Pepperoni morzsa> Bacon Bits

Avatar admin | 2021.09.15. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Pepperoni kapja a pácolt húscsalád legtöbbet – mindig az Ebédet, soha nem a koronát kazettás tányér. De ezek a kompakt körök salumi még sok mindent kínálhat a hozzáértő házi szakácsnak. Borsosak, sósak és tele vannak zsírokkal, amelyek éles miniatűr UFO -kká alakíthatók.

“Ez egy alapvető olasz-amerikai összetevő-a pepperoni az egyik olyan dolog, amelyet az Egyesült Államokban az emberek mindig az olasz ételekkel társítanak, de Olaszországban ritkán látni”-mondja Angie Rito, a Manhattan’s társtulajdonosa Don Angie és a társszerző, Scott Tacinelli és Jamie Feldmar társaságában Olasz amerikai. „A pepperoni ízprofilja fűszeres és fokhagymás, egy csipetnyi füsttel, az összetevő pedig ismerős és nosztalgikus hangulattal rendelkezik.”

Ban ben Olasz amerikai, a pepperoni kicsi, négyzet alakú, Cheez-It-szerű fontina kekszekben és a pepperoni rizzsel töltött kagylókban jön szóba. Az ékes salátához a pepperoni kenyérmorzsa kellemes fűszerezésű meglepetés mindenki számára, aki a kötelező egyjegyű szalonnafalatkákat várta, amelyeket általában ékes salátákra szórnak.

Finoman apróra vágott pepperoni -t serpenyőben megpirítunk, majd a panko zsemlemorzsát pirítjuk az ízletes zsírban, és a kapott pepperoni -morzsa keverék a saláta ropogós, aranyos befejező elemévé válik, sós, füstös ellenpontként a krémes gyógynövény -öntethez és morzsolódik a gorgonzola. „Úgy gondoljuk, hogy a különböző textúrák a jó saláta egyik legfontosabb elemei, és a morzsák itt mind textúrát, mind ízt adnak hozzá” – mondja Rito.

Tacinelli és Rito azt is javasolja, hogy a pepperoni morzsa kezelést tésztáknak adják, frissen és sütve is. Bevonhatná a tetejét egy mac és sajt, vagy akár egy egyszerű cacio e pepe. Minden bizonnyal ismertem, hogy a pepperonit ropogós öntetként sütöm, és konzervparadicsommal együtt dobott gyors kamrás tésztákat használok, és el kell képzelnem, hogy csodákra képes egy kagyló oreganata esetében. „Szeretjük a fűszeres, fokhagymás sertéshús ízét a kagylóval, ezért olyan ételek mellett is használtuk, mint a mi nyelvünk és kagylónk” – mondja Rito.

Tacinelli és Rito kedvenc pepperoniját készítette Vermont Smoke & Cure, édesköményt, paprikát és pirospaprika pelyhet tartalmaz (és ez az online rendelhető). De valójában minden maradék pepperoni az utolsó pizzakészítési munkamenetből győzelmi kört jelenthet a következő salátán vagy tálcán töltött héjjal.

RECEPT: Olasz amerikai ék krémes gyógynövény öntettel, Gorgonzola és Pepperoni

RECEPT: Pepperoni és Fontina kekszek


Forrás


0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok