Mentett jelszavak exportálása és törlése a Firefoxban

Avatar Gadam | 2021.03.18. 1618 Views 0 Likes 5 On 1 Rating

1618 Views 5 On 1 Rating Rate it

[ad_1]

Firefox logó egy lila háttér

A Firefox egy jelszókezelővel rendelkezik Lockwise hogy a Firefoxon kívül is használható. De ha dedikált jelszókezelőre költözik, akkor a legjobb az összes mentett jelszó exportálása és törlése a Firefoxban.

Bármennyire is jó a Firefox Lockwise, számos előnye lehet az a-ra való áttérésnek dedikált jelszókezelő mint Bitwarden. Minden platformra dedikált klienseket és sokoldalú jelszógenerátort biztosít.

Népszerű jelszókezelők, mint 1Password, LastPass, és Bitwarden lehetővé teszi a jelszavak egyszerű importálását. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy CSV fájl a Firefoxból.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért ne használná a webböngésző Jelszókezelőjét

Exportálja a mentett jelszavakat a Firefoxba

Először a Firefox összes mentett jelszavát exportáljuk CSV fájlba.

Figyelem: Ez a fájl titkosítatlan lesz, és minden felhasználónevét és jelszavát egyszerű szöveges formátumban tartalmazza. Tehát győződjön meg róla, hogy ezt megbízható gépen végzi, és miután törölte a fájlt importálja a jelszókezelőbe mint Bitwarden.

A kezdéshez nyissa meg a Firefox böngészőt a számítógépén, és kattintson a háromsoros menü gombra. Itt válassza a „Bejelentkezések és jelszavak” lehetőséget.

Ez megnyitja a Firefox Lockwise felületet, ahol láthatja az összes jelszót, amelyet helyben tárol a Firefox böngésző és szinkronizál az eszközei között.

Kattintson a jobb felső sarokban található hárompontos menü gombra, és válassza az „Bejelentkezés bejelentkezése” lehetőséget.

Az előugró üzenetben kattintson az „Exportálás” gombra.

Most, ha számítógépe hitelesítést kér, írja be a Windows 10 vagy a Mac bejelentkezési jelszavát. Ezután kattintson az „OK” gombra.

A következő képernyőn válassza ki azt a helyet, ahová a CSV fájlt menteni kívánja, majd kattintson az „Export” gombra.

A Firefox mostantól exportálja az összes felhasználónevet és jelszót egy CSV fájlba.

A mentett jelszavak törlése a Firefoxban

Most, hogy minden felhasználónevét és jelszavát CSV fájlba exportálja, itt az ideje törölni őket a Firefox-fiókból.

A kezdéshez kattintson a háromsoros menü gombra a Firefox eszköztár jobb oldalán, és válassza a „Bejelentkezés és jelszó” lehetőséget.

Kattintson a jobb felső sarokban található hárompontos menü gombra, és válassza az „Összes bejelentkezés eltávolítása” lehetőséget.

Az előugró üzenetben ellenőrizze az „Igen, az összes bejelentkezés eltávolítása” lehetőséget, majd kattintson az „Összes eltávolítása” gombra.

Figyelem: Ez a változás nem visszafordítható.

És ez az. Az összes mentett felhasználónevet és jelszót törli a Firefox-fiókjából.[ad_2]
Source link


1618 Views 5 On 1 Rating Rate it