Nézze meg ezt az origami szamurájt, amelyet egyetlen darab papírból hajtogattak össze – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.20. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Emlékszel, amikor megtanultad, hogyan készítsünk origami libát? Valószínűleg szörnyen nézett ki, de azt a benyomást keltette, hogy valami passzívan szépet készíthet, ha elég órát töltesz a művészet tökéletesítésével. Nyilvánvaló, hogy Juho Könkkölä finn művész azért fáradozott, mert egyetlen papírlapról összehajtott egy epikus kinézetű szamurájt. És „csak” 50 órát vett igénybe.

Az Origaminak nincsenek igaz szabályai, de néhány „etikai szempont” gyakran vitatott. Milyen anyagot hajtogatsz, négyzet legyen-e, alkalmazhatsz-e vágásokat, szakadásokat vagy ragasztókat, ezek mind finomabb vitapontok. Tehát ha ezek a dolgok érdekelnek, valószínűleg örömmel veszi tudomásul, hogy Könkkölä nem vágta vagy tépte a Wenzhou-papírját, de kis mennyiségű ragasztót használt.

Ezen túlmenően ésszerűnek tűnik egy „tiszta origami” -hoz (ha van ilyen). Könkkölä előre hajtogatja és összehajtogatja a nagy (68 cm x 68 cm) papírt, majd a városba hajtogat. Ha megnézed a videót, akkor áttekint néhány technikát, amit használ, és miért. De 50 óra után fantasztikus szamurájhoz jut, amelyet egyetlen papírlapról hajtanak össze. Nézze meg a videót, hogy lássa több.

keresztül Kotaku
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it