Miért tölt csak az AirPods Pro 80 százalékos töltést?

Avatar admin | 2021.08.31. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Az AirPods Pro dekoratív képe az iPhone melletti asztalon, amely a Bluetooth beállításait mutatja

Fénykép: Hadrianus (Shutterstock)

Elgondolkodtál valaha azon, miért a tiéd Az AirPods Pro akkumulátorának töltöttségi szintje szinte mindig 80 százalék körül mozog? Ez azért van, mert az Apple automatikusan olyan funkciót tesz lehetővé, amely csökkenti az akkumulátor elöregedését, és ennek következtében jelentősen lelassítja a töltési sebességet, miután az AirPods Pro akkumulátora 80 százalékban fel van töltve. Ha siet az AirPods Pro teljes feltöltésével, van egy egyszerű módja hogy megkerülje ezt a funkciót.

Miért lassítja az Apple az AirPods Pro töltési sebességét?

Az Apple az Optimalizált akkumulátor töltés nevű funkciót használja az AirPods Pro akkumulátorának állapotának javítására. Ez a funkció meghosszabbítja az AirPods Pro akkumulátorának élettartamát, ami azt jelenti, hogy a termék megvásárlásától számított egy éven belül nem használhatja ki az akkumulátor élettartamát. Az jó. Ugyanakkor megakadályozza, hogy az akkumulátor a lehető leggyorsabban töltsön, amikor hosszabb ideig távol lesz a töltőtől. Nem olyan jó.

Ez a funkció emlékeztetheti Önt rkorszerű perek az Apple -vel kapcsolatban akkumulátorfojtási gyakorlatok, de tnem példája az Apple gonoszságának. Az AirPods Pro lítium-ion akkumulátor technológiát használ (mint minden más szórakoztatóelektronikai termék), és ennek a technológiának a korlátozása az, hogy az akkumulátor kapacitása idővel csökken. Nincs mód arra, hogy megakadályozzuk ezeknek az elemeknek az elöregedését, de vannak módokon hogy lelassítsák ezt a folyamatot. Az Apple megoldása van lehetővé téve Az AirPods Pro alapértelmezés szerint optimalizált akkumulátor töltése.

Hogyan töltse fel teljesen a készüléket AirPods Pro több gyorsan

Kép arról, hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az AirPods Pro valóban teljesen fel van töltve

Képernyőkép: Pranay Parab

Ha olyan helyzetben van, amikor szüksége van a AirPods Pro gyorsan feltöltődik, próbálja meg kikapcsolni az optimalizált akkumulátor töltést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyáltalán nem javasoljuk a funkció végleges letiltásátha kikapcsolja, jó ötlet újraengedélyezze, ha a gyorstöltés igénye elmúlt, így feleslegesen nem rövidíti le Az AirPods Pro akkumulátorának élettartama.

Ha azonban csöppségben vagy és abszolút tedd minél hamarabb fel kell töltenie az AirPods Pro készüléket, a következőket kell tennie:

  1. Csatlakoztassa AirPods Pro készülékét iPhone vagy iPad készülékéhez. (A legtöbb ember számára ez magában foglalja a szedést a ti Az AirPods Pro ki a tokból, és a fülébe dugja őket; fognak általában automatikusan csatlakozik az iPhone -hoz vagy az iPadhez.)
  2. A készüléken, menj Beállítások> Bluetooth.
  3. Koppintson a én gomb mellett AirPods Pro.
  4. Görgessen le, és tiltsa le Optimalizált akkumulátor töltés.
  5. Amikor ezt megteszi, megjelenik egy előugró ablak az iPhone-on, amely arra kéri, hogy erősítse meg ezt a műveletet. Kiválaszthatja Kapcsolja ki holnapig ideiglenes letiltására, ami valószínűleg jó ötlet a fent vázolt okok miatt. Vagy veszélyesen élhet és válassza ki Kikapcsolni az optimalizált akkumulátortöltés letiltása ohibátlanul (amíg vissza nem kapcsolja manuálisan).

Kép arról, hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az AirPods Pro valóban teljesen fel van töltve

Képernyőkép: Pranay Parab

Miután az AirPods Pro rendelkezik terheli 100%, ugyanazokat a lépéseket követhetiengedélyezze az optimalizált akkumulátor töltést (vagy várja meg, amíg automatikusan bekapcsol).

Megjegyzés: T.funkciójához iOS 14.2 vagy iPadOS 14.2 verzió szükséges vagy újabb. A címen ellenőrizheti, hogy rendelkezik -e a szükséges verzióval Beállítások> Általános> Névjegy és ellenőrzi a mellette lévő számot Szoftver verzió. Ha iOS vagy iPadOS régebbi verziójával rendelkezik, lépjen a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés és frissítse az iOS újabb verziójára.


Forrás link


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok