Szeptemberi térkép a hónapom »Ingyenes vezetett folyóirat letöltés

Avatar admin | 2021.09.04. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Töltse le a szeptemberi Map My Month ingyenes, vezetett naplólapját, és készítsen egy hónapot, amely tele van céllal, szándékkal és az Ön számára fontos dolgokkal. Ezek a nyomtatható munkalapok segítenek havonta egy meghatározott, szándékos célra összpontosítani.

szeptember térkép a hónapom

Szeptember mindig jó érzés, nem?

Azt hiszem, még mindig az iskolába való visszatéréssel társítom, bár évek óta nem tértem vissza magamhoz. Ez egy izgalmas hónap, tele lehetőségekkel.

És mivel újabb hónap kezdődik, visszatérünk a Map My Month új hónapjához – egy friss, letölthető naplólaphoz, amelyet élvezhet. Szeretem látni, hogyan érzi magát mindenki Térkép a hónapom akcióban az életedben!

Ha még nem ismeri a Map My Month szolgáltatást, olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni. És ha egész évben részt vesz, remélem, élvezi, amit felfedezett magáról.

Psst – ha szereted ezt az ötletet, nézd meg ezeket is:

Miért a havi naplólapok?

Minden januárban mindannyian annyira fel vagyunk töltve és izgatottak az előttünk álló lehetőségek miatt. Nálunk ez az új év szivattyú.

Imádom ezt az érzést! És sok embert ismerek, akik ugyanezt érzik.

De amit nem szeretek, az az „új év, új te” hangulat, amely minden januárban is felszínre tör. Véleményem szerint a te hogy te vagy az, amire szükséged van, ha csak így akarod. Nincs szükség „új” verzióra.

De! Amit az új év is nyújt számunkra, az a lehetőség, hogy belemerüljünk a újrakezdés. Valóban olyan kedves és üdítő tud lenni, ha olyan mentalitást találunk, hogy nyitottak vagyunk az új lehetőségekre, jelen vagyunk és szándékosak vagyunk.

Ez is teret teremt számunkra, hogy álmodjunk és növekedjünk. Csendesen befelé nézni és felfedezni szívünk valódi céljait, és feltárni belső életünket, hogy felfedezzük, mit is akarunk valójában magunknak.

szeptember térkép a hónapom

Térkép a hónapom

Tehát ezek a Map My Month naplóoldalak lehetőséget adnak arra, hogy ne csak január 1 -jén, hanem minden hónapban belevágjanak ebbe a gondolkodásmódba. Így megőrizhetik a jelenlét és a szándék tágas érzését egész évben.

Olyan kedves megadni magunknak ezt az esélyt, hogy újraindítsuk, és kegyelmet találjunk arra, akivel tovább akarunk lépni.

Ez egy hihetetlen lehetőség arra is, hogy gyakoroljon egy kis öngondoskodást, és fordítsa teljes figyelmét, akár csak egy kis időre is.

Minden hónapban, 1 -én létrehozom és megosztom a ingyenesen letölthető vezetett munkalap. (A bejegyzés végén letöltheti.)

A havi utasítások ugyanazok lesznek, de elsősorban a minden hónapban más kérés és tényleg mélyre merülni az egyiken. Ez egy módja annak, hogy minden kérdést új szemszögből nézzünk, és talán felfedezünk valamit, amit nem vettünk észre magunkról.

Nagyon izgatott vagyok, hogy látom a válaszainkat váltás és változás az év folyamán.

szeptember térkép a hónapom

A szeptemberi fókusz: elérés

Ban ben Az augusztusi térkép a hónapom, a kihívásokra való felkészülésre összpontosítottunk. Megvizsgáltuk a következő hónapot, hogy megállapítsuk, hol találkozhatunk ütközésekkel az úton, szó szerint vagy átvitt értelemben. És akkor ötleteltünk néhány módszert, amelyekkel mentálisan felkészülhetünk ezekre a kihívásokra.

Ebben a hónapban kifelé fordítjuk figyelmünket.

Igen, csodálatos nézni belülről és felfedezni dolgokat magunkról, de ugyanolyan csodálatos, ha kifelé tekintünk és befektetünk az emberekbe, akiket szeretünk.

Amikor ebben a hónapban a Térkép a hónapom munkalapon dolgozik, gondolkozzon el egy kicsit azon a részen, amely ezt kérdezi: Egy személyt fogok elérni ebben a hónapban, csak azért.

Ha meggondolja, gondoljon az emberekre az életében. Bármennyi ember juthat eszébe – barátok, család, kollégák, ismerősök. Előfordulhat, hogy egy bizonyos személy valamilyen okból kilóg. Menj a béllel, és írd le az illető nevét.

És ne feledje, hogy az „elérés” sokféle dolgot jelenthet! Talán ennek a személynek szüksége van a segítségedre valamilyen módon. Lehet, hogy ez egy olyan személy, akivel csak ülni szeretne, és utolérni. Vagy akár valaki is felkeresheti Önt egy ötlete vagy egy projektje miatt, amelyet el akart kezdeni.

Töltse le alább a szeptemberi térkép a hónapomat

Íme a következő teendő. Keressen egy csendes helyet magának, és lépjen be a nyitottság és a lehetőségek gondolkodásmódjába. Tekintse át a munkalap többi utasítását a szükséges idő felhasználásával.

Ha azt tervezi, hogy minden hónapban részt vesz a Térkép hónapomban, javaslom, hogy szerezzen be egy kötőanyag vagy egy mappát, ahol az összes munkalapot egy helyen tárolja. Visszatekintve előrehaladására és az elmúlt hónapok Térképére hivatkozva láthatja, hogyan halad az éve.

Akár hozzá is adhatod a sajátodhoz Szándéktervek kötőanyag, ha tavaly megtetted!

Oszd meg a gondolataidat

Követted a Map My Month sorozatunkat? Szeretném tudni, hogy ez az első, vagy január óta vesz részt. Akárhogy is, úgy gondolom, hogy sokat lehet nyerni egy ilyen egyszerű gyakorlattal, mint ez.

Az ilyen kis önbefektetések arra ösztönözhetnek bennünket, hogy új mintákban gondolkodjunk, vagy új ötleteket fedezzünk fel. Ez egy egyszerű módja annak, hogy valamilyen szándékot hozzon a hónapjaiba, és valóban úgy érezze, hogy jelen van a saját életében, ami jó érzés.

Érezd jól magad! puszi

szeptember térkép a hónapom

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot vállalok, ha Ön ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, további költségek nélkül. Köszönjük a támogatást, mint mindig!


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok