Remodelaholic | Alagsori hálószoba beépített tárolóval

Avatar admin | 2021.01.14. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Nézze meg az alagsori átalakítás előrehaladását! Ebben az alagsori hálószobában hangszigeteltük a mennyezetet és új világítást adtunk hozzá, de megtartjuk az eredeti beépített tárolót.

Lásd az összes Az 1960-as évek pincéje átalakítja a vlogokat és a projekteket itt, és mindenképpen iratkozzon fel csatornánkra hogy elsőként láthasson további frissítéseket.

Alagsori hálószoba átalakítása

A vlog előtt nem mutattam meg ezt a szobát, mert számunkra raktárként működött. Nem sokat kell nézni!

De most átszerveztük, és ez a pince hálószoba egy pillanatra készen áll a reflektorfénybe.

1960-as évek alagsori hálószobájának átalakítása új LED-es lámpákkal és mennyezettel #remodelaholic

A mennyezeti

Általában az alagsori mennyezet adott, de úgy döntöttünk, hogy a mennyezetet nyitva hagyjuk a főbb területeken ezt az alagsori átalakítást. (A döntésről itt olvashat bővebben.)

Ez a hálószoba azonban a konyha alatt található, így volt konyhai vízvezetékünk, amelyet egy hagyományos gipszkarton mennyezetbe akartunk rejteni.

A fenti konyha hangját is csillapítani akartuk, hogy az ebben a szobában alvó személynek legyen némi hangszigetelése, hogy ne hallja a konyhában minden egyes lépést.

A hangszigeteléshez segítséget nyújtunk néhány zajszűrő funkcióval ellátott szigetelésben.

Nézze meg, hogyan hangszigetelt hálószobánk, is.

Alagsori világítás

Amíg átalakítottuk a mennyezetet, hozzáadtuk az új menüt vékony mennyezeti lámpák (itt olvashat többet).

Ez az alagsori hálószoba eredetileg csak EGY világítótestet tartalmazott, így az új lámpákra való felújítás sokkal több fényt adott nekünk, valamint koncentrált fényt adott a beépített sarokfelület felett (ez szerintünk valamikor inkább egy szekrény szekrényhez hasonlít) – ellenőrizze ki a videóban.

Alagsori hálószoba átalakítása Az 1960-as években az alagsor eredeti beépített bútorokkal #remodelaholic

Beépített tároló

Az 1970-es évekbeli házunk egyik szép tulajdonsága, hogy az ebben az időben épült házak többségében rengeteg beépített tároló van.

Muszáj volt átalakítsa a beépített tárhely egy részét ebben a házban az alaprajz korszerűsítése és megnyitása (mint ez a kunyhó), de ebben a szobában megtartjuk az eredeti beépítéseket, legalábbis egyelőre. Be kell állítanunk az ajtókat, és valószínűleg ki kell cserélnünk a hardvert.

Mialatt a gipszkartont csináltuk, úgy döntöttünk, hogy egy kis beépített tárolósarkot adunk hozzá, ahol néhány polcot is elhelyezhetünk könyvek és dekorációk számára. Mert miért ne? (Ezt lásd a videóban is.)

Ez a szoba készen áll a szőnyegre! Ami igazán izgalmas elérni ezt a pontot egy hosszú alagsori átalakítási projektben.

Feltétlenül iratkozzon fel a következő alagsori frissítésünk megtekintésére!

Több Nyírház alagsorának frissítései:

Szeretne látni egy készebb teret? Nézd meg itt minden nyírházi projektünket.

Az 1960-as évek alagsori hálószobájának átalakítása új LED-es lámpákkal, beépített tárolóval #remodelaholic

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult hirdetési program, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Cass