SMS-üzenetek küldése iPad-ről

Avatar admin | 2021.02.09. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Apple üzenetek ikonja az értesítések hősével

SMS-t kell küldenie egy mobiltelefonos barátjának, de csak iPadje van. Lehetséges SMS-eket küldeni iPad-ről? A válasz a helyzettől függően nem és igen. Itt vannak a lehetőségek.

Először is, mi az SMS szöveges üzenet?

Ahhoz, hogy megértsük az iPad szöveges üzenetek küldésére vonatkozó korlátozásait, először meg kell határoznunk mi az az SMS szöveges üzenet. Az SMS rövid üzenetek rövidítése. Ez az iparági szabvány, amelyet a mobiltelefonok használnak szöveges üzenetek küldésére egymásnak. A kapcsolódó technológia, az MMS (multimédiás üzenetszolgáltatás) lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonok fényképeket és videókat küldjenek egymásnak a mobiltelefon-hálózaton keresztül.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért nem biztonságosak vagy biztonságosak az SMS-üzenetek?

Miben különböznek az Apple üzenetei, mint az SMS szöveges üzenetei?

A legtöbb Apple-felhasználó az Apple Messages alkalmazáson keresztül kommunikál, amely az Apple saját internet-alapját használja iMessage protokoll az iPhone, iPad, iPod Touch és Mac más üzenetek használatával történő kommunikáció során. Jelenleg az Messages csak az Apple platformjain érhető el, így a Windows és az Android ügyfelek nem tudják használni.

IPhone-on az Messages SMS-üzeneteket is küldhet és fogadhat. De alapértelmezés szerint az iPad nem küldhet SMS-t az Apple Messages alkalmazásán keresztül. Még akkor is, ha iPad-je van mobil adatátviteli tervvel a mobilinternethez útközben, akkor sem küldhet SMS-t, ha nem használja az alább felsorolt ​​megoldások egyikét.

1. lehetőség: Csatlakoztassa iPhone-ját iPadjéhez a Continuity segítségével

Lehetőség van SMS-ek küldésére és fogadására iPad-jén keresztül, ha működik Az iPhone a Continuity révén kapcsolódott hozzá, amely az Apple módja a kapcsolatok megosztására az eszközén keresztül.

Ezt megteheti egy olyan funkcióval, amelyet az Apple hív Szöveges üzenet továbbítása. A beállításához nyissa meg iPhone-ján a Beállítások lehetőséget, és keresse meg az Üzenetek> Szöveges üzenet továbbítása lehetőséget. Ott kiválaszthat egy iPad-et, amellyel megoszthatja a szöveges üzeneteket.

Az iPhone Messages beállításai között érintse meg a elemet "Szöveges üzenet továbbítása."

Természetesen, ha már van működő iPhone készüléke, amely képes SMS-eket küldeni, akkor előfordulhat, hogy nem kell iPadjét használnia szöveges üzenet küldéséhez. De ha az iPad az egyetlen választás, olvassa tovább alább.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a Mac-eket és az iOS-eszközöket zökkenőmentesen működtetni a folytonossággal

2. lehetőség: Használjon e-mail-SMS átjárót

SMS-t is küldhet iPad-jén keresztül e-mail-SMS átjáró használatával. Szinte minden mobilszolgáltató működtet ilyen átjárót, és lehetővé teszi, hogy üzenetet küldjön egy szokásos e-mail kliensen (például Apple Mailen) keresztül, és szöveges üzenetként jelenjen meg a címzett mobiltelefonján.

Például küldhet szöveges üzenetet egy AT&T ügyfélnek e-mailben a következő címre: mobile-number@txt.att.net , ahol a „mobilszám” helyett a címzett mobiltelefonszámát így cseréli: 9194114422@txt.att.net .

ÖSSZEFÜGGŐ: Az e-mail használatával ingyenesen küldhet szöveges üzeneteket (SMS) a mobiltelefonokra

3. lehetőség: Használjon harmadik féltől származó SMS-üzenetküldő alkalmazást

Noha nem lehet SMS-t küldeni az Apple ingyenes Messages alkalmazásán keresztül (kivéve, ha iPad-jét egy iPhone-hoz kötjük, amint azt fentebb említettük), SMS-eket küldhet harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazáson keresztül.

Például a Microsofté Skype alkalmazás tud szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat. A Skype-felhasználók közötti üzenetek ingyenesek, de az SMS-üzenetek fizetést igényelnek Skype Credit vagy a havi előfizetés. A Microsoft azonban kínál egy hónapos ingyenes próbaverziót.

Használhatja a Google Voice alkalmazás. A Skype-tól eltérően a Google Voice teljesen ingyenes. Ez azonban csak az Egyesült Államokban érhető el. A Google megadja Önnek a kívánt telefonszámot szöveges üzenetekhez valamint telefonhívások és hangposták.

Számos más SMS-alkalmazás érhető el az iPad App Store-ban. Ezekhez az alkalmazásokhoz rendszeresen előfizetés szükséges, és némelyikük tolakodó reklámot jeleníthet meg, vagy nem tarthatja tiszteletben az Ön adatait, ezért legyen óvatos. Az interneten keresztül a vállalat által működtetett reléhez működnek, amely kapcsolódik az SMS hálózathoz.

Mégis, ha feltétlenül rendelkeznie kell SMS-üzenetekkel az iPad készülékén (és nem tud összekapcsolni egy iPhone-t), akkor valószínűleg egy harmadik féltől származó sms alkalmazás a legjobb megoldás.

4. lehetőség: Használjon alternatív üzenetküldő alkalmazást

Ha rendszeresen küld rövid üzeneteket olyan barátoknak, akik nem tudják használni az Apple Messages alkalmazást (ha például Android-telefonjuk van), akkor azt is próbáljon meg nem SMS üzenetküldési megoldást használni.

Számos harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazás létezik: WhatsApp, Telegram és Jel jelenleg a három legnépszerűbb, csak néhányat említve. Természetesen nem használnak SMS-t, és mindegyik megköveteli, hogy mindenki használja a szolgáltatást egy speciális alkalmazás letöltésére. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: A WhatsApp 5 legjobb alternatívája
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok