Születésnapok hozzáadása a névjegyekhez az iPhone-on

Avatar Gadam | 2021.02.02. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Az iPhone és iPad Kapcsolatok ikon kék háttérrel

Vannak, akiknek nehézségeik vannak emlékezni a barátok, munkatársak és rokonok születésnapjára. Szerencsére az iPhone emlékszik a születésnapokra – csak írja be az adatokat a Névjegyek alkalmazásba. Így teheti meg.

Először nyissa meg a „Kapcsolatok” elemet. Ha nem találja, nyissa meg a „Phone” alkalmazást (a telefonhíváshoz használt zöld telefonfogadó ikont), majd érintse meg a képernyő alján található eszköztár „Contacts” gombját.

A Telefon alkalmazásban koppintson a ikonra "Névjegyek" a képernyő alján található eszköztáron.

Miután megnyílt a „Névjegyek”, görgessen végig a listán, és válassza ki annak a személynek a bejegyzését, akinek születésnapját dokumentálni szeretné. Miután kinyitotta a személy névjegykártyáját, érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található „Szerkesztés” gombot.

Az iPhone Névjegyek alkalmazásban érintse meg a elemet "Szerkesztés."

Most szerkesztési módban van. Itt adhat új információkat a kapcsolattartójához. Görgessen le az oldalon, és koppintson a „születésnap hozzáadása” elemre.

Az iPhone Névjegyek alkalmazásban érintse meg a elemet "születésnap hozzáadása."

Megjelenik egy dátumválasztó felület. A díszes görgetőkerekek segítségével adja meg az illető születésnapját. Az év megadása nem kötelező.

Használja a dátumkereket a születésnap dátumának megadásához.

Ezt követően koppintson a „Kész” elemre, és megjelenik a teljes névjegy bejegyzés a születésnap felsorolásával.

Születésnap vizsgálata az Apple iPhone Contacts alkalmazásban.

További születésnapok hozzáadásához érintse meg a képernyő bal felső sarkában található „Névjegyek” elemet, hogy visszatérjen a névjegyzékhez. Ezután érintse meg a kívánt bejegyzést, és ismételje meg a fenti lépéseket. Boldog születésnapot!

Source link


18 Views 0 Ratings Rate it