Szenzációs műszempilla oldószer házilag

Avatar Gadam | 2022.12.27. 4586 Views 0 Likes 3 On 1 Rating

4586 Views 3 On 1 Rating Rate it

műszempiLLa oLdószer háziLag

Vegyük sorra a legnépszerűbb házilag készített műszempilla oldószereket, és nézzük át, hogyan használd fel őket okosan. Ebben fogunk segíteni Neked. Olvass tovább. Tudj meg Többet!

A legnépszerűbb műszempilla oldószer házilag

Valójában nem is egy van, hanem féltucatnyi. Ezek a következők.

 • Kókuszolaj
 • Olívaolaj
 • Ásványi olaj
 • Ricinusolaj
 • Vazelin
 • Babaolaj

A műszempilla oldószer házi használata lépésről – lépésre

 1. Mosd Meg az arcod
  Mosd meg az arcodat, ahogy általában szoktad. Ügyelj arra, hogy ne súrold a szemkörnyéked, mert az húzhatja a szempillát, és károsíthatja azokat.

  Ennek a lépésnek az a célja, hogy eltávolítsd a szempillaspirált vagy a sminket, amely esetleg rárakódott.

 2. Használj kicsinyke gőzt
  Tölts meg egy nagy tálat gőzölgő, forró vízzel. Helyezd rá az arcodat, és fedd le a fejed egy törülközővel, hogy a gőz bent maradjon. Általában 15 perces gőzölést javasolt.
 3. Melegítsd fel az olajat
  Vegyél egy kis tálat, és töltsd meg a választottolajjal. A legjobb eredményt a kókuszolaj adja a szempillahosszabbítás eltávolításához, de növényi olaj, olívaolaj és ricinusolaj is használható.

  A következő lépés, hogy az olajat kissé felmelegítsük. Ügyelj arra, hogy az olaj ne legyen túl forró, mert nagyon érzékeny szemkörnyékkel lesz dolgod.

 4. Áztasd be a műszempillákat
  A következő teendő, hogy egy-két pamutpárnácskát meleg olajba áztatunk. Ha ezzel megvagy, helyezd az olajozott vattakorongot az egyik szemedre, a szempillák fölé.

  Hagyd ott öt-tíz percig, vagy addig, amíg a vattakorong veszít a hőerejéből. Óvatosan töröld át a felső szempillasorodat az olajos vattakoronggal, és hagyd, hogy az olaj néhány percig a műszempilládon maradjon. Alternatívaként használhatsz egy szöszmentes applikátort is, hogy az olajat a szempillákra oszlasd.

Ez a műszempilla eltávolítási folyamat döntő lépése, és általában itt történhet sérülés is. Ügyeljen arra, hogy gyengéd végezd a fent leírtakat, és ne húzd a műpillákat, illetve ne rángasd a természetes szempilláidat sem.

6. Végül távolítsd el a műszempillákat

Ugyanazzal a vattakoronggal ismét óvatosan töröljed át a szempillasort. Ekkor néhány műszempilla leesik, és a vattakorongban marad.

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy ezt a folyamatot rendkívül óvatosan kell elvégezni, ha el akarod kerülni a természetes szempilláid sérülését. Ha a hosszabbítók nem esnek le, ne próbáld meg lehúzni őket. Ez Esetben fordulj szakemberhez.

Műszempilla oldószer + eltávolítás videó

Ebben a videóban a fent felsorolt folyamatot láthatod részletesen. Még ha képben is vagy a leírás alapján, javasoljuk, hogy mindenképp nézd meg a videót, legalább tájékozódási célból.

Forrás: How to Remove Lash Extensions at Home [Step-by-Step Guide] (divinelashes.ca)


4586 Views 3 On 1 Rating Rate it