Otthoni túra: A konyhám átalakítása

Avatar admin | 2021.02.01. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Az anyagokat a Aláírás hardver.

2020 szeptemberében végre elültettem néhány gyökeret Portlandben, Oregonban, és vettem egy házat. És valódi formájában nem csak otthont vásároltam; Saját fixer-felsőt vettem. Ez a ház egy 1929-es Tudor stílusú, amelyet teljesen elhagytak. De amikor beléptem a kopott bejárati ajtón, csak a bájos részleteket és a lehetőségeket láttam ennek a kis házikónak. Azonnal ajánlatot tettem, és amikor átadtam a kulcsokat, a fixer-felsőmet a Fűzháznak neveztem el.

Az egyik egyértelmű oka annak, hogy ezt a házat számomra nagyon alkalmasnak láttam, a ház mögötti nagy kiegészítés volt. Ez a terület azonnal otthoni kreatív stúdióm lett, rengeteg hely a kézműves szobának, havi fotózásunknak, valamint a hely a videók és oktatóanyagok filmezésére. Megtekintheti az otthoni stúdióm fényképeit és videóit itt.

Lia otthoni turnéjának konyhai átalakítása

Bár a kiegészítés készen állt a beköltözésre, a konyha más történet volt. Ez csak használhatatlan volt szüreti rózsaszínű készülékeivel, hámozott vinilpadlóival és minden sarkában beszennyeződött szennyeződéssel. Nem örülhettem volna jobban, hogy vettem egy házat, amelynek először is egy komplett konyhai átalakításra volt szüksége. Kezdődjön a móka! Megemlítettem, hogy a 10 hetes átalakítás alatt a házban éltem? Ez a kaland újabb bejegyzés lehet.

A konyhai átalakításomat úgy kezdtem, hogy létrehoztam egy tervezőtáblát hardverekhez, szerelvényekhez, felületekhez, világításhoz és készülékekhez. Meg akartam maradni egy klasszikus megjelenés mellett, hogy tovább fokozzam a Tudor-részleteket Aláírás hardver elegáns vintage és modern lehetőségeket hordozott, amelyeket választhattam. Nem csak a konyhámhoz, hanem az egész házamhoz! Például vásároltam ez a pompás hardver az újonnan telepített bejárati ajtómhoz az online boltjukból.

Tudtam, hogy ez a konyha akkor fog a legjobban kinézni, ha egy túlnyomórészt fehér színpalettánál maradok, keverve egy sötétszürke-kéket a shaker stílusú szekrényekhez, és egy gyönyörű mézbarnát az úszó polcokhoz és az új parafa padlóhoz. Ezután együtt dolgoztam a szekrénytervezővel, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a nyitott koncepciójú konyhából.

Az átalakított elrendezéssel a konyha központi eleme a mosogató terület. Az ablak mindkét oldalán lebegő polcok keretet hoznak létre a mosogató ablak körül. A legjobb arány a tervezésemhez egy nagy, széles mosogató. A 33 ″ -os Grigham reverzibilis fireclayt választottam Parasztház mosogató a Signature Hardware-től. Aztán befejeztem a megjelenést egy rajnai egylyukú lehúzással Konyhai csaptelep. Szeretem a magas ívű nyak tiszta és egyszerű vonalait és az olajjal dörzsölt bronz felületet. Természetesen én választottam a Kortárs szappanadagoló azonos befejezéssel. A kombináció nemcsak figyelemfelkeltő, de rendkívül funkcionális.

Az olajjal dörzsölt bronz felület a Aláírás Hardver csaptelep tökéletes kiegészítője a matt fehér készülékek csiszolt bronz fogantyúinak és gombjainak. Ez a meleg tónusú fém utolsó simítása a mézes bronz fiókhúzások és gombok, amelyek kiemelik a szürke-kék foltos szekrényeket.

Az új konyhai átalakításom teljes körű bemutatásához feltétlenül nézze meg az alábbi videót, és ne hagyja ki a fotótúra végén található előtti és utáni képet. Azt hiszem, egyetértesz azzal, hogy elég frissítésről van szó!

A konyha teljes. Most pedig a szomszéd szobába, amelyhez nagyon szüksége van szeretetre. Jelenleg két fürdőszobát alakítok át Aláírás hardver. Mindegyikük teljesen egyedi, modern és friss. A Signature Hardware-en lévő barátaim segítségével olyan jól kiegészítik ezt a szüreti házat. Ígérem, hogy szeretné látni a kész megjelenést, ezért maradjon velünk, és nézzen vissza, amikor folytatjuk a The Willow House bejárását.
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok