Mi a legjobb idő az Instagram-on való közzétételre?

Avatar Gadam | 2021.02.20. 204 Views 0 Likes 0 Ratings

204 Views 0 Ratings Rate it

Szóval, mikor a legjobb az Instagram-posztra?

Erre a kérdésre rövid és hosszú válasz van. A rövid válasz: A Az Instagram-on történő közzététel legjobb ideje 6 és 11 óra között van (PST).

Most, hogy a rövid válasz olyan pontos, miért zavarna bárki is ez utóbbi miatt?

Ez azért van, mert a fent említett legjobb időnek sok oka van arra, hogy ne működjön az Ön számára.

Mi a SocialPilot-nál úgy gondoljuk, hogy minden vállalkozásnak megvan a maga személyre szabott legjobb ideje a posztolásra, a vállalkozás típusától és a közönség helyétől függően.

Nehéz megmondani, hogy a vállalkozások széles körére vonatkozó átlagos legjobb postai idő, amely a világ különböző részein található különböző vállalatok adatain alapul, az Ön vállalkozására is vonatkozna.

Ezért adjon hosszú választ arra, hogy megtalálja a személyre szabott legjobb időt vállalkozása számára.

Tehát ebben a cikkben áttekintjük, hogyan találhatja meg a legmegfelelőbb időpontot a vállalkozásához az Instagram-on való közzétételhez.

De mielőtt ezt megtennénk, derítsük ki, miért fontos tudni, hogy mi a legjobb időpont a posztolásra.

Miért fontos megtalálni a legjobb időt az Instagram-posztra?

Még 2018-ban az Instagram készített néhányat változások algoritmusában az időszerűség döntő tényezővé tétele a bejegyzések besorolásához a felhasználó hírcsatornáján.

Az Instagram bejegyzésének rangsorolása az első három tényezőtől függ:

Érdeklődés: A hírcsatornák tetején megjelennek azok a bejegyzések, amelyek hasonló tartalmúak, mint amelyek iránt korábban érdeklődést mutattál.

Közelmúlt: A legfrissebb bejegyzéseket prioritásként kezeljük, hogy a hírcsatornákban a napok vagy a hetekkel régebbi bejegyzések magasabb helyezést érjenek el.

Kapcsolat: Azok a bejegyzések és fiókok, amelyekkel korábban gyakran léptek kapcsolatba az Instagram-on, jobban szerepelnek a hírcsatornában.

instagram-algoritmus-jelek

Val vel a közelmúlt fontos tényező az Instagram bejegyzésének rangsorolásában, a postázás megfelelő időpontjának kiválasztása egyre hangsúlyosabbá válik.

Szóval, mit jelent ez számodra?

Ez azt jelenti, hogy ha a megfelelő időpontot választja a közzétételhez, amikor a közönsége a legaktívabb az Instagram-on, akkor lehetséges, hogy követői hamarabb megtalálják a bejegyzésüket, amellyel bekapcsolódhatnak hírcsatornáikba.

De várj, hadd mondjak még valamit …

A csúcsidőben történő közzététel mellett tegyen gyakrabban posztot is a platformra, hogy a legújabb tényezőt használja előnyként. A közzététel gyakran nagyobb eséllyel jelenik meg a hírcsatornákban.

Tehát folytassuk, hogy megtudjuk, mi a legjobb időpont az Instagram-on való közzétételre, ami segít elérni az Instagram marketing célok.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb időt az Instagram-on való közzétételre a vállalkozás számára?

Kétféleképpen lehet megtalálni a legjobb időpontot a közzétételhez, hogy minél több elkötelezettséget szerezz az Instagram Márka oldalán:

1. Az Insights használata az Instagram alkalmazásban vagy az Alkotói stúdióban

Az Instagram saját natív elemzése nagyszerű módja annak, hogy megtalálja az optimális időt az Instagram-on való közzétételre.

Az Instagram natív elemzései két útvonalon keresztül láthatók.

Az első …

Az Instagram mobilalkalmazás, amely egy kényelmes eszköz, amely jelentős betekintést tesz lehetővé, például követői helyét, nemét, életkorát és azt, hogy mikor a legaktívabbak az Instagramon.

Instagram közönség Insights

Ahhoz, hogy hozzáférjen az Instagram statisztikáihoz, Instagram-fiókkal vagy Instagram-alkotói profillal kell rendelkeznie. Az alkotói profil további előnye, hogy hozzáférhet az „Instagram alkotói stúdióhoz” is.

Ami egyben a második útvonalunk is …

Instagram alkotói stúdió, mint az Instagram-betekintés, hozzáférést biztosít több közönséglátáshoz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megtalálják a legjobb időt az Instagram-on való közzétételre.

alkotó stúdió közönségének betekintése

Az Instagram natív betekintésének egyik hiányossága, hogy csak az elmúlt 7 nap követői online tevékenységének adatait szolgáltatja Önnek.

Ezért javasoljuk a használatát SocialPilot amely részletes betekintést nyújt a teljes közönségelemzési szakaszba az elmúlt 3 hónapban.

2. A SocialPilot Instagram elemzésének használata

A legjobb időpont az Instagram-on való közzétételhez három dologtól függ – közönségtől, a hét napjától és az időzónától.

Szerencsére, SocialPilot Instagram elemzés funkció segítségével mindent kitalálhat egy irányítópult alatt.

Lássuk, hogyan?

A benne található „Időtartomány” szűrő lehetővé teszi, hogy kiválassza, mennyi idő alatt szeretné megtekinteni az elemzési szakasz betekintését. tudsz megtekintheti, letöltheti és e-mailben küldheti el Instagram üzleti fiókjainak elemzési jelentését az utolsó 3 hónapig.

SocialPilot Instagram elemzési időszűrő

De várj, van még más is.

A hőtérkép automatikusan kiszámítja az aktív követők átlagos számát az egyes órákban és a hét minden napján a kiválasztott időtartományban, hogy személyre szabott legjobb időt biztosítson az Instagram-on való közzétételre.

SocialPilot Instagram analytics hőtérkép

Ez a hőtérkép-grafika minden információt megad Önnek arról, hogy mely idők és napok a legjobbak ahhoz, hogy minél több elkötelezettséget szerezzen vállalkozása számára az Instagram-on.

Sőt, láthatja követői helyét, nemét, életkorát és egyéb jelentős követő ismereteket.

Íme néhány kurátora Instagram elemző eszközök ha szeretné összehasonlítani és kiválasztani a legjobbat az Instagram-kampányok és a legjobb időpontok felmérésére.

Az Instagramon való közzététel átlagos legjobb ideje?

Legutóbbi tanulmányaink a következőkről:

Megállapítottuk, hogy inkább alkalmas arra, hogy tesztelje és megtalálja saját adatait, mint ragaszkodni a legjobb idők fix sablonjához.

Másrészről…

Ha új vagy az Instagramban, akkor a az általános időkeretek jó kiindulópontot jelenthetnek a tesztelés során az Ön számára legmegfelelőbb időpontra. Megfelelő esélyek vannak arra, hogy ezek a fix idők csodákra képesek a márkád számára az Instagramon.

Ezért:

A népszerű közösségi média-marketingcégek alábbi adatait kuráltuk, amelyek arra utalnak, hogy a márkák mikor tegyenek közzé az Instagram-on.

  • Majd később javasolja, hogy a 9 és 11 óra közötti időkeretet (EST).
  • Hubspot támogatja a 14 és 15 óra (CDT) és csütörtök közötti időt, mint a legjobb napot a feladásra.
  • Kihajt szociális szerdán 11 órakor és pénteken 10–11 óráig vezették le a legjobb időrésnek.
  • Keresőmotor folyóirat a hétfő, kedd és péntek 11 és kedd 14 órakor kedvez

Legjobb idők az Instagramra a hét napjára

legjobb-ide-post-on-instagram

Dióhéjban, a több márka által összegyűjtött adatok alapján azt mondhatjuk, hogy hétköznapokon mindig biztonságos postázni:

  • Munkaidő előtt és után, 6: 00-09: 00 és 17: 00-18: 00 – Nos, ez nem meglepő, az emberek hajlamosak látni az Instagram hírcsatornájukat, miközben kora reggel munkába járnak, vagy felszámolják a munkanapot, és hazajönnek.
  • Ebédidő: 12: 00-14: 00 – Az emberek valószínűleg leállások idején ellenőrzik Instagramjukat, így az ebédidő körüli kifüggesztés is korrekt lövés.

Egy másik átlagos levonás az Instagramon való közzététel legjobb ideje körül azt sugallja, hogy a hétvégi kiküldetéseket meg kell tartani:

  • 14 óráig., A hétvégék kevésbé mutatnak elkötelezettséget, mint a hétköznapok. A közhiedelem azt sugallja, hogy a közönség többsége kint lesz, társasági életet folytat a való világgal, vagy időt tölt a családjával.

Hogyan lehet hatékonyan felhasználni több legjobb időt az Instagram-on való közzétételre?

Végül meg fogja tudni, hogy a fent említett eszközök és az átlagos adatok használata után nincs egyetlen legjobb nap vagy idő az Instagram-on való közzétételre.

Egyébként nem szeretne olyan világot, amelynek csak egy legjobb ideje van az Instagram-on való közzétételre.

De fárasztó munka lehet egy közösségi média menedzser vagy marketing ügynökség számára, ha több időrésen tesz közzé könyvelést, miközben több közösségi média fiókot kezel.

Vagy elengedhet több idõt, és választhatja az egész nap egyik legjobb idejét, vagy manuálisan több idõre is közzéteheti. Ha előbbit választja, elveszíti a többi jobb elköteleződési idejét, és ha az utóbbit választja, akkor hatalmas időt veszít el.

Itt kell a közösségi média tartalomütemező!

Például a SocialPilot lehetővé teszi létrehozása és ütemezése az Instagramod napokkal, hetekkel vagy akár hónapokkal előrébb tart.

Instagram tartalomütemező SocialPilot

Tehát ez az automatikus ütemezési és könyvelési eszköz mindenféle gond nélkül közzéteszi a különböző időrészeket. Csak annyit kell tennie, hogy a tartalomtervezőjében egy hónap minden napjára több időrést kell kiválasztania, és létrehozott bejegyzéseit emlékeztetők segítségével közzétesszük az Instagram-on.

Ingyenes próbaverzió

Következtetés

Tehát most már tudja, mennyire fontos az Instagram-bejegyzéseit új algoritmusfrissítésekkel időzíteni.

A márka csúcsidõin elküldött bejegyzéseinek elõsegítése nemcsak a közönséggel való kapcsolattartásban segít, hanem fokozatosan segít abban is, hogy más ígéretes kilátások elé kerüljön – ne feledkezzen meg az új algoritmus Érdeklõdési és kapcsolati tényezõirõl.

Ne feledje továbbá, hogy a legjobb időpontban történő közzététel csak akkor teszi lehetővé a bejegyzés számára, hogy megmutassa magát, miután a jelentős eredmények a tartalmától függenek. Végül is..tartalom a király.

Ha Ön közösségi média-marketinges, aki több Instagram-fiókkal zsonglőrködik. Ne habozzon használni egy Instagram ütemező eszközt, amely jelentős időt és pénzt takaríthat meg.

Gyakran Ismételt Kérdések

? Jobb éjjel vagy reggel posztolni az Instagramra?+

? Mi a legrosszabb időpont az Instagram-on való közzétételre?+

? Melyek a legjobb időpontok az Instagramra való közzétételhez?+

? Rossz idő a hétfő az Instagramon való közzétételre+

Matter Számít az Instagram-on közzétett idő?+


Source link


204 Views 0 Ratings Rate it