Öltöztesd tavaszba otthonodat! (*)

Avatar Gadam | 2023.02.23. 104 Views 0 Likes 5 On 2 Ratings

104 Views 5 On 2 Ratings Rate it

Így hozd el otthonodba a tavaszi frissességet! Milyen az mikor megihlet a természet? Következő cikkünkben pontosan ennek járunk utána.Ha te is alig vártad, hogy elbúcsúzz a borongós időtől és igazán élettel telivé varázsold otthonodat, akkor neked és otthonodnak is frissítő, tavaszi dekorációkra van szüksége.

Ébredj fel a téli álomból és köszöntsd szirmokkal, színkavalkáddal az év egyik legcsodásabb, legillatosabb időszakát!

 

Mielőtt belevágnál, nem is kell mást tenned, csak hunyd le a szemed és képzeld el magad egy virágos réten, a természet lágy ölén. Képzeld el, milyen, mikor a felhők mögül előbukkannak az első tavaszi napsugarak és puha melegséget érzel az arcodon. Képzeld el, hogy érzed a friss virágok illatát és ameddig csak a szemed ellát, nem is pillantasz meg mást, csak színpompás virágmezőket.

Van egy jó hírünk! Ezt az érzést a négy fal között is érezheted, méghozzá a megfelelő tavaszi dekorációs kellékek összeállításával.

Így legyen egyedi ajtókopogtatód!

Ha már birtokodban van egy menő szett – és persze némi kézügyesség – akkor nincs más hátra, csak hogy kreativitásodnak kellő tered engedj és alkoss. Ma már elérhetőek kész tavaszi szettek is, de természetesen, ha bevállalósabb vagy, akkor saját magad is össze tudod válogatni a megfelelő alapanyagokat egy tökéletes ajtókopogtatóhoz.

Amire mindenképpen szükséged lesz és ez szolgál majd a dekorod alapjául is, az egy ajtódísz alap. Ez lehet egy horgolt koszorúalap vagy éppen vesszőkoszorú. Ebbe kerülnek felfűzésre a számodra szimpatikus virágszálak, termések, szalagok. Kreációdat a szezonnak megfelelően mindig kiegészítheted egyedi, lézervágott technológia által készült fa dekor táblákkal.

Ajtókopogtatód színvilágát te magad határozhatod meg, így remek harmóniát tudsz teremteni a lakásdekorációk és a kopogtatód között. A beltéri, valamint kültéri ajtókat egyaránt feldíszítheted, hiszen bájos, kedves megjelenést kölcsönzöl ezáltal otthonodnak. Sőt, még a szomszédodnak is biztosan meghozod majd a kedvét, hogy elkészítse saját díszítő elemét.

Soha el nem hervadó virágok

Az ördög a részletekben rejlik, szokták emlegetni. Igaz ez a lakásdekorra is, ahol a színek összjátékával, az apró, ízléses formák kombinációjával valami igazán elképesztőt lehet alkotni. Ki ne szeretne egy pozitív légkörbe hazatérni egy hosszú nap után? Ki ne szeretné igényes környezetben, kiegyensúlyozott színvilágban tölteni a mindennapjait?

Kellemes enteriőrt napjainkban már nem csak élő virágok segítségével alkothatunk, hiszen léteznek prémium minőségű, az élethű növényeket is meghazudtoló művirágok. Válogathatsz csokros virágok garmadájából, de dönthetsz szálas virágok, sőt fejvirágok mellett is. A fejvirágok sorában olyan élethű virágokat fedezhetsz fel, mint a rózsa, gerbera, szegfű, peónia vagy éppen a liliom. Ez utóbbiak szenzációsan mutatnak a korábban említett ajtókopogtatón, ha kellő mennyiségben használod fel őket, emellett még a megfelelő vízigény miatt sem kell, hogy aggódj.

A cikk szakértője: A minikek.eu


104 Views 5 On 2 Ratings Rate it