avatar Gadam | 2021.07.31. 543 Views 0 Likes 0 Ratings

543 Views 0 Ratings Rate it

Lehet, hogy kíváncsi, hogy rendben van -e, ha a macskája egy ládában alszik. A macskát időnként hordozóba vagy ládába helyezheti. Néhány dolgot szem előtt kell tartani, amikor a macskát egy ládába helyezik.

Mennyi ideig maradhat egy macska egy beltéri ketrecben

Figyelembe kell venni a láda méretét, a macska tartózkodási idejét és azt, hogy a macskák élvezik -e a ketrecben tartózkodást.

Mit szolgálnak a macskaketrecek?

A macskaketrecek szintén kiváló lehetőség a macska biztonságának megőrzésére az otthoni javítások során. Az összecsukható ládák kiváló lehetőséget jelentettek a súlyos traumát szenvedett macskák megmentésére, vagy ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjanak új otthonukhoz.

Ez csak néhány ok, amiért a macskáknak szüksége van egy ládara:

  • Ha új környezetbe vezeti be macskáját
  • A macska irányítására a párzási időszakban
  • Annak érdekében, hogy a macska ne legyen túl aktív
  • Ha utazást tervez
  • Kóbor macskák megszelídítésére
  • A macskák megtanítása az alom használatára

Tartunk egyet otthonunkban minden macskahelyzet esetén.

Jó -e ketrecben tartani a macskákat?

A macskát nem szabad sokáig ketrecben tartani. Ha azonban a macska nem tudja kezelni magát, átképzheti őket, ha nincs otthon vagy éjszaka. Használhatják az alomdobozt egy ládában.

Hol tudnak macskák aludni éjszaka?

Kényelmes ágyat adhat macskájának a tartalék hálószobában, a nappali sarokában (képernyővel a magánélet védelme érdekében) vagy akár a fürdőszobában. Ez biztosítja, hogy macskája éjszaka hozzáférjen a vízhez és az alomedényhez. Hogy ösztönözze a macskát az alomdoboz használatára, dörzsölhet egy kis macskagyökeret az ágyára. Ha a macska túl aktív éjszaka, és folyamatosan felébreszti, akkor fontolja meg, hogy beteszi beltéri macska ketrec.

Kegyetlen, ha egy macskát éjjel ládában tartanak?

Macskájának vagy cicájának nehézségei lehetnek az alomdoboz használatával. Jó ötlet lehet, ha éjszaka ketrecbe teszi a macskáját, és megtanítja használni. A szakértők ezt javasolják macskák ne töltsön hat óránál többet egy ketrecben.

Mennyi ideig maradhat egy macska egy beltéri ketrecben - ketrecben

Mennyi ideig tartózkodhat egy macska egy ládában?

A szakértők úgy vélik, hogy a macskákat legfeljebb 6 órán keresztül lehet ládában tartani. Sokat segítene, ha kivenné a macskáját a ládájából, hogy hagyja magát enyhíteni, különösen, ha a macskának nincs alomdoboza a ládában. Biztosítani kell a macskának elegendő vizet és ételt, ha azt tervezi, hogy hat óránál tovább hagyja a ládában. Az is jó ötlet, ha alomdobozt helyez a láda belsejébe, hogy a macskája elmehessen a fürdőszobába.

Rendszeresen ellenőriznie kell ezeket a dolgokat.

1. Ellenőrizze, hogy használniuk -e az alomdobozt

A macskáknak naponta többször kell enyhíteniük magukat. Agresszívvá válhat az a macska, akinek nincs ketrece a ketrecében. A macskáknak nincs ugyanolyan szükségük arra, hogy enyhítsék magukat, mint a kutyáknak.

2. Ellenőrizze, hogy éhesek -e

Amikor macskát tesznek a ketrecbe, feltétlenül figyelni kell arra, hogy mit kell enni és inni. Egészsége és jóléte érdekében a felnőtt macskának naponta legalább kétszer kell étkeznie. Egy felnőtt cica napi háromnál több étkezést igényelhet. Ez biztosítja, hogy a macska megfelelő mennyiségű ételt, vizet és egyéb szükségleteket kapjon. A macskák a megszokott lények, és kényelmetlenek lehetnek, ha meg kell szakítaniuk a rutinjukat.

Következtetés

Nem rossz ötlet korlátozni a macska ketrecben töltött idejét. Ne feledje, hogy a macskát nem szabad hat óránál tovább tartani a ketrecben.


Forrás link


543 Views 0 Ratings Rate it