Nicole Brady, a SAHM véleményei az empátia fontosságáról a fülke elérésében

Avatar admin | 2021.03.21. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Nicole Brady kép

A TopRank Marketing csapatunk több mint egy évtizede a vezető influencerek erős közösségét erősítette, szoros kapcsolatot alakított ki a témák szakértőivel a legkülönbözőbb iparágakban.

Amikor a B2B influencer marketingről van szó, természetes, hogy vajon milyen is egy iparági influencer valójában?

A harmadik évadban Break Free B2B marketing videointerjúk, folytatunk mélyreható beszélgetéseket a legfontosabb B2B befolyásolók válogatásával, és alaposan megvizsgáljuk azokat a kérdéseket, amelyekre az egyes szakértők befolyással vannak a saját iparukban.

Minden sikeres B2B befolyásolónak ritka keveréke van az 5 Ps-ből – jártasság, személyiség, kiadói tevékenység, promóció és népszerűség – ezt Lee Odden vezérigazgatónk vázoltaA legjobb B2B befolyásolók 5 fő vonása. ”

Mindezen tulajdonságok és még sok más jellemzője Nicole Brady, a SAHM Reviews kiadója, akit örömmel tölt el a mai profilalkotás.

A G2 tanulmánya szerint a B2B vásárlók 92% -a nagyobb valószínűséggel vásárol, miután elolvasta egy megbízható véleményt. Egy másik tanulmány szerint a 18 és 34 év közötti ügyfelek 91% -a éppúgy bízik az online véleményekben, mint személyes ajánlásokban. Hosszú történet: a vásárlóknak fontosak a vélemények, akár üzleti, akár egyéni fogyasztókról van szó.

Vannak, akik ezt jobban megértik, mint mások. Az egyik ilyen ember Nicole Brady. Nicole Brady az alapító és a mögöttes erő SAHMReviews.com, egy sikeres webhely, amely a termékek és szolgáltatások vonzó, történetalapú áttekintéséről ismert. Az, hogy miként lehet felhasználni a történeteket és megtalálni a saját niche történetmesélési technikáit, minden B2B marketingszakértő számára elengedhetetlen képesség, ezért meghívtuk Nicole-t, hogy beszéljen velünk a Break Free B2B marketing videósorozat mai epizódjában.

Break Free B2B interjú Nicole Brady-vel

Ha érdekel a vita egy adott részének megtekintése, az alábbiakban megtalálhat egy gyors általános vázlatot, valamint néhány részletet, amelyek kiemelkedtek a számunkra.

 • 1:15 – Bevezetés Nicole-ba
 • 2:38 – Empátia és bizalom kialakítása a hallgatóság iránt
 • 4:12 – Mik a történetalapú áttekintések, és miért fontosak?
 • 7:15 – A haladás jelei Nicole térében – és hol tartanak a dolgok
 • 12:12 – Miért hatásosabbak az egyes vélemények, mint a márkanevek?
 • 15:22 – Mennyire fontos a technológia és a dobozon kívüli gondolkodás a fogyasztók számára?
 • 19:16 – Társasjátékokat készít ?! Mondj nekünk többet!
 • 25:43 – Miben látja azokat a legfontosabb tulajdonságokat, amelyek valami szórakoztatóvá teszik?
 • 28:08 – Hogyan találta meg Nicole a fülkét, és mit tanácsol másoknak hasonló úton?
 • 30:40 – Tippek az influencerekkel dolgozó márkákhoz
 • 34:02 – Milyen tanácsot adna a kiszabadulni vágyó B2B marketingeseknek?
 • 36:04 – Hogyan lehet kapcsolatba lépni Nicole-val

Nick: Ha megpróbál előre tekinteni egy évre, hogyan képzeli el azt a teret, ahol dolgozik? Mit gondolsz, mi fog változni? És mit gondolsz, mi a fő trendvonal, amely továbbviszi?

Nicole: Azt hiszem, hogy innen haladva az emberek rájönnek nemcsak a technológia fontosságára és ennek a technológiának az integrációjára, függetlenül attól, hogy a vállalatok képesek lesznek-e az útszéli felvételre, az emberek nem tudnak bejutni a vállalkozásukba, de még mindig képesek működni az e-kereskedelemben, a digitális tanulásban, és annyi távoktatással és távmunkával rendelkezik. Úgy gondolom, hogy a vállalatoknak a következő évben mindezeket a dolgokat át kell ölelniük, és ez az idei kudarcokat okozta számukra. Azt hiszem, jobban felkészültünk-e a távmunkára, a távoktatásra, és vajon jobban felkészültünk-e ezekre a dolgokra? Úgy gondolom, hogy ez a teljes karantén, amely nálunk volt, nem jelentett volna ekkora problémát a gazdaságunk számára. Úgy gondolom, hogy a következő évben továbbhaladva az embereknek valójában alkalmazkodniuk kell – megtalálni a lehetőségeket a dobozon kívüli gondolkodáshoz, valamint a fogyasztókkal való kapcsolattartás különböző módjaihoz, függetlenül attól, hogy a közösségi médiában van-e, lehetővé téve számukra a vásárlást a közösségi oldalakon keresztül. média, lehetővé téve számukra, hogy a helyszíni hangszedőt vagy bármi más legyen, és megtalálják a módját a dolgok elvégzésének anélkül, hogy az emberek belépnének az ajtóba, vagy akár hagyományosan, ahogyan ők csinálták, azt hiszem, csak igazán kívül kell néznünk mezőbe, és új utakat találhat.

“Úgy gondolom, hogy a vállalatoknak át kell ölelniük a következő év során mindazokat a dolgokat, amelyek ebben az évben hátrányokat okoztak számukra.” – Nicole Brady @SahmReviews Kattintson a tweetelésre

Nick: Mit gondolsz, mitől válik a tartalom abból a harmadik féltől, befolyásolótól, vagy akár csak egy termékértékelést végző fogyasztótól? Mi teszi ezt sokkal erősebbé, mint a márka tartalma?

Nicole: Mert valóságos. Valaki osztja a véleményét. Nem forgatókönyv. Ez nem reklámfilm. És azt hiszem, ez az egyik dolog, amit ha tartalomalkotókat vagy befolyásolókat alkalmazsz: ne rögzítsd őket és mondd, hogy mondhatsz vagy nem mondhatsz valamit, csak szabad uralmat kell nekik biztosítani. Kreatívak, kreatív egyének. Ezért fantasztikus közönségük van. Általában ezért tudsz róluk, tudod. Csak mondd: „Tedd a dolgod.” Ha bejön egy cég, és azt mondja: “Hé, itt vannak ezek az összetevők, készítsen receptet”, és olyanokhoz fogsz menni, akik jól tudnak recepteket készíteni, nem akarod azt mondani, hogy ne, mellesleg, mi ezt akarjuk hogy ez, ez és ez legyen. Nem ezt akarja mondani, hanem megadni nekik az információkat.

„Ha tartalomalkotókat vagy influencereket alkalmaz, ne rögzítse őket, és mondja, hogy mondhat vagy nem mondhat valamit. Csak szabad uralmat kell nekik adni. ” – Nicole Brady @SahmReviews Kattintson a tweetelésre

Figyelje a TopRank marketing blogot, és iratkozzon fel a mi oldalunkra YouTube-csatorna további Break Free B2B interjúkért. Nézze meg a (z) epizódjait is 1. évad és 2. évad.

Vedd fel a B2B marketinged új magasságokba, nézd meg a Break Free B2B Marketing előző 3. évad epizódját:
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok