Sütőben sült tőkehal fűszeres zsemlemorzsában

Avatar admin | 2021.02.07. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Ha arra keresett egy egyszerű és hatékony módszert, hogy a hűtőszekrényben lévő magányos tőkehal filét ízletes és örömteli étellé változtassa, akkor jó helyen jár!

Val,-vel néhány gyors lépés, megmutatjuk, hogyan készíthetünk egy finom, kemencében sült tőkehal filét gyógynövényekben és fűszerekben

Crusted mondod? Nem kopottra vagy panírozottra gondolsz?

Nos, nem, félelmetes. Ennek az ételnek az a szépsége, hogy megköveteli nincs vaj, tej, tojás vagy sütőolaj. Csak helyezzen zsemlemorzsa, gyógynövények és fűszerek keverékét a filé tetejére, és sütje meg a sütőben.

Éles kontrasztot kap a kéreg szemcsés textúrája és a szürke tőkehal érzékenysége között. Ez nem csak a tészta- és a sütőolajrétegek eltakarása, hanem a hal finom ízét fogja fokozni.

Fűszeres öntetünk alkalmassá teszi a receptet azokra a gyönyörű, mégis szerencsétlen lelkekre *, akik allergiásak a tojásra! Mindenki számára előnyös.

Tehát minden további nélkül kezdjünk főzni!

Ha tetszett ez a finom recept, kérjük, értékelje az oldal végén.

* allergiás embereknek: nem feledkeztek meg rólad! Ha segítségre van szüksége az allergénmentes ételek megtalálásához, nézze meg intelligens keresés (teljesen ingyenes), és búcsúzzon a megfelelő receptek megtalálásának stresszétől!


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok